Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"bu gece son.." (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

Zaten 6 Kasım da yazmış kardeşlerim...
Yani 24 gün önce...:a40:
Allaha emanet olun...

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

degerli abim sabah ugramıştı kendileri :):)
o bakımdan hoşgeldin demiştik :)
hayırlı nurlu günler
selam ve dua ile

Hakkınızı helal edin Aminenur kardeşim...
Kusurumuz affola...

Ayrıca hakaretlere ve satşmalara karşı da birlik olalım...
Ve o densizlere cevap bile yazmayalım...
Kendilerini bişey zannediyorlar...
Yönetimi uyaralım...
Onlar halletsinler...
Allaha emanet ol kardeşim...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Hakkınızı helal edin Aminenur kardeşim...

Kusurumuz affola...

Ayrıca hakaretlere ve satşmalara karşı da birlik olalım...
Ve o densizlere cevap bile yazmayalım...
Kendilerini bişey zannediyorlar...
Yönetimi uyaralım...
Onlar halletsinler...

Allaha emanet ol kardeşim...

abi estağfirullah, ne kusuru .. abi haklısınız .. zaten cevap yazmıyorumda .. o mesaj orada durruncada üzülüyorum haliyle... rabbim sonumuzu hayırlara çıkarsın inşaALLAH..hepde beni buluyorlar anlamadım ki bendemi bir gariplik var :)

mavci

Yönetici
...

...

abi estağfirullah, ne kusuru .. abi haklısınız .. zaten cevap yazmıyorumda .. o mesaj orada durruncada üzülüyorum haliyle... rabbim sonumuzu hayırlara çıkarsın inşaALLAH..hepde beni buluyorlar anlamadım ki bendemi bir gariplik var :)

Teşekkürler Kardeşim...
Anlayışın için...

Evet ben yönetime bu yüzedn yani sataşma ve karalama cevaplarınının silinmesi için konu açmıştım özellikle...
Bazı konular kapatılıyor ama...
Hakaret dolu, sataşma dolu bir sürü yazı, cevap kalıyor...
Bize olanlar önemli değil...
Büyük değerli alimlere olan sataşmalara, karalamalara dayanamıyorum ben de...
Sabır, sabır sabır...

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Vealeykümselam Zeynepcim...
yeni gördüm formunu ya inan gidiyor olmana çok üzüldüm:A en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz güzel kardeşim...
Rabbim yolunu açık etsin hayırlarla git gel inşaallah:H...
Allaha emanet ol...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm arkadaşlar..geldim istanbuluma ALLAH şükürler olsun tek tek selamlarınızı ilettim özledim sizi dayanamadım girdim siteye:)ALLAHA emanet olun..en kısa zamanda yine görüşmek üzere..mesajlarınız çok güzel tek tek cevap verme imkanım olacak inşaALLAH..bekleyin ve unutmayın beni emi:)

Ve aleyküm Selam can Emanet'im..
Sen döndün ama şimdi de ben İstanbul'dayım..:)

Hoşsefalar getirdin can... Rabbimize emanet'imsin..Selam ve baki Dualarımla..B)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Selam can Emanet'im..

Sen döndün ama şimdi de ben İstanbul'dayım..:)

Hoşsefalar getirdin can... Rabbimize emanet'imsin..Selam ve baki Dualarımla..B)

Aliyem,
güzel kardeşim,
nasılsın ,
ne zman geldin istanbula hala burdamısın ben dönmedimki artık istanbullu oldum sayılır:)hala burdaysan bayramda keşke görüşebilsek çok isterim ya..bayramında mübarek olsun kardeşim..ve hepinizin değerli üyeler...ALLAHA emanetsiniz.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Aliyem,
güzel kardeşim,
nasılsın ,
ne zman geldin istanbula hala burdamısın ben dönmedimki artık istanbullu oldum sayılır:)hala burdaysan bayramda keşke görüşebilsek çok isterim ya..bayramında mübarek olsun kardeşim..ve hepinizin değerli üyeler...ALLAHA emanetsiniz.

Selamün Aleyküm Can Emanet'im..
Güzel kardeşim benim.. Sen nerelerdesin? Hiç haber alamadım senden.. İnşallah iyisindir güzel kardeşim.. Diğer mesajlarını okudum, Allah c.c razı olsun can.. Ben de seni çok özledim.. Eksik olmayasın inşallah..

İstanbul'daşım, demek İstanbul'lu oldun, çok sevindim :) Özlemine, arzuna kavuşturdu Rabbimiz c.c sonunda seni..Beni de ama, geçici olarak. Olsun, hamd olsun can.. Ben ayın 19'una kadar İstanbul'dayım .. Burada Özel yabancı dil dersleri veriyorum inşallah.. Abimlerle geldim.. Babam ise Hac'da.. O döneceği vakit biz de buradan İzmir'e dönüyoruz nasipse.. Ben şimdi Fatih'te kalıyorum:).. Ders verdiğim yer ise, Beyazıt ve bazen de Bebek.. Şimdilik bu üçgen arasında gidip gelmelerim sürüyor güzel kardeşim. Aziz Mahmud Hüdayi Kursunda eğitim gören arkadaşlarım var, onlarla çok sık görüşüyorum.. O'nun dışında daha çok diğer yakadayım.. Bayrama burdayız yani;).. Güzel kardeşim, seninle görüşmeyi çok isterim inşallah.. Seninle haberleşirim, mesajlarımı bekle can.. Senin ve değerli ailenin de mübarek Kurban Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum ben de.. Baki Dualar ile, En Güzel'e emanetimsin..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Can Emanet'im..

Güzel kardeşim benim.. Sen nerelerdesin? Hiç haber alamadım senden.. İnşallah iyisindir güzel kardeşim.. Diğer mesajlarını okudum, Allah c.c razı olsun can.. Ben de seni çok özledim.. Eksik olmayasın inşallah..

İstanbul'daşım, demek İstanbul'lu oldun, çok sevindim :) Özlemine, arzuna kavuşturdu Rabbimiz c.c sonunda seni..Beni de ama, geçici olarak. Olsun, hamd olsun can.. Ben ayın 19'una kadar İstanbul'dayım .. Burada Özel yabancı dil dersleri veriyorum inşallah.. Abimlerle geldim.. Babam ise Hac'da.. O döneceği vakit biz de buradan İzmir'e dönüyoruz nasipse.. Ben şimdi Fatih'te kalıyorum:).. Ders verdiğim yer ise, Beyazıt ve bazen de Bebek.. Şimdilik bu üçgen arasında gidip gelmelerim sürüyor güzel kardeşim. Aziz Mahmud Hüdayi Kursunda eğitim gören arkadaşlarım var, onlarla çok sık görüşüyorum.. O'nun dışında daha çok diğer yakadayım.. Bayrama burdayız yani;).. Güzel kardeşim, seninle görüşmeyi çok isterim inşallah.. Seninle haberleşirim, mesajlarımı bekle can.. Senin ve değerli ailenin de mübarek Kurban Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum ben de.. Baki Dualar ile, En Güzel'e emanetimsin..

Aleyküm selam Aliyem,oh dolu dolu yaşıyosun ne güzel yine hayırlı bir işle meşgülsün kardeşim demek..ben şuanda mecidiyeköydeyim bugün mesaj atarım sana eğer mümkün olursa şartlar el verirse belki görüşürüz inşaALLAH tamam çok isterim seni görmeyi hayırlısı artık..
ALLAHA emanetimsin bayramın mübarek olsun yeniden...öptüm

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Aleyküm selam Aliyem,oh dolu dolu yaşıyosun ne güzel yine hayırlı bir işle meşgülsün kardeşim demek..ben şuanda mecidiyeköydeyim bugün mesaj atarım sana eğer mümkün olursa şartlar el verirse belki görüşürüz inşaALLAH tamam çok isterim seni görmeyi hayırlısı artık..
ALLAHA emanetimsin bayramın mübarek olsun yeniden...öptüm

Tamam emanet'im..
Dualarımdasın inşallah.. Baki muhabbetle can kardeşim..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt