Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün çok kötü bir durumdayım...ne yapmamı önderirisiniz?.. (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm saygıdeğer kardeşlerim...bugün üzerimde sanki bir uğursuzluk var gibi...hep yanlış yapıp durdum...berbat ve iğrenç bir gün benim için ...bir an önce bitmesini istiyorum:a09: iş yerimde yanlış üzerine yanlış işlemler yaptım...kafam çok dalgın moralimse sıfır...kendimi çok kötü hissediyorum...yalan söylemekten kaçtığım için de hep ortaya çıkıyor hatalarım...lütfen bana bir öneride bulunun...insanın iş yerinde huzurlu olması demek aynı zamanda evinde de huzurlu olması demek...yani şöyle ki iş yerinde hata yaptığım için agresif oluyorum...gerginliğimi de ister istemez aileme yansıtıyorum...bir çok sıkıntım var ...bana yardımcı olacak iki üç kelama muhtacım şu anda...Allah'ım kimseye böyle sıkıntıya sokmasın ( Amin! )
Önerilerinizi dört gözle beklicem...şimdiden Allah razı olsun..:a09::a09:.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm saygıdeğer kardeşlerim...bugün üzerimde sanki bir uğursuzluk var gibi...hep yanlış yapıp durdum...berbat ve iğrenç bir gün benim için ...bir an önce bitmesini istiyorum:a09: iş yerimde yanlış üzerine yanlış işlemler yaptım...kafam çok dalgın moralimse sıfır...kendimi çok kötü hissediyorum...yalan söylemekten kaçtığım için de hep ortaya çıkıyor hatalarım...lütfen bana bir öneride bulunun...insanın iş yerinde huzurlu olması demek aynı zamanda evinde de huzurlu olması demek...yani şöyle ki iş yerinde hata yaptığım için agresif oluyorum...gerginliğimi de ister istemez aileme yansıtıyorum...bir çok sıkıntım var ...bana yardımcı olacak iki üç kelama muhtacım şu anda...Allah'ım kimseye böyle sıkıntıya sokmasın ( Amin! )
aleyküm selam
allah yar ve yardımcınız olsun..sizi anlıyorum bendede oluyo bazan ama hemen bu dünyanın geçiçi olduğunu düşünüp allaha sığınıyorum, cenneti peygamberimizi düşünüyorum sıkıntılarımı unutuyorum sizde güzel şeyler düşünmeye çalışın allaha emanet olun....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum kardeşim .. iyi düşünelim iyi olsun degilmi...
kötü düşünüp paratOner gibi .. iyi olacak bir işi bile şerre çevirmiyelim.. abdesli gezelim.. inşaALLAH...zikir ile meşkul olalım..UGURSUZLUK DİYE BİRŞEY YOKKİ UGURSUZ BİR GÜN OLSUN......

kainatın en güzel melodisi
iki hece tek yürek atışı AL-LAH AL-LAH...

SELAM VE DUA İLE RABBİM GÖNLÜNÜZE FERAHLIK VERSİN İNŞAALLAH

_Ubeydullah_

Kayıtlı Kullanıcı

''Elbette zoruluğun yanında bir kolaylık vardır.Gerçekten zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır..'' (el-inşirah)

Sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı biliyorum..

İşinize başlarkan çokça salavat (Allahumme salli ala seyydina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed) getirmenizi öneririm..

O zaman işiniz daha basit ve daha rahat olacaktırr.. Üzerinizdeki sıkıntı gidecektir..

Hoş ve mesud kalın..

Esselamu aleyküm we rahmetullah..

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim aslın da dünya da o kadar basit sıkıntılarla sınanıyoruz ki işin aslına inince birde bakıyorsun ki fındık kabugunu bile dolduracak sıkıntı yok ortada ama aslın da allah cc bize böyle şeylerle sınıyor bence sabır et ve senden daha da kötü durumda olanları düşün bir bakmışsinki senin derdin onalrın yanın da hiç olarak kalmış e şimdi sen bu halinden şikayet edersen o insanların durumu na gelince ne yaparsın ve unutma sen sana gelen bir sıkıntıyı allahım ben bunu hak edecek ne yaptımki diyececgim durumlar da bile allah cc senin o sıkıntının sonun da belkide sana bir hayır kapısı açacaktır şerde allahtan hayırda şerri hayra cevirende allah cc dur unutma hayatı sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle yaşa allah cc emanet ol

redlordchaos

Kayıtlı Kullanıcı
''Elbette zoruluğun yanında bir kolaylık vardır.Gerçekten zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır..'' (el-inşirah)

İşinize başlarkan çokça salavat (Allahumme salli ala seyydina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed) getirmenizi öneririm..

O zaman işiniz daha basit ve daha rahat olacaktırr.. Üzerinizdeki sıkıntı gidecektir..

Hoş ve mesud kalın..

Bende işime başlarken muhakak euzü besmele ve kelime-i tevhid getiriri.. sıkıntılarım üzerimden kalkıyor inşa-Allah . Sanada öneririm kardeşiim...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam
allah yar ve yardımcınız olsun..sizi anlıyorum bendede oluyo bazan ama hemen bu dünyanın geçiçi olduğunu düşünüp allaha sığınıyorum, cenneti peygamberimizi düşünüyorum sıkıntılarımı unutuyorum sizde güzel şeyler düşünmeye çalışın allaha emanet olun....

Allah razı olsun duanız ve yorumunuz için...elbette bu dünya geçici bu konuda hemfikiriz sizinle...bir takım sorunlar kafamı meşgul ediyor sonrada onları düşünürken bir de bakmışım hata yapmışım...bugün kaç kez hata yaptım meşgul olduğum sıkıntılar yüzünden...sınandığımı biliyorum...olur olmadık şeyler geliyor aklıma...ister istemez düşünüyorum ve ardından hatalar sıra sıra...
Hayırlı ve bereketli akşamlar...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam kardeşim.alah yardımcın olsun.sadece senn başında değl. hepimizn başına geliyo böyle bazı şeyler.bu da bizim elimizde sabırla bu işi kolaylaştırabiliriz allahım sabır versin

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim .. iyi düşünelim iyi olsun degilmi...
kötü düşünüp paratOner gibi .. iyi olacak bir işi bile şerre çevirmiyelim.. abdesli gezelim.. inşaALLAH...zikir ile meşkul olalım..UGURSUZLUK DİYE BİRŞEY YOKKİ UGURSUZ BİR GÜN OLSUN......

kainatın en güzel melodisi
iki hece tek yürek atışı AL-LAH AL-LAH...

SELAM VE DUA İLE RABBİM GÖNLÜNÜZE FERAHLIK VERSİN İNŞAALLAH

Ve aleyküm selam kıymetli ablacığım...aslında haklısınız yani iyi düşünmek güzel düşünmek fazla stres yapıp kendimize zulm etmememiz gerek...ben biraz duygusal bir insanım takdir edersiniz ki hemen alınıveriyorum , güceniveriyorum , kırılıveriyorum...bir kere moralim bozulunca kolay kolay düzelmiyor...artık eskisi kadar sabırlı ve güçlü olmadığım kanısındayım...:a17:
Allah razı olsun ettiğiniz duadan ve güzel yorumunuzdan dolayı...
Hayırlı ve bereketli akşamlar...​

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
İnanan insanın, acziyet ve (manevi) fakirliğini bilip "Hasbunallâhu ve ni'mel vekil" (Allah bize kâfidir. O ne güzel vekildir.) demekten başka çaresi yoktur. Allah'ı vekil kılmak, O'na tevekkül etmek, hem dünya hem de ahiret saadetini kazanmanın zaruri şartıdır. Allah ve Resulüne iman edip itaat eden ve buyruklarına teslim olan müminin, Allah'a tevekkül etmesi en sağlam sığınaktır

