Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU TÜRBANLILAR ADAMI ÇILDIRTIR :) (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
[marq]B)B)B)B)B):D ÇILGIN BUNLAR :DB)B)B)B)B)[/marq]

katsayidrqi3.jpg

Beyinleri sadece üniversite kasalarını boşaltmaya yarayan ve bunu kamufle içinde bildik tüm ayak oyunlarını sergileyerek sözde rejim tehlikesi yalanlarıyla başörtüsüne düşmanlık yapan bir kısım prof. bozuntularını çıldırtacak haber!
Katsayı ve başörtüsü mağduru, Avusturya'da 4,5 yılda doktor oldu..

YÖKün katsayı ve başörtüsü uygulaması nedeniyle çok yüksek puan almasına rağmen Türkiye'de üniversiteye giremeyen Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu Ayşegül İlhan, Avusturyada 6 yıllık tıp fakültesini 4,5 yılda bitirerek büyük bir başarının altına imza attı.

Nefroloji bölümünde bilimsel çalışma asistanlığına başlayan İlhan, diplomasını Viyana Tıp Üniversitesi rektörünün elinden törenle aldı.

4,5 yılda doktor olan Ayşegül İlhan diplomasını rektörün elinden aldı.

1984 doğumlu olan Ayşegül İlhan, Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni 5lik derecesi ile okul ikincisi olarak bitirdi.

ÖSSde toplamda sadece 15 yanlışı çıkan Ayşegülün aldığı 180 ham puan ile Türkiyede giremeyeceği okul yoktu.

İHLli olduğu için katsayı adaletsizliğine maruz kaldı ve netleri iyi olmasına rağmen istediği bölüme kayıt yaptıramadı.

2002 yılında ÖNDER'in bursu ile Viyanaya giden İlhan, Viyana Tıp Üniversitesi'ne kaydoldu. İlhan, burada normal süresi 6 yıl olan okulunu 4,5 yılda bitirerek 22 yaşında doktor olma başarısını gösterdi.

Ayşegül İlhan okulda başörtüsü ile özgürce eğitim alabildiği gibi Viyana Üniversite Hastanesi'nde yaptığı pratik eğitimlerde bile kısıtlanmadı.

Mezun olduğu üniversitenin nefroloji bölümünde bilimsel çalışma asistanlığına başlayan İlhan, 26 Haziran'da üniversitenin kutlama salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde ödülünü üniversite rektörünün elinden aldı.

Törende konuşan okulun dekan yardımcısı Gerhard Mallinger tıp eğitiminin 6 yılda bitirilmesinin bile zor olduğunu söyledi. Dekan yardımcısının bu sözleri eğitimini 4,5 yılda tamamlayan Ayşegül'ün başarısını gözler önüne serdi.

Schifa Derneğinin başkanlığını yürüten Dr. Ayşegül İlhan uluslararası kongrelerde tebliğ sunmaya başladı.

Ayşegül İlhan, Viyanada üniversite çevresinde başörtüsü ve inancı konusunda hiçbir engelleme ile karşılaşmadığını, fakat ülkesinin bu hususta kat etmesi gereken yolu düşündükçe kederlendiğini söyledi.

Viyanada kalıp akademik kariyere devam etmek istediğini ifade eden İlhan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Amerika Birleşik Devletlerinde çalışmalarıma devam edip, sisteme yönelik tecrübeler kazanmak istiyorum. Sonrasında ise ülkeme dönüp, hem Avrupa hem de Amerika'yı tanıyan bir bilim kadını olarak, gerek Türkiye hastanelerinde gerekse Türk akademik çevresinde deneyimlerimi paylaşmak en büyük hayalim.

İstiyorum ki, Türk halkı da layık olduğu hizmeti görürken, dünya da Türkiyede bilim yapan bilimcilerin çalışmalarını konuşsun. Bu amaca yönelik olarak, halen yönetim kurulu başkanı olduğum Schifa isimli tıp derneğimizin de birkaç projesi ve çalışmaları mevcut. İsteğimiz, Türkiye, deki hayat standartlarının yükselmesini sağlayacak altyapıyı oluşturan fikirler üretmek ve bunları hayata geçirmek.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: BU TÜRBANLILAR ADAMI ÇILDIRTIR :)

S.A.İNŞAALLAH DAHA DA ÇILDIRACAKLAR.ALLAHIN EMRİNİ UYGULAMAKTAN MEN EDENDEN DAHA ZALİM KİM OLABİLİR?.A.E.O.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM MAŞALLAH ALLAH DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH.ABİ BİZİM ÜLKEDE İNŞALLAH BEYİN GÖCÜ İZİN VERMEZ DURUMA GELİR.YOKSA DAHA NİCE BÖYLESİNE GÜZEL KARDEŞLERİMİZ YABANCI ÜLKELERE GİTMEK ZORUNDA KALICAK.SIRF KENDİ ÜLKELERİNDE HAKETTİKLERİ DEĞERE ULAŞAMAYACAKLARI İÇİN.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

MAŞAALLAH,BAREKALLAH..DAHA NELER NELER GÖRECEKLER ONLAR..S.ALEYKÜM ALLAHA EMANET OLUN..

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM YA BÖYLE HABERLERİ DUYUNCA ACAYİP ÇOK MUTLU OLUYORUM YAAAAA.
ANLATAMAM SANKİ Bİ ŞAVAŞ KAZANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

B) tebrik ederim bu kardeşimizi ne mutlu ona B) paylaşım için teşekkür emeğine sağlık B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.kardeşimizi tebrik ediyorum inşallah daha pek çok türbanlı kardeşimiz bizleri sevindirecek.

hasret_03

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.ÇOK GÜZEL BİŞİ BU OLAY.SANKİ KENDİM YADA ÇOK YAKINIM YAPMIŞ GİBİ GURUR DUYDUM,ÇOK SEVİNDİM.
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN İNŞ.A.EOLUN CÜMLETEN.SELAMETLE :):):)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B

-BiLaL-

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm; helal olsun bizim ülkemiz işte böyle Allah c.c. yar ve yardımcımız olsun...selametle kalın...

hatice_hd

Kayıtlı Kullanıcı

:D:DB):D:D COK GÜZEL YA

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

inşgururlandım valla bi türk kızı türkiyede okutmadılar ama viyanada başarı üstüne başarı sağladı helal olsun valla

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

BU KARDEŞLERİMİZ ÜLKEMİZDE EĞİTİM GÖREMEDİ DİYE ÜZÜLMEYİN

HAYIR KAPISI AÇIK..BUNDADA VARDIR BİR HAYIR...

BÖYLE OLMASA BU KARDEŞLERİMİZ BU YÜKÜN ALTINA GİRMEYEBİLİRDİ VE BU YETENEKLERİNİ AÇIĞA ÇIKARMA ADINA ÇABA SARFETMEYEBİLİRLERDİ...

BELKİ O ZAMAN BİR NEVİ BİZİM LEJYONERLERİMİZ OLAN BU KARDEŞLERİMİZ DIŞARIYA AÇILAMAZLARDI...

ŞİMDİ AVRUPADA ,AMERİKADA VE BAŞKA YERLERDE AÇAN MUHAMMEDİ GÜLLER OLDUĞUNU BİLİYORUZ...

ONLAR BİZİM VİTRİNİMİZ VE BİZİ YURTDIŞINDA TEMSİL EDİYORLAR...

İSLAMIN İLK YILLARINDA ZOR VE BASKILAR OLMASA HABEŞİSTANA VE MEDİNEYE HİCRET OLMAZDI...

AMA ONLAR GİTTİLER GİTTİKLERİ ÇÖLLERİ GÜL BAHÇESİNE ÇEVİRDİLER..

BU KARDEŞLERİMİZDE BİR NEVİ HİCRETİ YAŞIYOR ...

İNŞAALLAH YÜZÜMÜZÜ AK EDECEKLER VE TIPKI MEDİNEYE ,HABEŞİSTANA GİDENLER GİBİ ÜLKEMİZE BİR GÜN DÖNECEKLER...

TEK BAŞLARINA ÇIKTIKLARI BU KUTLU YOLDA ,İNŞAALLAH ALLAHIN CC RIZASINI VE GİTTİKLERİ ÜLKELERİN HUZURA AÇ İNSANLARININ KALBİNİ KAZANMIŞ OLARAK KAZANMIŞ OLARAK DÖNECEKLER...

O ÜNİVERSİTEDEN BU YIL MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER VE ONLARIN ÇEVRESİ ÜLKESİNDEN HİCRET EDEN BU KARDEŞLERİMİZİN BAŞARISINI BEYİNLERİNE KAZIMIŞ OLARAK İSLAMA VE MÜSLÜMANLARA DAHA FARKLI BAKMAYI ÖĞRENMİŞLERDİR...

BU KARDEŞLERİMİZ BELKİ BURADA OLSALAR ETRAFIMIZA ÖRÜLMÜŞ OLAN ZİNCİRİ KIRAMAYACAKLARDI...OYSA ŞİMDİ AVRUPANIN GÖBEĞİNDE GÖNCA GONCA AÇIYORLAR VE ŞARAP KOKAN KAMPÜSLERDE GÜL KOKUSUNU İNSANLARA ULAŞTIRIYORLAR...

ELBETTE BU MEVCUT DURUMDAN HOŞNUT OLUNMASINI GEREKTİRMİYOR...

BİRKAÇ KARDEŞİMİZİN BAŞARISI İLE GURURLANIYORUZ FAKAT GERİDE MİLYONLARCA GENCİMİZ VE AİLESİ TERCİH YAPMAK ZORUNDA KALIYOR...
VE BİRÇOĞU EĞİTİM HAYATINI NOKTALIYOR...

İNŞAALLAH BU DURUM SONA ERECEK VE BU KARDDEŞİMİZİN AKRANLARI KENDİ ÜLKELERİNDE BU VE BUNUN GİBİ BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR...
O GÜNE KADAR BU HABERLERİN VARLIĞI İLE TESELLİ BULUP,HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR DİYORUM...
İNŞAALLAH ÖYLEDİR...

VE İNŞAALLAH O KARDEŞLERİMİZ HİCRET FEDAİSİ SAHABE EFENDİLERİMİZİN ŞEFAATINA VE ONLARLA HAŞROLMAYA NAİL OLURLAR...

MuratM

Kayıtlı Kullanıcı

Merhaba Benimde 2 kızım var ama bu ülkede kız okutmak'nın bu kadar zor oldugunu hepimiz biliyoruz.
Allah tüm kız çoçuklarının anne ve babalarına sabır versin..
Bu başarısından dolayıda ilhan kardesiminizi canı gönülden kutluyorum.B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM MAŞALLAH ALLAH DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH.ABİ BİZİM ÜLKEDE İNŞALLAH BEYİN GÖCÜ İZİN VERMEZ DURUMA GELİR.YOKSA DAHA NİCE BÖYLESİNE GÜZEL KARDEŞLERİMİZ YABANCI ÜLKELERE GİTMEK ZORUNDA KALICAK.SIRF KENDİ ÜLKELERİNDE HAKETTİKLERİ DEĞERE ULAŞAMAYACAKLARI İÇİN.

aleykümselam

ablam vardır bir hayır...ülkemizde o imkana kavuşacakları ana kadar sabretmek ve daha fazla çalışmak zorundayız...o zamana kadar bireysel başarılarla yetinmek zorundayız...ve görülüyorki bu mevcut durum kardeşlerimizi daha fazla şevklendirmekte...inşaallah vakti zatında bu şevklerinden bir şey kaybetmez ve ülkemizdede aynı başarılardan örnekler veririz...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

RECEB BOZKUS yazdı:
MAŞAALLAH,BAREKALLAH..DAHA NELER NELER GÖRECEKLER ONLAR..S.ALEYKÜM ALLAHA EMANET OLUN..

ve aleykümseam kardeş...

inşaallah at gözlüklerini çıkarmalarıda nasip olurda baş örtüsünün bilime engel olmadığı gerçeğini anlarlar...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM YA BÖYLE HABERLERİ DUYUNCA ACAYİP ÇOK MUTLU OLUYORUM YAAAAA.
ANLATAMAM SANKİ Bİ ŞAVAŞ KAZANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.

aleykümselam

yaşam başlı başına bir savaş zaten...ve bizler din kardeşi olarak bir kardeşimizin kendi bireysel savaşını kazanııp o diplomayı almasını hepimize mal ediyoruz...bu o kardeşimiz için bir savaşsa ,bizler içinde bir savaştır..o diploma ,o katrdeşimizin küfre attığı tokat ise ,bizimde tokadımızdır... o halde bu savaşı kazandık..inşaallah geride bekleyen milyonlarca kardeşimizin savaşındada seviniriz....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt