yasin,mülk,amme,cuma,duhan,kıyame,huvallahüllezi,amenerrasulu,tesbihatları,zikirleri ve kelimei tevhidimi okudum.ALLAHA emanet olun
serap kardeşim Allah razı olsun inşaallah daha iyisinizdir
Allah kabul etsin
Allah'a cc emanetsiniz
yasin,mülk,amme,cuma,duhan,kıyame,huvallahüllezi,amenerrasulu,tesbihatları,zikirleri ve kelimei tevhidimi okudum.ALLAHA emanet olun
serap kardeşim Allah razı olsun inşaallah daha iyisinizdir
Allah kabul etsin
Allah'a cc emanetsiniz
evet malesef böbrek taşı.çok teşekkür ederim ben bir doktorumada soruyim ondan sonra denerimde.gerçekten çok sağolun .ALLAHA emanet olun
Selamun aleyküm.
1 yasin alıyorum şimdilik..
Hayırlı geceler..
yasin, mülk, nebe, vaka ve tesbihatlardan alıyorum
arkadaşlar okunacak esmaları göremedim.siteyi çözmek pek kolay değil sanırım.Ben 100 salavat ve 100 Esma okuyacağım inş.Yanlışlığım varsa düzeltin lütfen.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin .Hayırlı geceler
selamun aleyküm
Yasin-Amenerrasulü-Rahman-Mülk-Cuma-Ayetelkürsü-İhlas-Felak birde listede yok ama kıyamet suresini okuyorum selam ve dua ile
AYETEL KÜRSİ **10
KADİR *10
İHLAS *10
FATİHA *10
KEVSER *10
Estağfirullah el aziym ve etübü ileyh 100
Kelimei tevhid100
salavat100
SELAMUN ALEYKÜM CUMAYA KADAR BUNLARI ALAYORUM
arkadaşlar okunacak esmaları göremedim.siteyi çözmek pek kolay değil sanırım.Ben 100 salavat ve 100 Esma okuyacağım inş.Yanlışlığım varsa düzeltin lütfen.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin .Hayırlı geceler
selamun aleyküm kuz.. Artık sistem değişti.
Esmalar yok. İstersen okuyabilirsin tabii..
Salavatlar var tesbihlerimiz, dualarımız var.
aleyküm selam
Allah kabul etsin
eyvallah tek dileğim
hayırlı geceler
islamiyet.gen.tr sakinleriiiiii
bu kan kaybıyla bu konu yakında yoğun bakıma alınır...:a24:
proje sahibii Gevher kardeşim özellikle sana ağır bir ceza gelecek gibi haberin ola :a18:
bu gece yine de saat 22.00 da dualarda buluşalım inşaallah:a12:
yasin, fetih, ihlas, felak, nas, inşirah, fatiha ,kevser tarafımdan okunmuştur