İnsan, başına gelen bela ve musibetlerin baskısından, sıkıntısından, ancak Allah'a teslimiyet ve tevekkülle kurtulabilir. Sebeplere tevessül ederek üzerine düşeni tam olarak yaptıktan sonra, Allah'a tevekkül eden insan, hem bu dünyada hem de ahirette mutluluk ve saadete erişir.

alıntı

http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/67088-hayat-imanla-hayat-bulur.html

güzel kardeşim
selam ve dua ile rabbim sıkıntılarını gidersin inşaALLAH

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Hoş ve mesud kalın..

Allah razı olsun sizden ( Amin! )...evden çıkarken "bismillah tevekkeltü alellah la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" duasını okuyorum...bu duayı okuyunca rahatlıyorum...sonra iş yerime ayak bastıkdan sonra bismillah diyorum...söylediğiniz öneriyi de yapıcam inşaALLAH...
İlginize teşekkür ederim...
Rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizi feraha çıkarsın, hayırlısıyla hoşnut eylesin ( Amin! )
Selametle kalın...hayırlı ve bereketli akşamlar diliyorum...​

_Ubeydullah_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden ( Amin! )...evden çıkarken "bismillah tevekkeltü alellah la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" duasını okuyorum...bu duayı okuyunca rahatlıyorum...sonra iş yerime ayak bastıkdan sonra bismillah diyorum...söylediğiniz öneriyi de yapıcam inşaALLAH...
İlginize teşekkür ederim...
Rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizi feraha çıkarsın, hayırlısıyla hoşnut eylesin ( Amin! )
Selametle kalın...hayırlı ve bereketli akşamlar diliyorum...​

Evden çıkarken ettiğiniz duayı bende edeceğim inşa-Allah..

Rabbim cümlemizden razı olsun..

Dualarınıza bütün kalbimle Amin diyorum..

Hayırlı ve bereketli akşamlar sizle olsun..

Hoş ve mesud kalın!...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
bır gunumuz ne yazık kı bır gumumuzu tutmaz
onmelı olan sakın davranmak
yapılan yanlışları sakın karşılamak
sınırlılık stres yapar o da en buyuk hastalıklardan bırı
bızım güzel bakmamaızı onler
onun ıcın
herşeyı olgunlukla karşılayıp yanlışlıkları azımle sakınlıkle duzeltmelıyız değıl
allah kolaylık versın
allaha emanet olun

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.Bende çalışan bir bayan olarak aynı sıkıntıları yaşıyorum.Bazen işyerinde habire yanlış yapıyorum.Ne yapıyorum sorusuna gelince.Açıkçası hiçbirşey...Sanırım istemedende olsa sabrediyorum.Sonra bi bakmışım unutmuşum..Bugün benim canımda çok sıkkın.Buda geçer elbet..Tüm zenginliğine rağmen Bütün ailesini kaybeden 14 yaşındaki çocuk kadar değil hamdolsun durumum...Eminim sizinde değildir.Kafanızı dağıtmak istiyorsanız.Bir dostunuzla konuşmayı deneyin..Boşvermişlik yapmaya çalışın,bir hayır arayın durumunuzda.,gece namazına kalkmaya çalışın,hatta ağlayın....Aklıma bunlar geldi.Allaha emanet olunuzB)

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim ALLAH C.c. sabır versin.İnancınızı ve iradenizi kaybetmeyin .Her keste zaman zaman olabiliyormuş ,aşağıdaki yazıyı okuyunca anladım, kalın selametle

Islamiyet.gen.tr > Serbes Kürsü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı

subscribed.gif
Sıkıntı ve Depresyon aslında nedir?
eminiş43

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim aslın da dünya da o kadar basit sıkıntılarla sınanıyoruz ki işin aslına inince birde bakıyorsun ki fındık kabugunu bile dolduracak sıkıntı yok ortada ama aslın da allah cc bize böyle şeylerle sınıyor bence sabır et ve senden daha da kötü durumda olanları düşün bir bakmışsinki senin derdin onalrın yanın da hiç olarak kalmış e şimdi sen bu halinden şikayet edersen o insanların durumu na gelince ne yaparsın ve unutma sen sana gelen bir sıkıntıyı allahım ben bunu hak edecek ne yaptımki diyececgim durumlar da bile allah cc senin o sıkıntının sonun da belkide sana bir hayır kapısı açacaktır şerde allahtan hayırda şerri hayra cevirende allah cc dur unutma hayatı sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle yaşa allah cc emanet ol

selamun aleyküm...haklısınız aslında bizden daha kötü durumda olanları görmemiz gerekiyor şükretmek için...inşaALLAH bütün şer olan durumlar hayırlara çıkar ve hayır kapısı açılır...Allah razı olsun kardeşim ...selametle ve dua ile kalın...
Hayırlı ve bereketli günler...​

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Bende işime başlarken muhakak euzü besmele ve kelime-i tevhid getiriri.. sıkıntılarım üzerimden kalkıyor inşa-Allah . Sanada öneririm kardeşiim...

Selamun aleyküm kardeşim..çok güzel bir davranış sizinkisi yani besmele ile işe başlamak...inşaALLAH sizlerin de bir sıkıntısı kalmaz...Allah razı olsun...öneriniz büyük bir titizlikle dikkate alınacak...
Selametle ve dua ile kalın...
Hayırlı ve bereketli günler...​

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.alah yardımcın olsun.sadece senn başında değl. hepimizn başına geliyo böyle bazı şeyler.bu da bizim elimizde sabırla bu işi kolaylaştırabiliriz allahım sabır versin

Es selamun aleyküm...duanıza içtenlikle amin diyorum...RABBİMİZ bu davranışınızdan razı olsun ( Amin! )...biliyorum herkesin bir derdi var , sıkıntı içerisinde ama...
Selametle kalın...Hayırlı ve bereketli günler...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
İnanan insanın, acziyet ve (manevi) fakirliğini bilip "Hasbunallâhu ve ni'mel vekil" (Allah bize kâfidir. O ne güzel vekildir.) demekten başka çaresi yoktur. Allah'ı vekil kılmak, O'na tevekkül etmek, hem dünya hem de ahiret saadetini kazanmanın zaruri şartıdır. Allah ve Resulüne iman edip itaat eden ve buyruklarına teslim olan müminin, Allah'a tevekkül etmesi en sağlam sığınaktır

İnsan, başına gelen bela ve musibetlerin baskısından, sıkıntısından, ancak Allah'a teslimiyet ve tevekkülle kurtulabilir. Sebeplere tevessül ederek üzerine düşeni tam olarak yaptıktan sonra, Allah'a tevekkül eden insan, hem bu dünyada hem de ahirette mutluluk ve saadete erişir.

alıntı

http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/67088-hayat-imanla-hayat-bulur.html

güzel kardeşim
selam ve dua ile rabbim sıkıntılarını gidersin inşaALLAH

Selamun aleyküm ablacığım...Allah'ım razı olsun sizlerden...bu güzel yazılar ettiğin dua için çok teşekkür ederim...Rabbimiz sizlerin de sıkıntılarınızı gidersin ( Amin! )...B)B)B)​

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm değerli büyüklerim...bana yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun...cevap yazan , önerilerini beyan eden...RABBİMİZ sizleri sıkıntıda bırakmasın , iyilikler , güzellikler hep sizinle olsun ( Amin! ) ...sıkıntılarım hala devam ediyor fakat bugün daha iyiyim...çok :T
cümlenize hayırlı ve bereketli günler...
Selam ve dua ile kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt