siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Bugün Cuma
Bugün cuma;
Büyükannemi hatırlıyorum,
Dolayısiyle çocukluğumu.
Uzun olaydı o günler;
Yere düşen ekmek parçasını
Öpüp başıma götürdüğüm günler.
O zaman da inandığım gibi,
Sahiden bir öbür dünya varsa eğer,
Orada da cumaysa bugün,
Başında bulutlardan beyaz örtüsü,
Büyükannem namaz kılmaktadır,
Namahrem eli değmez seccadesinde;
Mekke-i Mükerreme'den getirilmiş.
Dilerim duàsinda unutmasın beni;
Günahkar olduğumu hatırlayarak.
Cahit Sıtkı Tarancı
buda cok guzel hocam elınıze saglık selametle..
Beğenmenize sevindim ... Sağolun ..
Allah razı olsun ...
sız yazarsınızda begenılmezı hocamm..gonlunuzu alayım ..dedım barıştık inş..B)
Teşekkür ederim ... Allah eksikliğinizi göstermesin inşaallah ...
Küsmüş müydük? Ben hiç küser miyim???
bakın sorumu sorarım..ama ruya bıraz karışık ve cok guzel ınşaallah sızede nasıp olur..onuda anlatayımmı..sız yeterkı uzulmyın..hocam sonra fıkrada gondermessınız ve bız sızsız ne yaparız..
Anlatın rüyanızı, sorunuzu da sorun ... bekliyorum ben ...
Amin güel rüyalar görmek herkese de nasip olsun ...Bana bu yıl naswip oldu ve inanın hakkımda çok hayırlı olaya vesile oldu ...çok şükür ...
Merak etmeyin, gönderirim fıkra ...
bır gun oglen evde bıraz yorgundum vede rahatsız..ogleye kadar uyuyum dedım..dalmışım..ruyamda sunları gordum..ben bır karanlık yerdeyım..ama zıfırı bır karanlık..tek başımayım..sonra yurumeye basladım..oyle dırek gıdıyorum karanlıkta..sonra ayagımın altından yuvarlak bır cıktı ve benı kaldırmaya başladı..kaldırdı kaldırdı cok yukarıya..boyle sankı dunya nın ustu abartmıyorum..ve orda ben yanı uzre yatıyorum ayaga kaldım yanı tasın uzerınde dıkıldım..sesler gelmeye başladı..boyle asagıya baktım..dımdık ve sılındır gıbı bır tas..sesler de ne sıydı ınanın tek yalanım varsa rabbım herseyı bılır..sesler yankılanıyodu boyle ...ve ezan sesıydı..ama her yerden gelıyo sureklı allahuekber denıyor..ya boyle okunuyodu..ben de cok kortum ve tıtrıyodum ..ve sanıyorum kı mahallede ezan okunuyo..vakıt gelmış..hemen uyandım..kalktım cok terlemıştım ve abdest aldım hemen seccadeyı serdım..namza duracam ama korkudan saate bakmamışım..ve o arada babamın sesı geldı.ne yapıyosun oglum daha ezana 15 dakka var ..dedı..anlatabıldım inş..hocam hakkınızı helal edın..sıze anlatıyorum bıde evdekıler bılıyo...madem anlattım..sızde bı aratırma yaparmısınız..nedır..dıye egerkı zahmet olmassa..işte bu kadar uzun bıraz ama hakkınızı helal edın..B)B)
Özür dilerim gerçekten çok özür dilerim ..
Bağlantı kesildi kusura bakmayın ... Lütfen ...
İnşaallah araştırırım, yardımcı olabilirim ...çok garip bir rüya çok güzel ...