Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün çok kötü bir durumdayım...ne yapmamı önderirisiniz?.. (2 Kullanıcı)

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
ve a.s. bence sizi etkileyen şeylerin üzerinde çok durmayın inşirah süresini biliyorsanız tavsiye ederim % 100 reçete bilmiyorsanız ihlası şerifi tavsiye ederim dediğim gibi çok durma üzerinde şeytan aleyhillane vesvese veriyor insana ..insanız şaşırız düşeriz illaki hergünümüz her dakikamız bir olmaz unutma kardeş :)) ben de duygusalım kendini salma duygularına teslim etme insan yıpranıyor değindiğim ilaçları kullan TABİBİN yetişir derdine sen tasalanma :)) dualarım seninle RABBE EMANETSİN....

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaşım
bende çalışıyorum seni çok iyi anlıyorum
bugün bende sabah küçük bir tartışma yaşadım
ama bu benim işle ve patronla ilgili değildi.
sana tavsiyem bu gibi durumlarda sürekli dua oku ve telaş etme
heyacanlanma bunlar daha çok hata yaptırır insana
salavat-ı şerife ve la havle vela kuvvete illabillahil aliyyül azim dualarını çokça oku ..Allah yardımcın olsun..kolaylıklar dilerim..selam ve selametle kalın.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaşım
bende çalışıyorum seni çok iyi anlıyorum
bugün bende sabah küçük bir tartışma yaşadım
ama bu benim işle ve patronla ilgili değildi.
sana tavsiyem bu gibi durumlarda sürekli dua oku ve telaş etme
heyacanlanma bunlar daha çok hata yaptırır insana
salavat-ı şerife ve la havle vela kuvvete illabillahil aliyyül azim dualarını çokça oku ..Allah yardımcın olsun..kolaylıklar dilerim..selam ve selametle kalın.

ve aleykküm selam arkadaşım...bu samimi ve içten tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...gerçekten çok mutlu ettiniz beni:)...haklısınız bazı müşteriler adamı çileden çıkarıyorlar ve acele ettirerek hata yapmama sebep oluyorlar...en iyisi işe dua ile başlayıp hamd ile bitirmek olacak...çok teşekkür ederim...Allah razı olsun... ben de size kolaylıklar diliyorum...Allah'a emanet olun...hayırlı ve bereketli günler...​

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
ve a.s. bence sizi etkileyen şeylerin üzerinde çok durmayın inşirah süresini biliyorsanız tavsiye ederim % 100 reçete bilmiyorsanız ihlası şerifi tavsiye ederim dediğim gibi çok durma üzerinde şeytan aleyhillane vesvese veriyor insana ..insanız şaşırız düşeriz illaki hergünümüz her dakikamız bir olmaz unutma kardeş :)) ben de duygusalım kendini salma duygularına teslim etme insan yıpranıyor değindiğim ilaçları kullan TABİBİN yetişir derdine sen tasalanma :)) dualarım seninle RABBE EMANETSİN....

Allah razı olsun kardeşim ...inşirah suresini ne yazık ki bilmiyorum:( ama bilgisayardan çıktısını alıp ezberlemeye çalışacağım inşaALLAH...bilmiyorum şeytan denen yaratık vesvese mi veriyor ama çok sıkılıyorum...hergün sıkıntı basıyor beni...kabuslarla uyanıyorum...içim sıkılıyor...dualarınızda bana da yer vereceğinize çok sevindim...Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin inşaALLAH...bilmiyorum bazı zamanlar sabrımın tükendiğini hissediyorum...inancım olmasa Allah korusun...tekrar :T
Hayırlı ve bereketli akşamlar...
Selam ve dua ile kalın inşaALLAH...​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt