Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU KUR'A DA SENDE VARMISIN? (3 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşler,düşünürken düşünürken aklıma bir fikir geldi.Bu fikrin bir parçasıda sizlersinizzz,şimdi kardeşlerim malumunuz olduğu üzere MEVLÜT KANDİLİ yaklaşmakta,biz okurken mübarek günlerde,arkadaşlarla aramızda kura çeker,bu kura sonucunda,o mübarek gecede birbirimize hediye alırdık..Bu bizi memnun ederdi aklıma şöyle bir fikir geldi,burda kura çekmemiz imkansız,ama bu programa katılmak isteyen kardeşlerim,isimlerini yazsınlar,bende acizane bu isimlere numara koyacağım,sizlerde seçtiğiniz numarayı yazacaksınız,bir tek ben bileceğim kimin kime çıktığını,MEVLÜT KANDİLİ günü hepimiz tüm ibadetlerimizin sevabına o kardeşimizi dahil edeceğiz.O kardeşimizin dualarının kabulu için bizlerde dua edeceğiz,eğer mümkün ise o günde ,Allah rızası için sadaka verip Kuran okuyup,kardeşimizle birlikte tüm islam alemi ve kendi şahsımız için dualar edeceğiz.Tıpkı ensar ile mühacirin kardeşliği gibi o gün bize çıkan kardeşimize o günümüzü yarı yarıya böleceğiz.Kabul ediyormusunuz,öyle ise hadi bakalım başlıyoruz isimlerimizi yazmaya..Kandilin ertesi günü bende sizlere kim kime dua etmiş,kim kiminle kardeş gibi ibadetini paylaşmış yazacağım olurmu?SELAM VE DUA İLE

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

selamünaleyküm ablacım,

ne güzel düşünmüşsünüz ALLAH - Ü TEALA (C.C) sizden razı olsun. Ben bu yolda herşeye varım ALLAH-Ü TEALA dualarımızı kabul eder inşaALLAH. Şu sıkıntılı dönemimde sizlerin dualarınızda da olabilmek duası ile.

selamünaleyküm

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm ablacım,

ne güzel düşünmüşsünüz ALLAH - Ü TEALA (C.C) sizden razı olsun. Ben bu yolda herşeye varım ALLAH-Ü TEALA dualarımızı kabul eder inşaALLAH. Şu sıkıntılı dönemimde sizlerin dualarınızda da olabilmek duası ile.

selamünaleyküm
Aleyküm Selam kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun.Sıkıntılarımız dertlerimiz bir olsun..

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

çorbada benimde tuzum bulunsun;)
abla ilk ben adımı yazabilirsin...B)B)B)B)B)B)B)B)

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

ABLACIM BENDE VARIM COK GUZEL DUSUNMUSSUNUZ MUMIN KARDESLER GIYABINDA ETTIKLERI DUA KADAR DEGERLI BIR HEDIYE VARMI ALLAH IYI NIYETLERIMIZI KABUL EDER INSALLAH

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

BEN VARIM ADIMI YAZABİLİRSİNİZ MERVE ALLAH UMARIM DUALARIMIZI KABUL EDER

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ABLACIM BENDE KATILMAK İSTİYORUM...
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN..B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. ne güzel bir düşünce ALLAH RAZI OLSUN ."Tıpkı ensar ile muhacirin kardeşliği gibi" demişsiniz bu söz beni titretmeye yetti rabbim izin verirse katılmak isterim.selam ve dua ile.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. abla bizide kabul edin inş...selametle..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

sehidearzu yazdı:
çorbada benimde tuzum bulunsun;)
abla ilk ben adımı yazabilirsin...B)B)B)B)B)B)B)B)
Tamam kardeşim ben isimlerinizi alıyorum zaten numaralayacağım sonrada yazacağım o kandile yakın bu formu kontrol etmenizde fayda var dua ile

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SLM .ALYK. ALLAH RAZI OLSUN YA ..BENDE VARIM ABLACIM ..İNŞALLAH RABBİM O GÜNE KAVUŞMAYI NASİP EDERDE BİZDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA ACİZANE DUALARIMIZLA O GECEYİ GEÇİRİRİZ ..SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ..ALLAHA EMANET OLUN RAVZA NUR ABLA

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
ABLACIM
ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BENDE VARIM
SEN BENİDE EKLE LİSTENE A.E.O.
SELAMETLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşlerim hepinizin isimlerini alıyorum inş kura çekilince ben size yazacağım dua ile

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLACIM.
BENDE VARIMB)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

nohco yazdı:
ABLACIM BENDE VARIM COK GUZEL DUSUNMUSSUNUZ MUMIN KARDESLER GIYABINDA ETTIKLERI DUA KADAR DEGERLI BIR HEDIYE VARMI ALLAH IYI NIYETLERIMIZI KABUL EDER INSALLAH
Kardeşim Rabbim razı olsun inanıyorumki çok özel bir paylaşım olacak dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

anamaya yazdı:
BEN VARIM ADIMI YAZABİLİRSİNİZ MERVE ALLAH UMARIM DUALARIMIZI KABUL EDER
Rabbim razı olsun kardeşim adınızı aldım inş hakkımızda hayırlısı olsun dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
ABLACIM BENDE KATILMAK İSTİYORUM...
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN..B)
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dualarımız bir olsun

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
s.a. ne güzel bir düşünce ALLAH RAZI OLSUN ."Tıpkı ensar ile muhacirin kardeşliği gibi" demişsiniz bu söz beni titretmeye yetti rabbim izin verirse katılmak isterim.selam ve dua ile.
A.S.Kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun.Ne güzel işte kardeşim bizde ogün bir günlüğüne dahi olsa ensar ile muhacir gibi olacağız şimdiden çok heyecanlıyım dua ile

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

RAVZA NUR ABLA FORUMLARA BAKARKEN NAMAZI SEVIYORMUYUZ DIYE BIR FORUM VARDI BEN O ZAMAN YOKTUM BIRSEY SORUCAM NAMAZLA ALAKALI SIMDI SECDEDE YAPILAN DUA LAR NASIL YAPICAZ HANI SECDEDE EDILEN DUALAR KABUL OLUR DENIYOR ONUN ICIN SORUYORUM RUKUDA UZUN DURURKEN SUBHANE RABBIYEL AZIMI 3 KERE SOYLEDIKTEN SONRADA HIC BIRSEY DEMEDENMI BEKLICEZ KUSURA BAKMA ABLA BURDA SORACAK KIMSEM YOK

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt