Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu sorunuma çözüm bulabilecek varmı?....... (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamun aleyküm ve rahmetullah Hepinizi saygıyla selamlıyorum öncelikle. Benim bir maruzatım var bana yardımcı olursanız sevinirim . Yaklaşık iki hafta önce aileler vasıtasıyla biriyle tanıştım . Bir gün içerisinde görüştük birbirimize nasıl eş istediğimizden falan bahsettik . Sonra numaralarımızı aldık . Aldık ama beni hala arayacak Sizce neden aramıyor ? Kafayı yicem lütfen yardımcı olun. Ben ciddi ve sonu evlilikle sonuçlanacak bir görüşme istediğimi söyledim Bu çok ağır bir sözmü ? Anlamıyorum Ben ona kötü bir söz söylemedim . Kendisi de namazında niyazında bir insanmış zaten .
Yardımlarınızı bekliyorum ...bunalıma gireceğim neredeyse....
:A:A:A

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
sen zaten söylemişssin ciddi bişey istemediğini demekki o ciddi düşünüyomuş
ya da önemli bi işi çıkmştr
inşallah hayırlısı olsun
hayırlı cumalar......

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
sen zaten söylemişssin ciddi bişey istemediğini demekki o ciddi düşünüyomuş
ya da önemli bi işi çıkmştr
inşallah hayırlısı olsun
hayırlı cumalar......

Sağolun. Yok ben ciddi düşünüyordum bunu da kendisine bildirdim. İşi çıktıysa da hiç mi vakti yoktu da arayamadı . Bence bu bahanesi olamaz. Çok kötüyüm . :gulegule:A

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam Kardeşim...

Ve Aleykumselam Kardeşim...

Es selamun aleyküm ve rahmetullah Hepinizi saygıyla selamlıyorum öncelikle. Benim bir maruzatım var bana yardımcı olursanız sevinirim . Yaklaşık iki hafta önce aileler vasıtasıyla biriyle tanıştım . Bir gün içerisinde görüştük birbirimize nasıl eş istediğimizden falan bahsettik . Sonra numaralarımızı aldık . Aldık ama beni hala arayacak Sizce neden aramıyor ? Kafayı yicem lütfen yardımcı olun. Ben ciddi ve sonu evlilikle sonuçlanacak bir görüşme istediğimi söyledim Bu çok ağır bir sözmü ? Anlamıyorum Ben ona kötü bir söz söylemedim . Kendisi de namazında niyazında bir insanmış zaten .
Yardımlarınızı bekliyorum ...bunalıma gireceğim neredeyse....
:A:A:A

Siz arasanız?
Hayırlısı olsun inşallah...

mavci

Yönetici
.....

.....

Ben dün konuşacaktım aradım ama açmadı telefonu müsait olunca beni ararmısın dedim hiç sesi soluğu çıkmadı. Bilmiyorum ya beddua etmek geliyor içimden ama yine de sabrediyorum .

Allah CC. sabır versin kardeşim...
Demek ki gönlü razı değil...
Herşey konuşarak, anlaşarak çözülmeli...
Bu büyük ve sorumluluk isteyen bir iş...
:evet

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah CC. sabır versin kardeşim...
Demek ki gönlü razı değil...
Herşey konuşarak, anlaşarak çözülmeli...
Bu büyük ve sorumluluk isteyen bir iş...

Amin . Allah razı olsun. Söylediğiniz gibi herşey konuşarak halledilir ama bu şahıs insan denemeyecek kadar seviyesiz. İnsan olumlu ya da olumsuz bir cevap söyler ya bu kadar aciz insanlar da var demek ki . Ne yapalım. İlginize çok teşekkür ederim kardeşim. :gulegule

mavci

Yönetici
...

...

Amin . Allah razı olsun. Söylediğiniz gibi herşey konuşarak halledilir ama bu şahıs insan denemeyecek kadar seviyesiz. İnsan olumlu ya da olumsuz bir cevap söyler ya bu kadar aciz insanlar da var demek ki . Ne yapalım. İlginize çok teşekkür ederim kardeşim. :gulegule

Rica ederim kardeşim...
Allah CC. hakkınızda güzel ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
Selam ve DUA ile...

yusuf_özkan

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bence hiç telaşlanmana,bunalıma girmene gerek yok.bağzı bayanlar vardır erkeklere basit gelen şeyi çekinip yapamazlar(telefon etmek gibi)bence bir karar verdiyse seni aramaya çekiniyodur.yinede ona biraz zaman ver.ama dayanamıcaksan bugün cuma onu ara ve hayırlı cumalar de sonrada aklındakileri sorarsın.eğer sen aradıktan sonra açmazsa biraz sıkıntı olabilir ama unutma onunda bi hayırı vardır...Allah nerde varsa herkesi sevdiklerine kavuştursun,hayırlı bir evlilik nasip etsin,gönlümüzdekini üzerimize hayırlı kılsın inşallah....hayırlı cumalar kardeşim....

ozen36

Kayıtlı Kullanıcı
MERHABALAR geçmiş kandilinizi kutlarım.

kardeşim merhabalar kardeşim diyorum çünkü yaşının küçük olduğunu heyecanından anladım. biz bayanlar nedense hep hassas davranır, fazla üsteler,
hemen kendimizi kaptırırız. biraz daha sakin ve ağar olmanı kendini kaptırmamanızı rica ederim. bir kızı bin kişi ister bir kişi alır.

herşeyin hayırlısını ALLAH cc cümlemize nasip etsin. hemen kendini ilk görüşmede kaptırma düşün taşın tanı evlilik kolay ve hemen karar verilecek bir şey değil.
son pişmanlık çare etmez. ALLAH tan hayırlısı ise olsun de hayırsızsa olmasın diye dua et.

hemen ilk görüşte kendini kaptırıp hayatın tek anlamı tek odağı o haline gelme.
önce tanı. belki sen beğenmişsindir elektrik almışsındır o almamış olabilir kırmamak içinde aramamış olabilir. zamana bırak bu işler aceleye gelmez canım.

geç olsun güç olmasın demiş atalarımız çok doğru.

aceleci olma. kendinde kusurda arama ciddi evlilik düşündüm dedim diye aramadı ciddi düşünmüyor deme belki hoşlanmadı belki evlenmek isdediği kişi özelliği başka. herkes ilk görüştüğü kişiye ilk tavsiye edilen kişiye hemen ertesi günü evlenelim demiyor. sakin ol.

her şerde bir hayır; her hayırda bir şer vardır.

hayırlısı için dua et.

ALLAH gönlüne göre ömürboyu mutlu olacağın biri ile evliliği sana ve tüm bekarlara nasip etmesini dilerim.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm güzel kardeşim
sikintini anlayamadim çünkü bu kadar sikinti yapacak birşey görmedim
öncelikle inançli bir insan olarak sikintiya girmeden rabbimin sana hayirlisini nasip edeceğini düşün ve rahat ol bir ikincisi daha 19 yaşinda çok taze bir genç kizimizsin daha önüne rabbim neler çikaracak bilemezsin sen sadece dua et tevekkül et merak etme herşey iyi olacaktir bir üçüncüsüne gelirsek eğer bir insan seni istiyorsa senin ayrica birşey yapmana gerek yok o isterse sana bir şekilde ulaşacaktir bunlarin içinde seni beğenmeme gibi bir ihtimalde olabilir evliliğe hazir olmamişda olabilir tamam belki geldi görmeye ama senin ciddi düşündüğünü sölemek belki onu korkuttu ve zamani olduğunu düşündü ayrica beğenmese bile bu senin kötü olduğun anlamina gelmez sadece kafasinda kurduğu bişe vardir sende aksi durursun olmaz ama senin gibi birini isteyen deneyecektir hem kötü bişe sölemeye düşünmeye gerek yok insanin başina herşey gelebiliyor heleki böyle konular çok hassas konulardir belki bir sebebi vardir sen sabirli ol eğer nasibinse zaten seni gelir bulur
allaha emanet ol kardeşim dilerim hayirlisi neyse o olsun senin için
selam ve baki dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Güzel kardeşim. Aynisi benimde başima geldi, boşver takma böyle şeyleri kafana bende de 3 hafta sonra 1 hafta görüştük .anlaşamadik, hayirlisi degilmiş demekki boşver üzülme. Seni anliyorum. Olmayinca olmuyor.
Daha karşina kimler çikacak....
Rabbim hep iyi insanlari çikarsin karşina.
Selam ve dua ile..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Rica ederim kardeşim...
Selam ve DUA ile...

Allah razı olsun Allah size de her zaman hayırlısını versin. Sizi de her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın. Amin.
Hayırlı akşamlar.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bence hiç telaşlanmana,bunalıma girmene gerek yok.bağzı bayanlar vardır erkeklere basit gelen şeyi çekinip yapamazlar(telefon etmek gibi)bence bir karar verdiyse seni aramaya çekiniyodur.yinede ona biraz zaman ver.ama dayanamıcaksan bugün cuma onu ara ve hayırlı cumalar de sonrada aklındakileri sorarsın.eğer sen aradıktan sonra açmazsa biraz sıkıntı olabilir ama unutma onunda bi hayırı vardır...Allah nerde varsa herkesi sevdiklerine kavuştursun,hayırlı bir evlilik nasip etsin,gönlümüzdekini üzerimize hayırlı kılsın inşallah....hayırlı cumalar kardeşim....

Nasıl telaşlanmayım şu kadar zaman geçmiş daha arayıpta düşüncesini bildirecek. Ben kırılmam ben sevdiğim saygı duyduğum insanlara kırılırım onu daha tanımıyorum kötü söylese ne olur iyi söylese ne olur. Yani benim sinirlendiğim şey lütfedip arayıpda ben şöyle düşünüyorum diye bilgilendirmemesi. Dün zaten acile götürdüler sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım. İnsan kendisinde kusur bulmaya başlıyor bu seferde böyle yapması daha mı iyi oldu sanki ? Ben de onun için ölüyor değilim. Ama olgun bir insan gibi ne düşünüyosa söylemesi lazım diye düşünüyorum.
Duana Amin diyor, sana da hayırlı cumalar diliyorum kardeşim. Allah razı olsun.
:A

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
MERHABALAR geçmiş kandilinizi kutlarım.

kardeşim merhabalar kardeşim diyorum çünkü yaşının küçük olduğunu heyecanından anladım. biz bayanlar nedense hep hassas davranır, fazla üsteler,
hemen kendimizi kaptırırız. biraz daha sakin ve ağar olmanı kendini kaptırmamanızı rica ederim. bir kızı bin kişi ister bir kişi alır.

herşeyin hayırlısını ALLAH cc cümlemize nasip etsin. hemen kendini ilk görüşmede kaptırma düşün taşın tanı evlilik kolay ve hemen karar verilecek bir şey değil.
son pişmanlık çare etmez. ALLAH tan hayırlısı ise olsun de hayırsızsa olmasın diye dua et.

hemen ilk görüşte kendini kaptırıp hayatın tek anlamı tek odağı o haline gelme.
önce tanı. belki sen beğenmişsindir elektrik almışsındır o almamış olabilir kırmamak içinde aramamış olabilir. zamana bırak bu işler aceleye gelmez canım.

geç olsun güç olmasın demiş atalarımız çok doğru.

aceleci olma. kendinde kusurda arama ciddi evlilik düşündüm dedim diye aramadı ciddi düşünmüyor deme belki hoşlanmadı belki evlenmek isdediği kişi özelliği başka. herkes ilk görüştüğü kişiye ilk tavsiye edilen kişiye hemen ertesi günü evlenelim demiyor. sakin ol.

her şerde bir hayır; her hayırda bir şer vardır.

hayırlısı için dua et.

ALLAH gönlüne göre ömürboyu mutlu olacağın biri ile evliliği sana ve tüm bekarlara nasip etmesini dilerim.

Allah razı olsun ablacığım uzun uzun yazmışsın. Evet kendimi kaptırmamak mümkün değil yaklaşım bir senedir annesi ablamı sıkıştırıp duruyordu görüşelim diye . Bir senedir bu olayın içerisindeyim. Ben anlamıyorum bu insanları ya vallahi anlamıyorum. Arayıp da kusura bakma benim kriterlerime uymuyosun diyemiyor mu ? Ben beni seçsin demiyorum ki sadece arayıp düşüncesini söyleyecek. Bayan olduğum halde dün aradım açmadı telofonu. Mesaj gönderdim müsait olursan ararmısın diye . Yani bu kadar aşağılanmaz ki bir insan ya . Ben bunları hakedecek ne yaptım diye düşünmeden edemiyorum . Allah yardım etsin ne diyeyim . Hayırlı akşamlar.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ablacığım uzun uzun yazmışsın. Evet kendimi kaptırmamak mümkün değil yaklaşım bir senedir annesi ablamı sıkıştırıp duruyordu görüşelim diye . Bir senedir bu olayın içerisindeyim. Ben anlamıyorum bu insanları ya vallahi anlamıyorum. Arayıp da kusura bakma benim kriterlerime uymuyosun diyemiyor mu ? Ben beni seçsin demiyorum ki sadece arayıp düşüncesini söyleyecek. Bayan olduğum halde dün aradım açmadı telofonu. Mesaj gönderdim müsait olursan ararmısın diye . Yani bu kadar aşağılanmaz ki bir insan ya . Ben bunları hakedecek ne yaptım diye düşünmeden edemiyorum . Allah yardım etsin ne diyeyim . Hayırlı akşamlar.

Selamün Aleyküm

Kardeşim ne diyim demekki senin yüzüne karşı konuşacak cesareti yok "aramazsam anlar" havalarında sen sıkma canını hakkında hayırlısı olur inşaAllah...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm güzel kardeşim
sikintini anlayamadim çünkü bu kadar sikinti yapacak birşey görmedim
öncelikle inançli bir insan olarak sikintiya girmeden rabbimin sana hayirlisini nasip edeceğini düşün ve rahat ol bir ikincisi daha 19 yaşinda çok taze bir genç kizimizsin daha önüne rabbim neler çikaracak bilemezsin sen sadece dua et tevekkül et merak etme herşey iyi olacaktir bir üçüncüsüne gelirsek eğer bir insan seni istiyorsa senin ayrica birşey yapmana gerek yok o isterse sana bir şekilde ulaşacaktir bunlarin içinde seni beğenmeme gibi bir ihtimalde olabilir evliliğe hazir olmamişda olabilir tamam belki geldi görmeye ama senin ciddi düşündüğünü sölemek belki onu korkuttu ve zamani olduğunu düşündü ayrica beğenmese bile bu senin kötü olduğun anlamina gelmez sadece kafasinda kurduğu bişe vardir sende aksi durursun olmaz ama senin gibi birini isteyen deneyecektir hem kötü bişe sölemeye düşünmeye gerek yok insanin başina herşey gelebiliyor heleki böyle konular çok hassas konulardir belki bir sebebi vardir sen sabirli ol eğer nasibinse zaten seni gelir bulur
allaha emanet ol kardeşim dilerim hayirlisi neyse o olsun senin için
selam ve baki dua ile...

Haklısın kardeşim belki de ciddi düşünmem onu korkuttu belki de beğenmedi. Onu bilemem. Kız gibi kendini naza çekiyor ne demek oluyorsa anlamadım. Sanki ben onun peşinde koşuyomuşum gibi bir izlenim oluştu. Böyle erkeklerden nefret ederim. İnsanlara yukarıdan bakan erkekler... İnancım ayakta tutan zaten beni. Allah' a şükürler olsun ki inançlı bir insanım yoksa... Allah razı olsun hepinizden derdime derman oldunuz . Rabbim size de sıkıntılı zamanlarınızda yardım etsin. Amin.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Selam ve DUA ile...

Ve aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim. Allah razı olsun size de hayırlısını nasip etsin Rabbim. Amin. Bu güzel duan için çok teşekkür ederim. Şu ettiğiniz dualar beni o kadar sevindirdi ki anlatamam .
Hayırlı akşamlar.

ozen36

Kayıtlı Kullanıcı
MERHABALAR KARDEŞİM

yüzündeki gülümseme kalbindeki huzur umut neşe hiçbir zaman eksilmesin daimi artsın hayatta oldumu bu iman gücüyle dahada kolay oluyor emin ol.

bu anlattıkların benim gibi birçok kişinin başından geçmiştir ve geri dönüp baktığında gülümseyerek anlatılan bir olay oluyor.

hiç kalbini kırma rahat ol kendine daima güven canım. aileler hep yakıştırır ama gençler ilgiyi aynı samimiyetle göstermiye bilir. kafana hiç takma bu olayı hayat devam ediyor başka şeylerle bişeylerle oyalan devamlı bu konuyu düşünme ne olur gerçekten çok gençsin şuan bunu düşünme rahat ol hayatta insan nelerle karşılaşıyor. hayattaki dikenli yol yürüdükçe karşımıza gülde papatyada gelincikte dikende çıkıyor karşımıza. isyan etmeden sabırla inançla tevekkülle hayata devam etmeliyiz. sakin ol hiç bedduada etme anmada rahat ol. ağır ol herzaman kazanan sen olursun. sonra pişman olacağın bu sözler bana yakışmıyor diyeceğin sözler kullanma dikkat et söz 9 boğumdur ; 9 defa düşün 1 defa söyle derdi anacım hep .

herşeyin hayırlısı canım. bu olayı çok üsteleme çok üzerinde durma olurmu. çoğu kişi yaşamıştır bu olayı için ferah olsun kendinde kusur arama ama daima kendin için bişeyler yap oku hayat için mücadeleni hep yap. hayat tecrübesi bunlar insanı olgunlaştırır

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt