Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU SEVABA SİZDE ORTAK OLMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? (1 Kullanıcı)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bİ HATİMDE ONLARA İNDİRELİM Mİ?

selamun aleyküm kardeşlerim ...25,26,27,28 ben alıyorum allahın izniyle bitti ..Rabbim sizlerden razı olsun hem böyle bir kardeşlik yaşattığınız için hemde hayırlara vesile olmamızı sağladığınız için Allaha her iki dünyadada yar ve yardımcınız olsun ve hepinizden razı olur inşallh .Allaha emanet olun ..ve selamun aleyküm

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ararat yazdı:
selamun aleyküm kardeşlerim ...25,26,27,28 ben alıyorum allahın izniyle bitti ..Rabbim sizlerden razı olsun hem böyle bir kardeşlik yaşattığınız için hemde hayırlara vesile olmamızı sağladığınız için Allaha her iki dünyadada yar ve yardımcınız olsun ve hepinizden razı olur inşallh .Allaha emanet olun ..ve selamun aleyküm

S.A.KARDEŞİM.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞLER TÜM ÖLÜLERİMİZE HATİM İNDİRELİM Mİ?
LİSTEMİZ:

ADALETIMAHZA:1,2,3,4,5
İREME : 6 ve 7.cüzler
gurbetten: 8 ve 9.cüzler
ay-nur:10 ve 11.cüzler
dilekk: 12.cüz
EFSUN-C : 13.VE 14.cüzler
zahide nur: 15.cüz
busra4 :16.cüz
Işık :17,18,19 ve 20.cüzler
Niğdeli :21.cüz
sila86 : 22.ve 23.cüzler
deren75 :24.cüz
ararat :25,26,27 ve 28.cüzler
HANDOS : 29 ve 30.cüzler

HATİM İÇİN CÜZ DAĞITIMI TAMAMLANMIŞTIR.TALEP OLURSA,İKİNCİ HATİMİ AÇABİLİRİZ.HER AY ÖLÜLERİMİZ İÇİN EN AZ BİR HATİM OKUYALIM İSTİYORUZ.ALLAH KABUL ETSİN.A.E.O.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar allah hepinizden razı olsun rabbim inş.kabul eder aeo

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN FAKAT ''HATİM OKUYALIM '' FORMUNDA BENDE AYNI KONUYU İŞLEMİŞTİM .ORDADA ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHUNA BAĞIŞLAYALIM DEMİŞTİM FAKAT BURAYA KATILAN ARKADAŞLARIN BİR ÇOĞUNU GÖREMEDİM..ÜSTELİK MAYIS AYI İÇİN 2. BİR HATİME BAŞLADIK DAHA O BİTMEDİ ..SİTEDE BİRLİKOLALIM DİYORUZ FAKAT BÖYLELİKLE BÖLÜNMÜŞ OLUYORUZ..ZATEN ORDA HER AY 1 VEYA 2 KAÇ HATİM OKUYA BİLİRSEK İHTİYACI OLAN VE ÖLMÜŞLERİMİZİN PEYGAMBER EFENDİMİZİN VE DİĞER BÜTÜN ZATLARIN RUHUNA BAĞIŞLANACAK...BURDA BAŞKA BİR FORUM BAŞLIĞINDA AYNI KONUYU İŞLEMEK DOĞRUSU BENİM PEK HOŞUMA GİTMEDİ..ZATEN HAZİRAN AYIİÇİNDE HATMİMİZ DEVAM EDECEK..BU FORMLA İKİYE BÖLÜNMÜŞ OLUYORUZ ..UMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR..SELAM VE DU İLE

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

bahar56 yazdı:
ARKADAŞLAR BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN FAKAT ''HATİM OKUYALIM '' FORMUNDA BENDE AYNI KONUYU İŞLEMİŞTİM .ORDADA ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHUNA BAĞIŞLAYALIM DEMİŞTİM FAKAT BURAYA KATILAN ARKADAŞLARIN BİR ÇOĞUNU GÖREMEDİM..ÜSTELİK MAYIS AYI İÇİN 2. BİR HATİME BAŞLADIK DAHA O BİTMEDİ ..SİTEDE BİRLİK OLALIM DİYORUZ FAKAT BÖYLELİKLE BÖLÜNMÜŞ OLUYORUZ..ZATEN ORDA HER AY 1 VEYA 2 KAÇ HATİM OKUYA BİLİRSEK İHTİYACI OLAN VE ÖLMÜŞLERİMİZİN PEYGAMBER EFENDİMİZİN VE DİĞER BÜTÜN ZATLARIN RUHUNA BAĞIŞLANACAK...BURDA BAŞKA BİR FORUM BAŞLIĞINDA AYNI KONUYU İŞLEMEK DOĞRUSU BENİM PEK HOŞUMA GİTMEDİ..ZATEN HAZİRAN AYI İÇİNDE HATMİMİZ DEVAM EDECEK..BU FORMLA İKİYE BÖLÜNMÜŞ OLUYORUZ ..UMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR..SELAM VE DU İLE

a.s haklı olabilirsin ben bu fikri uzun zamandır düşünüyordum uygulamak nasip oldu senin böle bi şey yapmak istediğni bilmiyordum bilesydim bu formu acmazdım senden bende cüz aldım ama başlığa dikkat etmemişim kusura bakma benim amacım kimseyi bölmek değil isteyen istediği yerden alıyor burda bana kızmaya pek hakkın yok inş.tez zamanda 2.hatmi de indirirsin

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLERİM KAFAM KARIŞTI BENİM.

BİR DE SORU SORDUM FAKAT CEVAP VEREN OLMADI :(:(
HATİM TAMAMLANDIĞINA GÖRE ÖLENLERİMİZİ YAZALIM MI ???
MESELA ÖNCE PEYGAMBERİMİZE, EHLİ BEYT VE ASHABI KİRAMLARA, TÜM PEYGAMBER,EVLİYA,ENBİYA,SIDDIK VE TÜM ALİM,TÜM ŞEHİTLERİMİZE,VE ÖLÜLERİMİZİN LİSTESİNİ YAPALIM DAHA SONRA MEVTA OLMUŞ TÜM ÜMMEDİ MUHAMMEDE DİYELİM Mİ

SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ??

sila86

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamun aleykum

s.a kardesim HANDOS senden bi ricam olacak haziran ayinin 23 de hataya gidecem babam icin bi hatim indirmek istiyorum eger bana yardimci olursaniz cok sevinirim 29 30 cuzler var okunmus.. digerleri duruyor. handan bana bu hatimde yardimci olun ne olur.. babamin tek istedigi bende dua ve hatim ben biliyosun ailemden ayiri oldugum icinde yetistiremiyorum yanimdakilerdende yardim alamam siz bana yardimci olursaniz sevinirim... sana nasil ulasa bilirim bu konu hakkin beni bilgilendir.. a.e.o canim kardesim.... sizin okudugunuz hatimlere katildim ama bunu özel olarak istiyorum kardesim..........hakkinizi helal edin

sila86

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

MESELA ÖNCE PEYGAMBERİMİZE, EHLİ BEYT VE ASHABI KİRAMLARA, TÜM PEYGAMBER,EVLİYA,ENBİYA,SIDDIK VE TÜM ALİM,TÜM ŞEHİTLERİMİZE,VE ÖLÜLERİMİZİN LİSTESİNİ YAPALIM DAHA SONRA MEVTA OLMUŞ TÜM ÜMMEDİ MUHAMMEDE DİYELİM Mİ

diyelim kardesim ben baba burhan kutluya anneannem munevver atese dedem mehmet kutluya özellikle okumustum yukaridaki yazzdiklarinizdan haric arkadasim allah razi olsun okuyanlardan hakkinizi helal edin... allaha emanet olun....

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

sila86 yazdı:
s.a kardesim HANDOS senden bi ricam olacak haziran ayinin 23 de hataya gidecem babam icin bi hatim indirmek istiyorum eger bana yardimci olursaniz cok sevinirim 29 30 cuzler var okunmus.. digerleri duruyor. handan bana bu hatimde yardimci olun ne olur.. babamin tek istedigi bende dua ve hatim ben biliyosun ailemden ayiri oldugum icinde yetistiremiyorum yanimdakilerdende yardim alamam siz bana yardimci olursaniz sevinirim... sana nasil ulasa bilirim bu konu hakkin beni bilgilendir.. a.e.o canim kardesim.... sizin okudugunuz hatimlere katildim ama bunu özel olarak istiyorum kardesim..........hakkinizi helal edin

a.s canım ok.canım yardım ederiz sen teleşlanma ben her zaman siteden değilim pc.yi boş buldukça giriyorum adres verim dicem ama nasıl olacak onu bilmiyorum?ok.senin için hatimi allahın izniyle bitiririz helal olsun canım

yalnız senin indirmek istediğin hatmin mi 29,30.cüzü okundu?

sila86

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
sila86 yazdı:

a.s canım ok.canım yardım ederiz sen teleşlanma ben her zaman siteden değilim pc.yi boş buldukça giriyorum adres verim dicem ama nasıl olacak onu bilmiyorum?ok.senin için hatimi allahın izniyle bitiririz helal olsun canım

selamun aleykum canim kardesim allah binkere razi olsun sizden evet benim indirmek istedigim hatim de 29 30 okudum digerlerini yetstirecegimi zannetmiyorum onun icin sizden istemistim yardim sagolun beni geri cevirmediniz.... sana nasil ulasirim diye sordum ben sana özel msj atamiyormuyom sana burdan hani kimsenin görmeyecegi bisey olsaydi olurdu ama neyse biz böylede konusabiliyoruz sorun degil allaha emanet ol canim benim... allah yardimcimiz olsun...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

sila86 yazdı:
handos yazdı:
sila86 yazdı:

selamun aleykum canim kardesim allah binkere razi olsun sizden evet benim indirmek istedigim hatim de 29 30 okudum digerlerini yetstirecegimi zannetmiyorum onun icin sizden istemistim yardim sagolun beni geri cevirmediniz.... sana nasil ulasirim diye sordum ben sana özel msj atamiyormuyom sana burdan hani kimsenin görmeyecegi bisey olsaydi olurdu ama neyse biz böylede konusabiliyoruz sorun degil allaha emanet ol canim benim... allah yardimcimiz olsun...

a.s canım allah hepimizden razı olur inş. bende bi kaç kere denediö özel msj atılmıo rabbim yardım eder inş.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

haziranın kaçına kadar inmesi lazım hatmin?

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

yeni gördüm canım ok.yazalım ölenlerimizi ama çoook uzun bi iş olacak hekes yazsa ooooooooo olsun bakalım bi deneyelim baktık işin içinden çıkamıyoruz isim söylemeden ölenlerimize göndeririz ok canım

sila86

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:

canim haziranin 23 söylemistim hataydayim... annem kendi isti indirmeyi temmuzun 1 de yani haziranin 30 okunmus tamamlanmis olsa iyi olacak bende ne kadar okursam alanlar cuzleri belli olsa iyi olur kalanlarida ben tammlarim diye dusunuyorum...sence ne yapalim kardesim bana bilgi versen ne yapacagimi bilmiyorum cunku... a.eo

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

sila86 yazdı:
handos yazdı:

canim haziranin 23 söylemistim hataydayim... annem kendi isti indirmeyi temmuzun 1 de yani haziranin 30 okunmus tamamlanmis olsa iyi olacak bende ne kadar okursam alanlar cuzleri belli olsa iyi olur kalanlarida ben tammlarim diye dusunuyorum...sence ne yapalim kardesim bana bilgi versen ne yapacagimi bilmiyorum cunku... a.eo

ok canım ben liste yaparım olmadığım zamanlarad yapanlar olur ben başlati şimdi alan olur muhakkak sen rahat ol kalcağını pek zannetmiyorum hem 1 ay bi zaman var herkes alır kalırsada hallederiz ok

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar sıla86 arkadaşımız babası için hatim inirmek istiyo 29 ve 30.cüzü okumuş yardımlarınızı bekliyoruz

kalan cüzler----1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28

sıla86=29,30 okundu

süre haziranın 30.na kadar

eveeeet yok mu alan??

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

handos---1,2

kalan cüzler----3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28

sila86

Kayıtlı Kullanıcı

allah razi olsun canim allaha emanet ol sen takip edet olurmu kardesim....sen olmadiginda ben bakarim....öpt

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

handos arkadaşım niyetimiz bir olabilir..mayıs ayının 2.hatmi bitmeden burda haziran ayının 1. hatmini bitirmişsiniz bu nedenle üzüldüm..benimde niyetim sitede kur anı kerim hatmi okunması bu forumda veya diğer forumda farketmez ..Rabbim okunan Kur anı kerimleri kabul etsin ..inşaallah katkılarınızla mayıs ayının 2. hatminide bitiririz..selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt