Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Nasil Tesettür (1 Kullanıcı)

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeşlerim,
Kapanma,yani tesettür tabii ki dini vecibeleri yerine getirmeden dolayı çok iyi bir şey.Ama tesettür, yani kadının kapanması gereken yerlerin belli olmıyacak şekilde kapanmasıdır.Bunu inanan kardeşlerim tamı tamına uyguluyorlar,lakin şimdiki iktidara hoş görünmek için kapanan kadınlarımız var.inanın onları görünce utancımdan kadın olarak bakamıyorum.Başına omuzlara kadar kapatan bir başörtü takmış,altına giydiği blüz dar ve şeffaf,onun altına dar mı dar bir pantalon hemde bembeyaz,iç çamaşırları her hattı ile belli oluyor.etraftaki erkekler inanın açık hanımlara değil bu tip kadınlara bakıyorlar.Böyle tip taklitçi kadınları aramızda barındırmayalım,ikaz edelim,uyaralım,Kapanacaklarsa nizami kapansınlar.Altı şişhane,üstü kasımpaşa hesabı olmasın.

Sağlıklı,mutlu,huzurlu günler ALLAH tan niyaz ederim.

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
a.selam ve rahmetullah kardeşim...
bazı noktalarda haklısınız.emeğinize sağlık da ben bu üstü şişhane altı kasımpaşa anlayamadım::

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim aslın da çok doru söylüyosunuzda işte bizim insanlarımızdan kaynaklanıyo modern kapanmış oluyorlar o nasıl moderinlikse anlamıyom kapanmanında moderenimi oluyo hatta açık insan lar diyorlar nasıl kapalı hiç kapanmasa ondan iyi heryeri beli oluyo diye a.e.o.

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
evet dogru bi yaklaşım olmus gercekten. bu artık sorun diyebileceğimiz büyük bir kayıp bence.kapanmanın bilinci yitiriliyor..allah hidayet versin bizlerede yardım etsin diyorum...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bu fikriniz hariç; ^ lakin şimdiki iktidara hoş görünmek için kapanan kadınlarımız var^
diğer yazdıklarınıza katılıyorum.

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli TEVHİD-GÜLÜ kardeşim;
o üstü şişhane altı kasımpaş deyişim bir atasözüdür.Yani yakışmamış,abez kaçan şeylere bu yakıştırmalar yapılırdı. bende bu amaçla kullandım.

Saygılarımla.

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
Değeli s.s.s kardeşim bugünkü iktidara hoş görünmek için dedim çünki o tarz giyinen bir kimse ALLAH için giyinen bir kul olucanı ummadığım için kullandım.

Saygılarımla.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Haklısınız Kardeşim...

Haklısınız Kardeşim...

Selamunaleyküm kardeşlerim,
Kapanma,yani tesettür tabii ki dini vecibeleri yerine getirmeden dolayı çok iyi bir şey.Ama tesettür, yani kadının kapanması gereken yerlerin belli olmıyacak şekilde kapanmasıdır.Bunu inanan kardeşlerim tamı tamına uyguluyorlar,lakin şimdiki iktidara hoş görünmek için kapanan kadınlarımız var.inanın onları görünce utancımdan kadın olarak bakamıyorum.Başına omuzlara kadar kapatan bir başörtü takmış,altına giydiği blüz dar ve şeffaf,onun altına dar mı dar bir pantalon hemde bembeyaz,iç çamaşırları her hattı ile belli oluyor.etraftaki erkekler inanın açık hanımlara değil bu tip kadınlara bakıyorlar.Böyle tip taklitçi kadınları aramızda barındırmayalım,ikaz edelim,uyaralım,Kapanacaklarsa nizami kapansınlar.Altı şişhane,üstü kasımpaşa hesabı olmasın.

Sağlıklı,mutlu,huzurlu günler ALLAH tan niyaz ederim.

"Giyinik ama çıplak kadınlar" tanımına uyan o kadar çok kadın var ki, şimdi de aynen dediğiniz gibi; Sadece başörtüsü takmış...diğer taraflarının giyinik mi yoksa çıplak mı olduğu anlaşılmıyor bazı kadınların...
Demek ki KIYAMET YAKLAŞTI...
:A
Allah CC. sonumuzu hayreylesin...Bizi her türlü fitnelerden korusun inş.
Selam ve DUA ile...
:evet:H

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hele de simdiki gençlik sapıtmış valla....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt