Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu sorunuma çözüm bulabilecek varmı?....... (2 Kullanıcı)

yusuf_özkan

Kayıtlı Kullanıcı
acele etmemek lazım....

acele etmemek lazım....

Nasıl telaşlanmayım şu kadar zaman geçmiş daha arayıpta düşüncesini bildirecek. Ben kırılmam ben sevdiğim saygı duyduğum insanlara kırılırım onu daha tanımıyorum kötü söylese ne olur iyi söylese ne olur. Yani benim sinirlendiğim şey lütfedip arayıpda ben şöyle düşünüyorum diye bilgilendirmemesi. Dün zaten acile götürdüler sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım. İnsan kendisinde kusur bulmaya başlıyor bu seferde böyle yapması daha mı iyi oldu sanki ? Ben de onun için ölüyor değilim. Ama olgun bir insan gibi ne düşünüyosa söylemesi lazım diye düşünüyorum.
Duana Amin diyor, sana da hayırlı cumalar diliyorum kardeşim. Allah razı olsun.
:A

sen sadece kendine devamlı herşey olacağına varır de bu koskocaman bi doğrudur sakın unutma....ozaman herşey kendiliğinden çözülür.daha öncede dediğim gibi sen ara öğren ne düşündüğünü....selam ve dua ile....

çiğtanesi

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba güzel kardeşim acaba sen bu kişiyi çokmu beğendin ki
kendini bukadar üzüyorsun
en büyük servet sağlıktır kendi yıpratma
Allah hakkında hayırlısını versin

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kardeşim ne diyim demekki senin yüzüne karşı konuşacak cesareti yok "aramazsam anlar" havalarında sen sıkma canını hakkında hayırlısı olur inşaAllah...

Ve aleyküm selam ablacığım. Allah razı olsun . Allah cümlemize hayırlısını nasip eylesin herşeyin. Amin. Evet aynen o havalarda olmadı ne yapalım Mevlam neylerse eyler, neylerse güzel eyler. Allah'ın takdirine karşı boynumuz kıldan ince yapacak birşey yok.
Allah'a emanet ol ablacığım.
Teşekkür ederim.
:a40::a14:

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Güzel kardeşim. Aynisi benimde başima geldi, boşver takma böyle şeyleri kafana bende de 3 hafta sonra 1 hafta görüştük .anlaşamadik, hayirlisi degilmiş demekki boşver üzülme. Seni anliyorum. Olmayinca olmuyor.
Daha karşina kimler çikacak....
Rabbim hep iyi insanlari çikarsin karşina.
Selam ve dua ile..

Ve aleyküm selam. Demek sizin de başınıza geldi. Bilmiyorum artık üzülmek bile gelmiyor içimden onun adını anmamaya çalışıyorum adını andığım zaman sıkıntı basıyor sinirlerime hakim olamıyorum. En iyisi unutmak diye düşünüyorum. Doğru haklısınız olmayınca olmuyor ne yapalım. Rabbim sizin de karşınıza iyi insanlar çıkarsın inşallah. Amin.
Allah'a emanet olun​
.:a35:

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
sen sadece kendine devamlı herşey olacağına varır de bu koskocaman bi doğrudur sakın unutma....ozaman herşey kendiliğinden çözülür.daha öncede dediğim gibi sen ara öğren ne düşündüğünü....selam ve dua ile....

Sizden ve bana yardımcı olmak isteyen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Amin. Artık takmıcam dediğiniz gibi ben elimden geleni yaptım takdir YÜCE RABBİMİZİN artık yapacak birşey yok.
Allah'a emanet olun kardeşim sağolun.

senokli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.senawitch.tr.gg
Es selamun aleyküm ve rahmetullah Hepinizi saygıyla selamlıyorum öncelikle. Benim bir maruzatım var bana yardımcı olursanız sevinirim . Yaklaşık iki hafta önce aileler vasıtasıyla biriyle tanıştım . Bir gün içerisinde görüştük birbirimize nasıl eş istediğimizden falan bahsettik . Sonra numaralarımızı aldık . Aldık ama beni hala arayacak Sizce neden aramıyor ? Kafayı yicem lütfen yardımcı olun. Ben ciddi ve sonu evlilikle sonuçlanacak bir görüşme istediğimi söyledim Bu çok ağır bir sözmü ? Anlamıyorum Ben ona kötü bir söz söylemedim . Kendisi de namazında niyazında bir insanmış zaten .
Yardımlarınızı bekliyorum ...bunalıma gireceğim neredeyse....
:A:A:A

Ablacım belki ilk adımı senden bekliyor olabilir...B)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba güzel kardeşim acaba sen bu kişiyi çokmu beğendin ki
kendini bukadar üzüyorsun
en büyük servet sağlıktır kendi yıpratma
Allah hakkında hayırlısını versin

Merhaba kardeşim. Yok o kişiyi çok beğendiğimden değil karşısındaki bir insan sonuçta olumsuz da düşünse bana söylemeliydi diye düşünüyorum. Onun için yoksa o kadar ahım şahım bir insan değil. Allah razı olsun kardeşim. Rabbim size de hayırlısını versin.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allahtan hakkına hayırlısını iste.

belki o senın için hayırlı değildir,mevlamda onun içine bi olumsuzluk vermiştir aramıyordur bilemezsin.hemen kötüde yaklaşma kışıye ama birde böyle düşün.ayrıca kendinide hiç sıkıntılara koyma..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allahtan hakkına hayırlısını iste.

belki o senın için hayırlı değildir,mevlamda onun içine bi olumsuzluk vermiştir aramıyordur bilemezsin.hemen kötüde yaklaşma kışıye ama birde böyle düşün.ayrıca kendinide hiç sıkıntılara koyma..

Söylediğiniz gibi herhalde ki şu ana kadar aramadı . Ne yapalım hayırlısı Rabbimden. Benim için ve onun için hayırsızsa zaten istemem.
Allah razı olsun . Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hayırlı günler.
:a09:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt