Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu kez kendim için istiyorum (1 Kullanıcı)

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm hafize abla allah şafi ismiyle tecelli etsin sağlık versin inşallah edriz tabi etmezmiyiz rabbime emanet ol sende dualarıında bizi unutma...

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
estafirullah estafirullah :) dua saatine denk gelir sonra üzülürüz dualaarımıza dikat edelim geri çevirsin falan hoş değil kardeşim..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve Aleyküm Selam canım ablam Alalh Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah içinde bulunduğunuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah şeytane nefsine uydurmasın doğru yoldan ayırmasın hideyete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım geçmiş olsun Allah şifanı versin aynı duayı benim için sen yap hem hidayet hem şifa için psikolojik açıdan düzelmek huzur için istiyorum. bir yasin okurum inşallah yarın.

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin gibi İnsanlar İyiki var çok Mutluyum ne Güzel Kendinizi eğitmişsiniz :)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
yasini şerifi okudum ablacım nasılsın?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt