Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu duaya Amin de: (1 Kullanıcı)

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım...
Değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirmek için bize cesaret,
Değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul etmemiz için sabır,her ikisini
birbirinden ayırmamız için bizlere akıl ver!!!
(AMİN)

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Ey her şeyden yüce, şeref ve hâkimiyeti her şeyden sonsuz derece üstün olan mecid!
Ey bütün varlıkları görüp gözeten, rızıklandıran ve amellerini muhafaza eden mukit!
Ey medet isteyen çaresizlerin imdadına yetişen ve ihtiyaçlarını gideren muğis!
...
Sen her türlü noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senden başka ilah yok ki bize imdat etsin. El-aman, el-aman! Bizi cehennem azabından muhafaza eyle!

[ amin ]

Y

YAGMURBEY

"ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

Cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eyle Ya Rabb!

"ALLAH'ım! Kazancımı helal kıl, beni kanaat ehli yap! Benden razı olmadıkça beni dünyadan çıkarma!"

"ALLAH'ım! İlmimi çoğalt, hidayet verdikten sonra kalbimi batıl inançlara kaydırma."

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru!"
[ AMİN ]

Amin KARDEŞ

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım Alalh kabul etsin herşey gönlünüzce olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
"ALLAH'ım, beni bağışla, bana merhamet et, bana hidayet eyle, bana âfiyet ve (hayırlı) rızık ver."

[ AMİN ]

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
"ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

"ALLAH'ım! Kazancımı helal kıl, beni kanaat ehli yap! Benden razı olmadıkça beni dünyadan çıkarma!"

"ALLAH'ım! İlmimi çoğalt, hidayet verdikten sonra kalbimi batıl inançlara kaydırma."

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru!"
[ AMİN ]

amin amin amin

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
" ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru

"ALLAH’ım! Bizi İslam fıtratı ve Muhammed’in (s.a.v) dini üzerine sabahlat ve iman üzere yaşat!"

[ AMİN ]

abdullah1354

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru

"ALLAH’ım! Bizi İslam fıtratı ve Muhammed’in (s.a.v) dini üzerine sabahlat ve iman üzere yaşat!"

[ AMİN ]

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin..................

Ey her şeyden yüce, şeref ve hâkimiyeti her şeyden sonsuz derece üstün olan Mecid!
Ey bütün varlıkları görüp gözeten, rızıklandıran ve amellerini muhafaza eden Mukit!
Ey medet isteyen çaresizlerin imdadına yetişen ve ihtiyaçlarını gideren Muğis!
...
Sen her türlü noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senden başka ilah yok ki bize imdat etsin. El-aman, El-aman! Bizi Cehennem azabından muhafaza eyle!

[ AMİN ]

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
amın amın amınnnn rabbımmm

kevser_

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

AMİN AMİN AMİN...

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin amin.......

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbimiz! Unutursak veya hata yaparsak bizi sorumlu tutma

Rabbimiz! Bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme

Rabbimiz! Zorlanacağımız yükü bize taşıtma

Günahımızı affet! Bizi bağışla! Bize ikramda bulun!

Bizim velimiz sensin Kâfirlere karşı bize yardım et" (Bakara, 2/286)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt