Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu konuda bilgisi olan varmi (1 Kullanıcı)

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
ayak ayak üstüne oturanin yanina melekler gelmez deniliyor ayak ayak üzerine derken söyle ynai kisa bir örnek vermek gerekirse sosyere oturusu diy ebilirim öyle oturanlarin yanina melekler gelmezmis bu konuda bir bilgisi olan varmi bu ne kadar dogru acaba

allahin rahemti hep üzerimize olsun

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ayyy eger gercekten boyle bısey varsa benım yanıma hıc melekler gelmıyo dıyebılırız :(

yames

Kayıtlı Kullanıcı
yani inşallah öyle birşey yotur valla bende yanarım selametle

kıvırcık fenerli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeş bizim kültürümüzde büyüklerin yanında ayak ayak üstüne atmak büyüklük ifadesi sayılır biz nereye gidersek gidelim ALLAH bizi her yerde görür haşa kendimizi büyük saymış gibi oluyoruz melekler gelmeyebilir ama bizim niyetimiz böyle olamayabilir ama yapılması caiz değildir

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun lkardesim aciklaman icn ama ben bunu bir nur talebesinden duydum tale dedigim simdilerde hocaliga erismis biri bilmiyorum ben inanamak istemedim ama kendisinin bilgisi cok oldugu icn inanasimda geldi aslindaama dedigim gibi ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum

allaha emanet olun

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
bence Örfe aykırı olduğu için yani yapılması hoş karşılanmadığı için söylenmiş bi söz. selametle...

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi oslun abim dedigin cok dogru örf ve dadetlerimize aykiri büyüklerin karsisiinda ayak ayak üstüne atmak ama bilmyiorum bunun melleklerle bir alakasi varmi biolen biri varsa bizide aydinlatirsa sevinirm

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm ''yardımcı olmak adına'' bilgilendirmedir...
selam ve dua ile kalınız..ALLAH cc emanet olunuz selametle...

2:cool: Defalarca uyarmamıza rağmen halen forum içersine sorular sorulmaktadır. Biz forum içersine soru sorulmasını yasaklamıştık, bunun sebebi ise, farklı fikirler oluştuğu için biri çıkıp "Bence günah değildir, Bence birşey olmaz yani şundan dolayı şöyle olur çünkü, ama böyle olursa benim fikrimce olmamalıdır yani niye caiz olmasın ki" gibi saçmalıklar meydana gelebiliyor. Kişilerin kendi fikirlerini beyan etmesi güzel birşeydir. Ama konu dini konular olunca hassas bir konu olduğu için bunun vebali ağır olur. Bence sence onca gibi kelimelerle ifade edilmesi çok sakıncalıdır.
Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler elbette kaynaklarıyla konuya cevap verebilir. Biz konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişilerin cevap vermemesini, özellikle yukarıda da belirtildiği gibi "BENCE" kelimesini kullanarak yorum katmamasını rica ediyoruz.

http://sorularla.islamiyet.gen.tr adresine girerek sorularınızı ilgili kişilere yöneltebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt