Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Sayfayı Okuyan Herkes Ölücektir.. (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Hamd Alemlerin Rabbi olan Allah (c.c.)’ın üzerine olsun.
Ne oldu yoksa başlık şaşırttı mı sizi? Yok be kardeşim ölmem ben. Daha yaşayacak çok yılım var mı dediniz? Veya dur hele ölümden bahsetme daha namaza başlıyacam, hacca gidip sakal bırakacam, bana ölümü hatırlatma........? mı.......?

Mahlukatın en üstünü olan insanoğlu hayatı o kadar basitleştirdi ki, ne olacak canım ne de olsa her gün güneş doğup batıyor, bugünü de böyle bitirdik, gibi anlamsız ifadelerle yaşar oldu.
“Keşke” lafı dilinden düşmeyen bireyleriz biz. İnanın bu lafzı insanoğlu ahirette bile söyleyecek. Sakın nasıl demeyin, veya aklımıza cehenneme giden tabi ki söyler diye bir şey gelmesin. Cennet ehli bile bu lafzı söyleyecektir.

Tabi ki söyler; insanoğlu günde milyonlarca “La ilahe İLLALLAH” dese yine de keşke biraz daha söyleseymişim diyecek.
Cehennem ehlini siz düşünün? Şu an şunu mu düşünüyorsunuz bir tahmin edeyim. Tamam kardeşim sadede gel. Sen dedin ki bu sayfayı okuyan mutlaka ölecektir, daha bir şey olmadı.
Bu fakirde diyor ki dur sabırlı ol Müslüman kardeşim. Daha sayfa bitmedi bekle. Hem bu kadar ölümü neden istiyorsun ki?
İnsanlara borcunu ödedin mi? Benim borcum yok. Kırdığın kalpleri düzelttin mi? Ben kalp falan kırmadım. Namaz, Oruç diğer ibadetler hepsi tamam mı? Evet, evet.

Sen evet dedin de Hz. Ömer (r.a.) bilsem ki bir kişi cehennemliktir o ben miyim diye hüzne kapılırım, buyuruyor. O ki cennetle müjdelendiği halde. Ya sen?
Ana baba hakkı? Babamı küçükken kaybettim, annem ise küçük kardeşim de kalıyor. Sen neden bakmıyorsun? Hanımla anlaşamıyorlar. Sebep? Annem Kuran okumayı çok sever, evde sürekli Kuran- ı Kerim dinler, hanım ise dizilerin başından ayrılmaz. Namaz kılmaz, anneme hizmet etmez, aslına bakarsan evde olmasını da pek istemiyor. Sende bu yüzden anneni kardeşine gönderdin öyle mi? Evet. Sana bir şey söyleyeyim mi sen bir yalancısın. Hayır değilim. Evet yalancısın. Hani kalp kırmamıştın, gerçi bu kırmaktan daha öte parçalamaktır.
Senin burnun yerde sürtsün. Ama sen bana beddua ediyorsun. Ya bunu ben değil iki cihan güneşi Resulullah (s.a.v.) buyuruyor. Nasıl yani? Her kim Ramazan-ı Şerif’e ulaşırda anne ve babasının dur dur hatırladım tamam gerisini söyleme biliyor musun? Neyi? Mevlamız senin o anneciğinden daha merhametli. Evet ama ben çok günahkarım.

Namazda kılmıyorum. Sana yalan söyledim. Çakmağın var mı? Niye ki? Varsa ver? Var. Parmağını uzat bakalım! Ne yapacaksın? Sesini çıkartma. Dur canım acıyor. Dayanacağın kadar ateş götür. Nereye? Gideceğin yere. Neden ağlıyorsun? Ne yapmalıyım söyler misin?

Bismillahirrahmanirrahim.

Ey iman edenler! Gerçek bir pişmanlıkla tövbe edin! Umulur ki Rabbiniz kötülüklerinizi örter! Allah’ın, peygamberini ve O’nunla beraber iman edenleri utandırmayacağı günde, sizleri altından ırmaklar akan cennetlere koyar. Nurları önlerinden ve sağlarından koşarak “Ey Rabbimiz! Bizim nurumuzu tamamla ve bizleri bağışla! Şüphesiz ki, sen her şeye gücü yetensin!” diyecekler.
Yani ben tövbe edersem. Evet anadan doğmuş gibisin. Teşekkür ederim. Bana değil Mevla’ya (c.c.). Ama ölmedim. Okuyan ölecek demiştin. Doğru ben okumayan ölmeyecek demedim ki!

Bismillahirrahmanirrahim.

Muhakkak ki her nefis ölümü tadacaktır.:a33:

(alıntı)

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Benden başka kimse okumamış... hemen çıkmam lazım....

:eek::eek::eek::eek:

MüHüRLü_KaLP

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.dinimizislam.com
allah razı olsun hafize size abla mı diyim yoksa abimi çünkü yeniden döndüm vede yazıyı bize aalıntıladığınız için teşekkürler çok doru çok orda yazanlar

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hafize size abla mı diyim yoksa abimi çünkü yeniden döndüm vede yazıyı bize aalıntıladığınız için teşekkürler çok doru çok orda yazanlar

SİZDEN BİR YAŞ BÜYÜK İKİ TORUNUM VAR İSTER ANNEANNE İSTER BABAANNE DEYİN :a17:

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamün Aleyküm Ablacım ...

Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun güel bir paylaşım MEVLA istifade etmeyi ve laikı ile yaşamayı nasip eylesin

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Güzel ANNEM Allah senden,güzel kalbinden razı Olsun.
Çok güzel yazı elleriniz derd görmesin.

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
Eline emeğine sağlik hafize annem allah iki cihandada her şeyin hayirlisini sana nasip etsin inşallah!

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabalar Hafize anne

Ellerinize saglık Rabbim razı olsun . insanlar bilmediklerinden korkarlar ..adı dahi anılsın istemezler.. yada kaçınılmaz olan ölüme hazır olmadıklarından dolayı..

Rabbim cümlemizide iman ile rızası ile yanına alsın inşallah .. Aminn

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt