yusuf_özkan
Kayıtlı Kullanıcı
acele etmemek lazım....
acele etmemek lazım....
sen sadece kendine devamlı herşey olacağına varır de bu koskocaman bi doğrudur sakın unutma....ozaman herşey kendiliğinden çözülür.daha öncede dediğim gibi sen ara öğren ne düşündüğünü....selam ve dua ile....
acele etmemek lazım....
Nasıl telaşlanmayım şu kadar zaman geçmiş daha arayıpta düşüncesini bildirecek. Ben kırılmam ben sevdiğim saygı duyduğum insanlara kırılırım onu daha tanımıyorum kötü söylese ne olur iyi söylese ne olur. Yani benim sinirlendiğim şey lütfedip arayıpda ben şöyle düşünüyorum diye bilgilendirmemesi. Dün zaten acile götürdüler sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım. İnsan kendisinde kusur bulmaya başlıyor bu seferde böyle yapması daha mı iyi oldu sanki ? Ben de onun için ölüyor değilim. Ama olgun bir insan gibi ne düşünüyosa söylemesi lazım diye düşünüyorum.
Duana Amin diyor, sana da hayırlı cumalar diliyorum kardeşim. Allah razı olsun. :A
sen sadece kendine devamlı herşey olacağına varır de bu koskocaman bi doğrudur sakın unutma....ozaman herşey kendiliğinden çözülür.daha öncede dediğim gibi sen ara öğren ne düşündüğünü....selam ve dua ile....