Esselamu aleykum,
Vallahi ben de bi haberim bu konudan ama olmuştur kardeşim,bizler aman dileyene vurmayan bir milletin evladlarıyız gittiğimiz her yere insanların ahiretini kurtarmak için gittik,Osmanlının islam ile şereflenmelerine vesile oldukları yarın ahirette,<<İyiki Osmanoğulları bizim ülkemizi savaşarak almışlar ve bizide müslüman lığa davet etmişler >> diyecek ama bu soysuzlar ise lanetlenmiş halklardandır gerek ermenisi ve gerek ise yahudisi bir gün gelecek taşlar ağaçlar dile gelecek <<Arkamda Yahudi Var,Öldürün şunu >> diyecek,kendilerine gelen peygamberleri öldüren zulm eden halktan ne olur Allah ın lanetini üzerlerine almış insanlardan ne olur,Ama şu varki Bu dünyada ettikleridir onları Ahiretteki Azap yurduna sokan Onların yaptıklarına maruz kalanlarda Aynı şekilde Ahiret yurdunda Peygamberlere komşu olanlardır.Ancak bizlerin de bu olaylara seyirci kalmaması gerekmezmi,geçmişde yaşananlar şimdi olmuyormu ha 15 bin askerimizi kör etmişler,ha çeçenistanda bosnada binlerce kardeşimizi katletmişler daha dün olan olaylara kendimiz seyirci kalmadıkmı peki ne yaptık kendi adıma ben hiçbirşey yapmadım ,neden peki ?çünkü bilnçsizdim ama şimdi gerek boykotlarımla gerek dualarımla onların yanındayım ve gerekirsede gider cephelerinde savaşırım cihad ederim,ama şunuda düşünmek lazım Ne oldu bosnaya ne oldu çeçenistanada Allah onlara bu zalimleri Bela yaptı,kardeşlerim Çeçen Rusa özendi Boşnak ise Sırp a.Boşnak kızları Sırplarla el ele namaz gitti ,tesettür gitti,Allah peygamber aşkı sıfır,Hani nerde müslümanlık tan iz eser,Sen müslümanlığını unuttun başına bunlar geldi,Şimdi kendi ülkeme bakıyorum ne farkımız var onlardan yavaş yavaş değil artık hızlı hızlı çıplaklaşıyoruz,bazı eski resimlere bakıpta ah şöle idik vah böle idik demekten başka,Hadi kardeşlerim uyanalım artı ,bu çok kötü bir kabus hadi önümüze gelene maruf yapalım ,Bir kişiyi bile tesettüre soksak bir kişiyi bile namaza çağırsak kardır.
Allah aşkına uyanalım artık...