ABLACIM BU HARFLER BENİM BİLG. VARDI ZATEN...O HARFLERİ DE www.msntr.comden bulabilirsin..zeynep44 yazdı:
HARFLERİ NASIL YATIN Kİ GÖZATA GİRİNCE BENİM RESİMLER ÇIKIYO.. O HARFLERİ NERDEN BULCAM????????
çooooook tatlı..resimleri farklı kaydet demiyormusun nasıl indiriyosun bilg.kopyala yapıştır mı yapıyosun..daha var resim ekliycem inş.zeynep44 yazdı:
sağol canım benim inşaallah yapabilirim.. resimleri için çok teşekkür ederim, kopyala yapıştır parmaklarım yoruldu ...
senin için ...
AKIL İŞTE O AKLIMA HİÇ GELMEDİ ...eminesena yazdı:
çooooook tatlı..resimleri farklı kaydet demiyormusun nasıl indiriyosun bilg.kopyala yapıştır mı yapıyosun..daha var resim ekliycem inş.zeynep44 yazdı:
sağol canım benim inşaallah yapabilirim.. resimleri için çok teşekkür ederim, kopyala yapıştır parmaklarım yoruldu ...
senin için ...
anladım imzayı diyosun..onu profil düzenleye giriyosun imza bölümündede tıpkı cevapladaki gibi migler var o verdiğim siteden resmi seçiyosun aynen linki kopyalayıp iki imgin arasına yapıştırıyosun..profil güncellle diyosun bu kadar olmazsa ben ayarlayayım gecemle öyle yaptık...yani olmuyormuş ben onun adın agirip yaptım..sen bilirsin yinede..zeynep44 yazdı:
Bİ ŞEY SORACAĞIM DA , SENİ RAHATSIZ EDİYORUM KUSURA BAKMA. BEN DİYCEKTİM Kİ, HANİ RESİM EKLİYORUZ YA MESAJI YAZDIKTAN SONRA BENİM SÜREKLİ EKLEMEK İSTEDİĞİM ŞEYLER OLUYOR MESELA FATMA KARDEŞİMİZDE Bİ KALP VAR GECEMDE Bİ KIZIN GÖZLERİ VAR. İŞTE BENDE ÖYLE Bİ ŞEYİ NASIL YAPABİLİRİM?