ben şimdi gördüm bu formu ve inanki üzüldüm görmediğim için nasıl gözümden kaçmış şimdi bu dua bittimi devam ediyomu ?:gulegule
HAFİZE ANNEM YENİ GÖRDÜM.GECE UYUMUYORUM ZATEN.BENDE VARIM.İŞALLAH.
YA RAB!!! askerımızı vatanımızı mılletımızı sen muhafaza kıl....
dusmanlarımızı sana havale edıyoruz....
SEN HERSEYI EN IYI BILENSIN!!!
AMIN! AMIN! AMIN!
BENDE VARIM DUALARIMIZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN.....ALLAH KABUL ETSİN....
selamün aleyküm yaşınızı bilmiyorum ama anlaşılan sitenin annesisiniz rabbim razı olsun inşallah bu gece rabbimin huzurunda tek yürek olmaya bende varım
yarabbi sen gören ve bilensin askerimize uzanan zalim eller kırılsın bunlar hidayete gelmiyor yarab sana havale ediyoruz yarabbi askerlerimiz ölünce geride gözü yaşlı analar babalar,yarlar ,evlatlar kalıyor sen acıyıcısın ALLAHım şu zalimleri kahhar isminle kahru perişan et kurtukları tuzakları kebdilerine çevir askerlerimize melekler ordusunu gönder AMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN. EMANETİ VERENE EMANET OLUN
ASKERLERİMİZE;
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve izzetinle müslümanların sınırlarını sarp ve sağlam kıl;
gücünle bekçilerini kuvvetlendir ve kereminden bağışlarını bol et.
Dört bir yanda, bu vatanın namusu için
canla başla mücadele eden askerlerimizi sen koru Allah'ım...
Selamun Aleyküm
Annem çok iyi düşünmüşsünüz,ışıkları karartarak yada siyah giyerek onlara hiç bir faydamız yok. onlara olan vefa borcumuzu dualarımızla odemeye çalışalım hiç olmazsa, bende varım inşAllah,Allah razı olsun annem,Selam ve dua ile.A.e.o