Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bugün babamın ölüm yıl dönümü... (1 Kullanıcı)

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm kardeşim çok hüzünlendim Allah babanıza rahmet ihsan eylesin cümlemize kamil imanla yaşayıp kamil imanla ölmeyi nasib eylesin
tıklar mısınız?

http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/57665-babalara-ve-tum-baba-hasreti-cekenlere.html

çok teşekkür ederim kardeşim..çok güzeldi.....üzüldümmm..böyle babalarda var işte..benim babam bizleri koca kız olduğumuz halde kucağına alır severdi...sevgisini hiç eksik etmedi....nur içinde yat babammm...

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı

Yazıyı okurken çok duygulandım göz yaşlarımı tutamadım
Allah rahmet eylesin... hepimizi çok duygulandırdınız (bire bi yaşıyormuş gibi oldum) Rabbim sabır versin sizlere başınız sag olsun.

Maşallah çok güzel bi ölümmüş inşallah..

Herkese nasip olmaz; abtestli, namazlı, oruçlu, şahadetle ruhunu teslim etmek...
BU sebeple insan içi rahatlıyor (biraz)... rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..

Şükürki sizin için ugraşan bi babanız varmış... bunun kıymetide ÇOK ÖNEMLİ ne babalar var....
Bazen dersin ki; OLSUN DA SADECE GÖLGESİ OLSUN...bunun nasıl oldugunu iyi bilenlerdenim...SADECE GÖLGESİ İLE...
RABBİM size sabır versin ALLAH c.c KALANLARA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN

Babanızın ruhuna ve bana da bi FATİHA yokmu diyenlerin ruhuna bi FATİHA okuyalım... ben okudum allah kabul etsin LÜTFEN Allah rızası için....teşekkürler
ve sizede teşşekürler asos1907 bizimle paylaşıgın için ALLAHA EMANET OLUN
[/FONT

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt