selamun aleyküm amin inşaallah cümlemizden hayırlı günler...Allah razı olsun kardeş çok güzel bir paylaşımdı.dua ile..![]()
ve aleykümselam gözlerinize sağlık inşaallah hayırlı cumalarS.A
Ellerinize,gözlerinize saglik Güzel bir paylasim...
A.E.O
ne güzel bir söz! peki diyelim ki kişinin başına gelen musibetler kendi yanlış seçimleri yüzünden ve yanlış hareketleri yüzünden geliyorsa o musibetler de kader midir? ne kadar uğraşırsa uğraşsın o yanlışları düzeltmek elinden gelmiyorsa bu cümle onun için de geçerli midir? ve o musibetleri düzeltemediği için geçmesini beklese ve sabretse o sevabı alır mı?içinizde çok bilge kardeşler var. yorumlarınızı bekliyorum. arkdaşlar. kafama takılıyor da.
ve aleykümselam kardeşim Rabbim sizdende razı olsun..Selamün aleyküm allah c.c. Razı olsun
ve aleykümselam kardeşim evet haklısın her zorluğun yanında mutlaka bir kolaylık var...selamün aleyküm kardeşim cok güzel bir kıssa aslında çok doğru BU DA GEÇER YA HU neleri gördük yaşadık hepsi geçti gitti aslınsa bakarsa ben ne yapacağım hiç umudum yok bıktım dememek lazım herşey geçiçi kalan sadece rabbim dir değilmi allaha emanet olun
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun cumanız mübarek olsun ..selamün aleyküm
çok güzel bir paylaşım
emeğinize sağlık
allah razı olsun
sağolun kardeşim inşaallah sizdendeallah razı olsun bu değerli paylaşımınız için.