Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu site beni iyleştirdi (1 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleyküm değerli kardeşlerim bu güzel siteyle tanışalı nerdeyse 1 sene olucak
o kadar eksikmiş herşey farkında bile değilmişim,burda öğrendim, her ne yapıyorsam mutlaka onunla ilgili bi forum açılmış oluyordu ve kendime pay çıkarıyordum
yanlışlarım,doğrularım,hatalarım bana ait ne varsa sanki yüzüme çarpılıyordu okuduğum bir yorum yada açılan yeni bir forum yüreğimde yankılanıyordu
bir çok doğruyu burda buldum,daim olur inşallah
ben burda içimde tuttuklarımı açığa çıkardım,bilmediklerimi öğrendim
kendimi öğrendim
rabbim burayı görmemi sağladı ve tesadüf değildi
hepinizden ALLAH razı olsun
selametle kalınız......

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden de razı olsun kardeşim bende aynı duygular içerisindeyim siteyle tanışalı 2ay kadar oldu ama neler öğrendim neler.söylediğin duyguların aynısını bende yaşıyorum bu siteyi kuranlardan Allah binlercekez razı olsun..hatta sabah namazlarına uyanamadığım vakitlerde gözümü tekrar kapatmaya karar verdiğimde sitedeki yorumlar aklıma geliyodu ve yatağımdan fırladığım günler olıyordu =)..ALLAH RAZI OLSUN

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bu siteye üye oldugumda namaza baslamıstım..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Herkese secdeye basını koymayı nasip eylesin inşAllah..

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Allah senden de razı olsun kardeşim bende aynı duygular içerisindeyim siteyle tanışalı 2ay kadar oldu ama neler öğrendim neler.söylediğin duyguların aynısını bende yaşıyorum bu siteyi kuranlardan Allah binlercekez razı olsun..hatta sabah namazlarına uyanamadığım vakitlerde gözümü tekrar kapatmaya karar verdiğimde sitedeki yorumlar aklıma geliyodu ve yatağımdan fırladığım günler olıyordu =)..ALLAH RAZI OLSUN

amin kardeşim rabbim razı olsun
öğrenmenin sonu yok öğrendikçe dahada iman kuvvetleniyor değil mi?
daim olur inşallah kardeşim
selametle......

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim rabbim razı olsun
öğrenmenin sonu yok öğrendikçe dahada iman kuvvetleniyor değil mi?
daim olur inşallah kardeşim
selametle......

kesinlikle öğrendikçe dahada kuvvetleniyorsun daha bi ayrı oluyorsun daim olması dileğiyle ..
selametle..

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu siteyle danışalı bugün ikinci günüm ama bende çok sevdim burayı eminimki bu site bana hayatıma çok şey katacak

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim cok haklısın benide senin gibi cok etkiledi bircok şeyi burdan öğrendim diyebilirim rabbim emeği gecen herkezden razı olsun selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt