hepsi çok güzel..ben hepsini beğendim..eminesena yazdı:
yaw ben size avatr eklememiştim dimi..hadi avatarlarınız benden..herkes en beğendiğini yazsın..
evet ya bende de öle oluyo.bide msj yolluyorum gitmiyo..defalarc adeniyorum bu defa siteden çıkyo..yeniden girmek zorunda kalıyorum..avatrları da güle güle kullanın..zaten bi bakım asenin için onlar istemiştin y a nasıl bişi istediğini bilmiyrdum,o yüzden hepsin ekliyeyim dedim..zeynep44 yazdı:
selam kardeşim önce bi şey soracağım ya ben bazen siteye giremiyorum.zar zor girince de 5 dakika sürmüyo donuyo bu kez sende de oluyo mu acaba? iki tesettürlü bayan var onlar çok güzel... aldım onları iznin olursa... inşaallah kimse almaz ben çok beğendim kullanmak istiyorum ..
ooooo hiç durma valla çook ii gidiyo bilg. başında..ne yapallım insan yanlız olunca evde..hemde bayram günü..barim dedim dostlarımla bayramlaşim..zeynep44 yazdı:
SAĞOL HEPSİ DE ÇOK GÜZEL AMA O İKİSİ TAM BENİM İSTEDİĞİM GİBİ.. AMAN AMAN NE GÜZEL KARIŞTIRIYOR ÇAYI, İNSANIN CANI ÇEKİYOR. Bİ ÇAY DEMLESEM Mİ NE YAPSAM?
olmadı mı ablam ne yaptın..zeynep44 yazdı:
BAYRAM ARKADAŞLARLA,DOSTLARLA BİR BAŞKA TATLI OLUYOR. YARIN DA BENİM Bİ DOSTUM GELECEK BİZE, DAHA Bİ ŞEN OLUR BİZİM EV ... GECEM KARDEŞİME Bİ SORU SORDUM DA ÖNCE,SİTEDE DEĞİL GALİBA YA AYNI ANDA Bİ KAÇ RESİMİ NASIL GÖNDERİYORSUNUZ?