Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Unutulur Mu???? (Ama Unuttuk..) (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canim kardesim, Rabbim yar ve yardimcin olsun.Buraya girince gozlerim doluyor,uzuluyorum. Allah sabir versin. Ask acisi cekmek te zor,yuva yikilmasi da zor,maddi yetersizlikte zor ama sukurle olsun sagliginiz tamam.Hersey de bir hayir vardir, bizlere hayirsiz gibi gorunen hayirli olabilir.Aralik ta mahkemen varmis Rabbim senin icin,yavrun icin hayirli olani nasip etsin.Kizim icin yarin okulla randevum var sanirim okula baslayacak ve artik sanirim sirasiyla maddi problemlerim ve ev problemim hallolacak insallah.Ya Rabbim sadece hayirli olani nasip etsin hepimize.Canim kardesim kocan hidayete ermezse bilmelisin ki Rabbimin bildigi vardir.Seni ve kizini Allah a emanet ediyorum.

Aleyküm Selam

Canım ablam üzülme ne olur ben çok şükür eskiye göre çok iyiyim Allah c.c. büyüktür diyorum hayırlısıyla bu işden bir kurtulim üzerimden büyük bir yük inmiş olacak ama ilerde neler olur bilemem tek üzüntüm kızım ama oda beni anlayacağına inanıyorum onun baba acısı çekmesini baba sevgisine hasret kalmasını istemem Allah c.c. büyüktür.
İnşaAllah ablam okul işiniz olur sırayla dediğin gibi ablam hallalurlar yeter ki sağlığınız iyi olsun ablam inşaAllah mübarek günlerde feraha çıkarsın ablam Rabbim yar ve yardımcın olsun

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm... Çok Yerinde ve Anlamlı Bir Konu Olmuş Abla Ellerine Sağlık...

HAÇLILARIN SON KURBANI ERMENİLER... NE ÇABUK UNUTTUK HOCALI KATLİAMINI. GÜLÜN AĞLADIĞI GECE HOCALI KÖYÜ İNSANLARI ERMENİLER TARAFINDAN EN ACIMASIZCA KATLEDİLDİĞİNİ ve İŞİN İÇİNDE HAÇLILARIN OLDUĞUNU!

Rabbim Ehli Küfre Karşı Ehli Sünneti Muzaffer Kılsın..

Rabbim Türkiye'mize Soykırım Yaptı Diyenleri El-KAHHAR İsmiyle KAHRETSİN!!!!

.............................

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
saol ablacım unuttuk evet ama allah herseyı bılendır .inş dıger dunyada herkes yaptıgının cezasını alacak .kürşat kardeşimin dediği gibi rabbim EL-KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm... Çok Yerinde ve Anlamlı Bir Konu Olmuş Abla Ellerine Sağlık...

HAÇLILARIN SON KURBANI ERMENİLER... NE ÇABUK UNUTTUK HOCALI KATLİAMINI. GÜLÜN AĞLADIĞI GECE HOCALI KÖYÜ İNSANLARI ERMENİLER TARAFINDAN EN ACIMASIZCA KATLEDİLDİĞİNİ ve İŞİN İÇİNDE HAÇLILARIN OLDUĞUNU!

Rabbim Ehli Küfre Karşı Ehli Sünneti Muzaffer Kılsın..

Rabbim Türkiye'mize Soykırım Yaptı Diyenleri El-KAHHAR İsmiyle KAHRETSİN!!!!

.............................

Aleyküm Selam

Kürşat kardeş Allah c.c. razı olsun El-KAHHAR İsmiyle KAHRETSİN!!!!

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
saol ablacım unuttuk evet ama allah herseyı bılendır .inş dıger dunyada herkes yaptıgının cezasını alacak .kürşat kardeşimin dediği gibi rabbim EL-KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN

Allah c.c. razı olsun...hayırlı akşamlar...

