Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU TÜRBANLILAR ADAMI ÇILDIRTIR :) (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: BU TÜRBANLILAR ADAMI ÇILDIRTIR :)

hasret_03 yazdı:
S.A.ÇOK GÜZEL BİŞİ BU OLAY.SANKİ KENDİM YADA ÇOK YAKINIM YAPMIŞ GİBİ GURUR DUYDUM,ÇOK SEVİNDİM.
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN İNŞ.A.EOLUN CÜMLETEN.SELAMETLE :):):)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B

a.s

ümmet bilinci bize bunu emreder ablam...bir diğerimizin sevinci ile sevinmeyi,diğerinin kederi ile üzülmeyi...inşaallah bu bağlarımız daha köklenecek

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

-BiLaL- yazdı:
selamün aleyküm; helal olsun bizim ülkemiz işte böyle Allah c.c. yar ve yardımcımız olsun...selametle kalın...

ve aleykümselam

amin kardeşim ....yüreğine sağlık

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

NE GÜZEL YA..
ÖRTÜYLE YERİ GELİYO BİZ SEMİNERE GİDEMİYORUZ...BIRAKIN RESMİ DAİREDE OKULDA ÇALIŞMAYI..
HELAL OLSUN VALLA..BİZİM BAŞIMIZDAKİLER DAHA NE KADAR KISITLAYABİLİRLER BİZİ ONU DÜŞÜNÜYOLAR...B)
SELAMETLE ABİ > B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

handos yazdı:
inşgururlandım valla bi türk kızı türkiyede okutmadılar ama viyanada başarı üstüne başarı sağladı helal olsun valla

s.a

evet orada ayakta alkışlanan kişi ülkemizin yetiştirdiği ve en verimli çağında yurtdışında kalarak ülkesine hizmet edemeyen birisi...kimisi türban gelişmeye ,ilerlemeye,bilime engel diyorlardıya...evet magazin meraklısı,popçu ,topçu ardında günlerini harcayan fakat dininin gereği kapanana gerici yaftası vurana bu diploma verilecek en güzel ders...ve bilimeliki bu başarı bireysel değil,azim ve çaba ile daha fazlalarıda olabilir ve olacaktır inşaallah

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

[marq]BEKLENEN GÜN GELECEKSE , ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR[/marq]

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

Maşaallah ...Allah her zaman yardımcısı olsun inş....!!!!B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM YA BÖYLE HABERLERİ DUYUNCA ACAYİP ÇOK MUTLU OLUYORUM YAAAAA.
ANLATAMAM SANKİ Bİ ŞAVAŞ KAZANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.

aleykümselam

yaşam başlı başına bir savaş zaten...ve bizler din kardeşi olarak bir kardeşimizin kendi bireysel savaşını kazanııp o diplomayı almasını hepimize mal ediyoruz...bu o kardeşimiz için bir savaşsa ,bizler içinde bir savaştır..o diploma ,o katrdeşimizin küfre attığı tokat ise ,bizimde tokadımızdır... o halde bu savaşı kazandık..inşaallah geride bekleyen milyonlarca kardeşimizin savaşındada seviniriz....
s.aleyküm abi..o ablamızın kazandığı sadece bir diploma değil..cehalete,art niyete ve peşin hükümlü ahmaklara karşı kazanılmış bir zafer..elhamdulillah..ve daha nice zaferler kazanılacak inşaallah rabbimin izniyle..çünkü başörtülü insanlar bunu yasak eden zihniyetteki insanlardan daha zeki,daha onurlu ve daha şerefli..onursuz ve ... bir davranış varsa bu da insanların dini özgürlüklerini kısıtlayan zihniyettir..onları eğitimden mahrum bırakmaya çalışan art niyettir..ama rabbim bizlerin yardımcısı oluyor olacakta inşaallah..işte bu yüzden bu tür haberleri duyunca seviniyor insan..maşaallah bir ablamız daha onların çürük ve isnatsız fikirlerini bir kez daha çürütmüş diyoruz..
ve ''DOĞACAKTIR SANA VADETTİĞİ GÜNLER HAKKIN''
sözünden teselli bularak bu ve bunun gibi dinsizlik fikrine karşı kazanılacak nice haberleri bekliyoruz inşaallah..ALLAHIM BU DÜNYADA SENİN EMİR VE YASAKLARINA UYMAYA ÇALIŞIPTA MAHÇUP DURUMDA BIRAKILANLARIN YARDIMCISI OL..ONLARI GEREK BU DÜNYADA GEREK AHİRETTE RAHMETİNİ VE RIZANI KAZANAN KULLARINDAN EYLE..AMİN AMİN AMİN..hakkınızı helal edin..s.aleyküm
B)B)B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

RECEB BOZKUS yazdı:
-Esmani- yazdı:
M DENIZ yazdı:
ANLATAMAM SANKİ Bİ ŞAVAŞ KAZANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.

aleykümselam

yaşam başlı başına bir savaş zaten...ve bizler din kardeşi olarak bir kardeşimizin kendi bireysel savaşını kazanııp o diplomayı almasını hepimize mal ediyoruz...bu o kardeşimiz için bir savaşsa ,bizler içinde bir savaştır..o diploma ,o katrdeşimizin küfre attığı tokat ise ,bizimde tokadımızdır... o halde bu savaşı kazandık..inşaallah geride bekleyen milyonlarca kardeşimizin savaşındada seviniriz....
s.aleyküm abi..o ablamızın kazandığı sadece bir diploma değil..cehalete,art niyete ve peşin hükümlü ahmaklara karşı kazanılmış bir zafer..elhamdulillah..ve daha nice zaferler kazanılacak inşaallah rabbimin izniyle..çünkü başörtülü insanlar bunu yasak eden zihniyetteki insanlardan daha zeki,daha onurlu ve daha şerefli..onursuz ve ... bir davranış varsa bu da insanların dini özgürlüklerini kısıtlayan zihniyettir..onları eğitimden mahrum bırakmaya çalışan art niyettir..ama rabbim bizlerin yardımcısı oluyor olacakta inşaallah..işte bu yüzden bu tür haberleri duyunca seviniyor insan..maşaallah bir ablamız daha onların çürük ve isnatsız fikirlerini bir kez daha çürütmüş diyoruz..
ve ''DOĞACAKTIR SANA VADETTİĞİ GÜNLER HAKKIN''
sözünden teselli bularak bu ve bunun gibi dinsizlik fikrine karşı kazanılacak nice haberleri bekliyoruz inşaallah..ALLAHIM BU DÜNYADA SENİN EMİR VE YASAKLARINA UYMAYA ÇALIŞIPTA MAHÇUP DURUMDA BIRAKILANLARIN YARDIMCISI OL..ONLARI GEREK BU DÜNYADA GEREK AHİRETTE RAHMETİNİ VE RIZANI KAZANAN KULLARINDAN EYLE..AMİN AMİN AMİN..hakkınızı helal edin..s.aleyküm
B)B)B)

ve aleykümselam kardeşim...

allah cc razı olsun...çok güzel ifade etmişsin...amaç elbette diploma değil,olmayacakta...bizi sindirmek için , dinimizin en çok önem verdiği konulardan biri olan ilim almanın ,eğitimin önüne geçildi...arada tercih yapılmak zorunda bırakıldı insanlar...iki farz arasında tercihe zorlanıldılar...fakat o kardeşimiz başladığı kutlu hicret yolculuğunu en güzel hali ile taçlandırdı...
demekki araya engeller koymak ve insanları tercihe zorlamak çıkar yol değilmiş...bunu anlaması gerekenler o diploma sayesinde anlamalılar...madem bu icraatlarla emellerine ulaşamıyorlar,o halde vatandaşları sınıflara ayırmayı ve birlik bütünlüğümüzü sekteye uğratacak hal ve söylemleri bir kenara bırakmayı tek çıkar yol olarak onların önüne sunmalıyız...bu gidişat hiç birkimsenin faydasına değil...sadece insanları kamplara ve daha küçük şubelere ayırmaya yarıyor...o halde bu kardeşimiz ve peşinden takip edecek başarı öykülerinden ders çıkarması gerekenler harekete geçsin ve yetişmiş insanımızı dışarıya kaptırmaktan ,beyin göçünün önüne geçebilme adına vazgeçsinler...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

quote]M DENIZ yazdı:
ANLATAMAM SANKİ Bİ ŞAVAŞ KAZANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.[/quote]
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
AYŞEGÜLLER,ESENGÜLLER...ALLAH'IN LÜTFUYLA İSLAMİYETİ AYAKTA TUTANLARDAN.BİR YANDAN KISITLAMA VARKEN,DİĞER YANDAN RABBİM YOLLARINI AÇIYOR.İLİM YOLUNDA OLAN,ALLAH YOLUNDADIR.NE GÜZEL Kİ ALLAH'IN(CC)SEVDİĞİ KULLAR BU İLİM ARAYIŞI İÇİNDE OLANLAR.RABBİM ÜMMET_İ MUHAMMEDİN YANINDADIR.BİR GÜN BEYİN GÖÇÜ SONA ERECEK İNŞALLAH.
SELAM VE DUALARIMLA...
B)B)B)B)B)B)B)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÇILGIN BUNLAR

RE: ÇILGIN BUNLAR

DEĞERLİ ESMANİ KARDEŞİM,PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.BU HABERİ DUYMUŞTUM.TEKRAR GÜNDEME GETİRMENİZ ÇOK İYİ OLMUŞ.BEN DE TÜRBAN NEDENİYLE ÜNİVERSİTEYE GİTMEDİM.2001 ÇOK PROGRAMLI LİSE,FEN BÖLÜMÜ MEZUNUYUM.
AYŞEGÜL,ESENGÜL GİBİ AZİM VE İNANÇLA İLİM YOLUNA BAŞ KOYANLARDAN RABBİM RAZI OLSUN.RABBİM KARANLIK YOLLARINI AYDINLATSIN İNŞALLAH.VATANLARINDA İSTENMEYİP,YİNE DE "VATANIM"DEMELERİ MUTLULUK VERİCİ.İLİM YOLUNDA OLANLAR,ALLAH YOLUNDADIRLAR.
RECEP KARDEŞİM SENİN DE DUALARINA "AMİİİİİİİNNNNNNN"DİYORUM.
SELAM VE DUALARIMLA..
B)B)B)B)B)B)B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

firdes yazdı:
DEĞERLİ ESMANİ KARDEŞİM,PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.BU HABERİ DUYMUŞTUM.TEKRAR GÜNDEME GETİRMENİZ ÇOK İYİ OLMUŞ.BEN DE TÜRBAN NEDENİYLE ÜNİVERSİTEYE GİTMEDİM.2001 ÇOK PROGRAMLI LİSE,FEN BÖLÜMÜ MEZUNUYUM.
AYŞEGÜL,ESENGÜL GİBİ AZİM VE İNANÇLA İLİM YOLUNA BAŞ KOYANLARDAN RABBİM RAZI OLSUN.RABBİM KARANLIK YOLLARINI AYDINLATSIN İNŞALLAH.VATANLARINDA İSTENMEYİP,YİNE DE "VATANIM"DEMELERİ MUTLULUK VERİCİ.İLİM YOLUNDA OLANLAR,ALLAH YOLUNDADIRLAR.
RECEP KARDEŞİM SENİN DE DUALARINA "AMİİİİİİİNNNNNNN"DİYORUM.
SELAM VE DUALARIMLA..
B)B)B)B)B)B)B)

VE ALEYNA ALEYKÜMSELAM VE RAHMETULLAHU VE BEREKATUHU

ABLAM İNŞAALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...BİRİLERİNİN VATANDAŞ OLARAK GÖRMEYİP HAKLARINI SINIRLANDIRMASINA RAĞMEN VATANIM DİYENLERDEN ALLAH CC RAZI OLSUN...ONLAR ANLAYAMAZLAR BUNU,BU VATANIN HER KARIŞI HER ADIMI BİZLER İÇİN KUTSAL DIR...HER KARIŞINDA BU VATAN İÇİN VE BU VATANDA DİNİNİ YAŞAMAK İÇİN ŞEHADETE KOŞANLARIN AYAK İZLERİ VARDIR...VE HER KARIŞINDA ALLAHA CC HAMDÜSENA EDENLERİN SECDE İZLERİ VARDIR...BU VATAN BİZLERİN SADECE BARINDIĞI TOPRAK DEĞİLDİR...BU VATAN BİZİM SECCADEMİZ VE SECDEGAHIMIZDIR...BU YÜZDEN BİZLER EN AĞIR TECRİDEDE MARUZ KALSAK,HİCRETTE ETSEK BU VATAN İÇİN ECDADIMIZIN YAPTIĞINI YİNE GÖZÜMÜZ KAPALI YAPARIZ...AĞZIMIZDAN VATAN ÇIKTIKÇA BİR VATAN DAHA ÇIKAR...
ELBETTE BU HİSLERİ ALNI BU VATANIN MÜBAREK TOPRAĞINDA SECDEYE DEĞMEMİŞ NASİPSİZLER ANLAYAMAZ,ELBETTE BU VATANIN HER İMKANININ KENDİLERİNİN OLDUĞUNU DÜŞÜNEN BENCİLLER ANLAMAZ,ELBETTE İLK FIRSATTA AVRUPAYA GİDİP ,BURADA İSE BURNUNU KIVIRANLAR ANLAMAZ,KENDİNİ TAHRİF EDİLMİŞ TEVRATTAKİ AYETLERE MENSUP OLANLAR GİBİ GÖRENLER,KENDİNİ ÜSTÜN SAYANLAR,DİĞERİNİ HOR HAKİR GÖRENLER,HER NİMETİN KENDİNE HAS OLDUĞUNU SANANLAR KISACASI BİZLERE BUNLARI REVA GÖRENLER ANLAMAZ,ANLAYAMAZ...

BU VATAN BİZİM...
BU VATAN BİZİZ
...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
DEĞERLİ ESMANİ KARDEŞİM,HAYIRLI DUALARIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN.
DOĞRU DEDİN"BAŞINI SECDEYE KOYMAYANLAR,BU TÜRBANLI ÇILGINLARI ANLAYAMAZLAR.
"VATANIM VATANIM"DİYEN BÜLBÜL MİSALİ, GÖZLERİ BUĞULU,BOYUNLARI BÜKÜK.
AMA İNANÇLARI SAYESİNDE DİMDİK AYAKTA.NE GÜZEL,BÖYLE ÇILGINLIĞA CAN FEDA...
AYŞEGÜL,ESENGÜL(PROF.DR) GİBİ ÇILGIN TÜRBANLILARIN, KARANLIK YOLLARINA BİRER FENER DE BİZ OLSAYDIK DA Bİ İŞE YARASAYDIK.
RABBİM ÜMMET_İ MUHAMMEDİN YANINDADIR.
SELAM VE DUALARIMLA...
B)B)B)B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt