Detaylarda Şeytan gizlidir
Detaylarda Şeytan gizlidir
Selamünaleyküm kardeşlerim...
değerli vaktinizi aldığım için özür dileyerek başlamak istiyorum.
Ben daha önce açılmış bir konuyu arıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Hz Ebubekir (ra) efendimiz 4 duraktan önce 4 duraktan korkarım. Hatırladığım kısım
"Mahşer meydanından kabirden korktuğu kadar korkmuyor. Çünkü kabri geçersem ondan sonrası kolaydır..."
burası eğer bu konuyu hatırlıyorsanız, konunun başlığını hatırlıyorsanız lütfen yardım eder misiniz...
selametle kalınız...
--------------------------------------------------------------------------
Merhabalar, değerli Canlarım....
Kabul buyurursanız şahsımı bir kardeşiniz bilin...
Yazdıklarım ile ilgili biriniz bile duğacı olursa, bana yeter....
--------------------------------------------------------------------------
Öncelikle sizlere acizane fikrim ;;; Detaylarla uğraşmayın....
Detaylarla uğraşırsanız asıl özü kaçırırsınız, zira detaylarda şetan
gizlidir diyen ;;; Ne güzel söylemiş....
Siz ;;; ALLAH'ı bilmeye, sevmeye ve O'nun yapın dediğini yapmaya, yapmayın dediğini de yapmamaya gayret gösterin yeter....
Konunun özü bu.... Gerisi hikâye....
Rabbiniz'in gönlünü kazanın, bırakın gerisini... O sizi nereye koyorsa koysun, tasasını bile yapmayın...
Bizim için hayırlı ve güzel olanı şüphesiz O bilir... Takdir O'nun...
----------------------------------------------------------------------------------
Evet, Değerli kardeşlerim, Canlarım....
Rabbim'i bilen ve tanıyan aciz bir kul olarak elimden geldiğince sorularınıza cevap verebilirim....
Sizlere bilgi refaransı olsun diye ekliyorum :::: Chip dergisinde, kendi bloğumda bir yazı yazmıştım " Allah'ı bilmek ve tanımak istemezmisiniz" başllıklı yazı...
Cihip dergisi bloklarda Vitalbal dan bulabilirsiniz.... Malesef yeni üye olduğum için site bana link verme hakkı vermiyor.... Sonra İnşaallah.....
Önemle okumanızı dilliyorum....