EL-KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı

akşam için teşekkürler ;)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
ah,kardeşim,burda bizler hatırlıyoruz.ya gittikçe yabancılaşan,geçmişi bırak bu gününü bilmeyen toplumumuz ne vakit bilecek...
herşey öyle aslından uzakta ki...
ne yapmalı,nasıl toparlamalı
bayramda o kadar çok boşanma,anlaşamama haberleri duydum ki...
noluyor bize demeden geçemedim
üstelik artık uzakda değil
yakınlarımıza kadar gelmiş bu sökülme
kimse kimseyi istemiyor,rahat,lüks,özgürlük,tembellik...
sanki tek hayat burda,çekilen sıkıntıların hayal bile edilemeyecek mükafatlarınımı unuttuk.
hidayet,hidayet,hidayet,Ya Rab

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm ...
Allah razı olsun kardeşim,ben bunu bilmiyordum sayende bilgilendim..

semazen13

Kayıtlı Kullanıcı
ben de ilk defa gördüm bu olayı. bilgilendirdiğin için sağol.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sizlerden de razı olsun hayırlı Akşamlar...

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bizim bilmedigimiz öok şeyler var allahım herşeyi biliyor ama biz bundan sonra hataya düşmeyelim geçmiş için elimizden ne gelirki hepimizin bu hayatın buraya gelmesin de elbet bir payımız var allahım bizleri affetsin o herşeyi bilir hak edene hak ettigini mutlaka verir aklbi öfkeyle doldurmak bize yakışmaz

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam kardeşim Allah onları ve onlar gibilerini nasıl bilirse öyle yapsın tarih boyunca neler yapmadılar ki görüner görünmeyen o kadar çok kötülükleri var ki haince her zaman vatanımızda ...herşeyde gözleri vardı şimdide bazıları dost gibi görünüyor bazılarıda iftira atıyor Allah hiç bir zaman onların dediklerine emellerine yapmak istediklerine Rabbim fırsat vernesin inşallah.
Allah vatanımızı milletimizi askerlerimizi iç ve dış düşmanlardan koruyup onların kötülüklerinden gelmeden esiregsin inşallah.
Alllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
merhabe rüyam 3 cok haklısın canım ama işte ne yapalım bizim haykırmamız gerekirken kanı 5 para etmezler konuşuyor ne acıdır işte için yanıyor böyle şeyler duyunca rabbim cezasını verecektir işallah .......

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.

Ermeniler soykırım soykırım diye tuttururken ve bunu tüm dünyaya adeta "arkadaşlarından dayak yemiş küçük bir çocuk edasıyla" yada "elinden oyuncağı alınmış zavallı " gibi kendilerini göstermeye çalışırken neden gerçek arşivleri kendi istedikleri şekilde değiştirdiklerini açıklayamıyorlar? Neden kendileri de 2,5 milyon TÜRK'ü öldürerek soykırım yaptıklarını açıklamıyorlar? Neden bu "SOYKIRIM" meselesini "HAÇLISEFERLERİ" gibi göstermeye çalışıp dünya ülkelerini kandırmaya çalışıyorlar? Neden yüzyıllardır üzerinde oturdukları, ekmeğini yedikleri, kardeşlik ettikleri bir toprakları ve bu topraklardaki yüce insanlara sonradan "NANKÖRLÜK" yapıyorlar ?

Zaman artık silkinip, toparlanma sonra da geçmişle kucaklaşma vaktidir. İslami değerlerden bütünüyle koparılmış, maddi ve manevi değerleri boşaltılmış, Batının ekmeğine yağ sürecek düşünce sistemiyle donatılmış tek tip Müslüman nesil yetiştirme projesi, uzun vadede Anadolu üzerinden Kafkaslar’a hatta Asya’ya açılmak Hristiyan misyonerlerin öncelikli hedefidir. Türkiye, farkındadır ya da değildir, ancak Batı merkezli bir kültürel işgalin göbeğine çekilmiştir. Ne acıdır ki; geçmişte Sovyet dönemi diktatörü Lenin’in en büyük hayali olan homo sovyetikus (tek tik Rus yetiştirme) bile bu kadar başarılı olmamıştı!

Allah'a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

motor1hr9.gif
kuranpf3.gif
atlxi8.gif

gif078tw8jw5.gif

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.

islamoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
Vallahi ben de bi haberim bu konudan ama olmuştur kardeşim,bizler aman dileyene vurmayan bir milletin evladlarıyız gittiğimiz her yere insanların ahiretini kurtarmak için gittik,Osmanlının islam ile şereflenmelerine vesile oldukları yarın ahirette,<<İyiki Osmanoğulları bizim ülkemizi savaşarak almışlar ve bizide müslüman lığa davet etmişler >> diyecek ama bu soysuzlar ise lanetlenmiş halklardandır gerek ermenisi ve gerek ise yahudisi bir gün gelecek taşlar ağaçlar dile gelecek <<Arkamda Yahudi Var,Öldürün şunu >> diyecek,kendilerine gelen peygamberleri öldüren zulm eden halktan ne olur Allah ın lanetini üzerlerine almış insanlardan ne olur,Ama şu varki Bu dünyada ettikleridir onları Ahiretteki Azap yurduna sokan Onların yaptıklarına maruz kalanlarda Aynı şekilde Ahiret yurdunda Peygamberlere komşu olanlardır.Ancak bizlerin de bu olaylara seyirci kalmaması gerekmezmi,geçmişde yaşananlar şimdi olmuyormu ha 15 bin askerimizi kör etmişler,ha çeçenistanda bosnada binlerce kardeşimizi katletmişler daha dün olan olaylara kendimiz seyirci kalmadıkmı peki ne yaptık kendi adıma ben hiçbirşey yapmadım ,neden peki ?çünkü bilnçsizdim ama şimdi gerek boykotlarımla gerek dualarımla onların yanındayım ve gerekirsede gider cephelerinde savaşırım cihad ederim,ama şunuda düşünmek lazım Ne oldu bosnaya ne oldu çeçenistanada Allah onlara bu zalimleri Bela yaptı,kardeşlerim Çeçen Rusa özendi Boşnak ise Sırp a.Boşnak kızları Sırplarla el ele namaz gitti ,tesettür gitti,Allah peygamber aşkı sıfır,Hani nerde müslümanlık tan iz eser,Sen müslümanlığını unuttun başına bunlar geldi,Şimdi kendi ülkeme bakıyorum ne farkımız var onlardan yavaş yavaş değil artık hızlı hızlı çıplaklaşıyoruz,bazı eski resimlere bakıpta ah şöle idik vah böle idik demekten başka,Hadi kardeşlerim uyanalım artı ,bu çok kötü bir kabus hadi önümüze gelene maruf yapalım ,Bir kişiyi bile tesettüre soksak bir kişiyi bile namaza çağırsak kardır.
Allah aşkına uyanalım artık...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Kardeşim...

Ellerinize sağlık . İçim buruk yazınızı okudum .

Yüceler yücesi Rabbimiz uyanmamızı vesile kılsın İnşaAllah...

Selametle kalınız..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim
maalesef tarihte yaşanan çok kötü olaylardan birisini bizlere hatırlattın..ben bu olayı duymuştum ama detaylı olarak bilmiyordum böylece öğrenmiş oldum sağol eline emeğine sağlık.
tarih boyunca yapılan savaşlarda hiç bir millet yoktur ki Türkler gibi yaşlıya ,kadınlara ve çocuklara dokunmasın..bizim milletimiz güçsüze asla dokunmadı...ama hep eziyet ve işkence gördü..
selametle kalın...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Cümleten ilgili, alakanız ve yorumlarınız için Allah celle celalü razı olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt