Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için (7 Kullanıcı)

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm dostlarım bude fa kendim içn geldim size dualarınıza ihtiyacım var

dün bir panik atak nöbeti yaşadım

nefes alamadım acile kaldırdılar ciğerlerimde kalbimde guatr da hiçbir problem yok yani aslında çok sağlıklıyım

ama nefes alamadım her yerim uyuştu ölüyorum sandım doktorlar artık ne yapacaklarını şaşırdılar ve tamamen psikolojik olduğunu söylediler panik atak geçiriyormuşum şuan da aynıyım sakinleşmeye çalışıyorum kafamdan atmaya çalışıyorum
bugün psikologla randevum var yalvarıyorum atayım kafamdan paniği inanın ço zor bişeymiş rabbime çok şükür daha iyiyim aynısı olmaktan korkuyorum duaarınızı esirgemeyin benden yalvarırım rabbim hepinizden razı olun tüm hastalarımıza acil şifalar versin bana önerebileceğiniz bir dua varmı rahatlamam için

NELES

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah :(

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
HASTALAR İÇİN ŞİFA DUÂLARI

(Üçer defa okumalı)

1-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in yü'zîke ve min şerri külli nefsin ev aynin hâsidin Allâhü yeşfike).

Manası: "Seni rahatsız eden herşeyin şerrinden Allah adıyla sığınırım. Her nefsin kötülüğünden, her hasetçi gözün şerrinden sana ancak Allah şifa verir (veya versin)." demekdir.

2-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in v-Allâhü yeşfîke min dâin fike min şerr'in-neffasâti fi-l-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased).

Manası: "Allah adıyla her şeyin şerrinden senin namına sığınırım. Allah sende olan her hastalığa şifa versin. Düğümlere üfleyen sihirbazların, haset ettiği vakit hasetçinin şerrinden de Allah seni korusun." demekdir.

3-(Bismillâhi eûzü bi ızzetillâhi ve kudretihî min şerri mâ ecidü ve ühâzirü).

Manası: "Allah adıyla... hissettiğim ve çekindiğim şeylerin şerrinden Allanın izzet ve kudretine sığınırım." demekdir.

4-(Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).

Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz." demekdir.

DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
SELAMETLE KAL.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepinizden razı olsun inşallah hakkını helal edin rabbim herkese acil şifalar versin inşallah amin...

htcglmz

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam çok geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun en kısa zamanda geçer inş.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok sağolun savbah beri kendimi telkin etmeye çalışıyorum iyiyim diye psikolğada gittim antidepresan ilaç verdi terapi görücem

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Çok geçmiş olsun Zeynoom.Panik atak küçümsenecek bir hastalık değil.Aslında hastalıktan ziyade anlık geçirilen korku nöbetleri.Benim arkdaşımda da var.Allah yardımcın olsun.Öncelikle bu durumlar hangi zamanlarda ortaya çıkıyor,hangi anlarda nöbet geçiriyorsun bunları bulman ve ona göre çare araman lazım.Bunun en büyük yardımcısı da konuşmaktan geçiyor.Arkadaşımla çok konuşuruz rahatlayana ve kafasından atana kadar.Şimdi oğlum durmuyor ama ara ara yazar elimden gelen duaları da ederim senin için.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN İNŞALLAH amin...

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Çok geçmiş olsun..Rabbim şifa versin..tez zamanda atlatırsın inşallah..

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun saatleridir nöbeti atlatmaya çalışıyorum

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
birtanem RABBİM yanında olsun ve bir an önce şifa versin inşallah .ALLAHA emanet ol

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Çok geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcıınız olsun Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun ablacım bende de aynı sorun vardı bir senedir bende öleydim kalp krizi geçirdiğimi sanıyordum çok korkuyordum her an ölümle burun buruna geldiğimi hissediyordum yaklaşık 1 senedir psikiyatriye gidiyorum şimdi cipralex kullanıyorum çok rahatım o ilaçı kullandıktan bi kaç ay sonra krizler kayboldu şimdi daha iyiyim allaha şükür inşallah sende en yakın zamanda iyileşirsin panik atak anında korkmamaya çalış kolunu masaj yapar gibi ovala o bilek kısmını yüzüne hafiften su yada kolanya sür ama hafiften çok dökersen titreme başlar ve içinden bunun korkulacak birşey olmadığını geçici birşey olduğunu düşün olumsuz şeyleri hiç düşünme o zaman 5 yada 10 dk içinde geçicektir yeterki sen sakin ol bu herkesde olabilecek bişey korkulcak bişeyde yok hep böyle düşün..

Allah yardımcın olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt