Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Büyük bir Günahmı ? (1 Kullanıcı)

ozboluk23

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar :( Beni 1 sene Önce Telefonumu Gasp ettiler!
Polisi Aradım Saolsunlar Gelip karakola kadar Götürdüler.!
Bana bir takım Resimler gösterdiler Bende Birini Benzettim Sonra aradan 6 ay geçtikten sonra O çevrede Suç işleyen bir çetenin yakalandığını Ve karakola Gelmem gerektiğini Söylediler Gece karanlıktı telefonum çalınırken şu adama benziyor dedim ama şüpeliyim dedim Polis memüruda o Dedi biz biliyorduk o çevreyi o bakıyor dedi biz sadece senden teyt almak için sana söyledik dediler
neyse aradan 3 ay geçti bana resimde gösterdiğimi getirdiler bende onun olmadığını söyledim.! ama ilk verdiğimde şüpeye düşmüştüm vizdanım sızlıo suçluda olsa beni gasp eden o olmuyabilirdi diye düşünüyorum ve kendimi cehennemlikler arasında düşünüyorum çünkü kul hakkına girio :( Ama burda benim bir suçum yok polis hemen o dedi beni yolladı acaba ben büyük bir günah mı işlemişim :A

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
üzülme kardeşim..bilerekden yapmamışsın ki.Hem bak vicdan azabı bile çekmişsin..:)

Allah(c.c)aff edendir:)

ozboluk23

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c) Kul Hakkı ile gelmeyin demişti :A ben onun Karşısına Nasıl çıkarım :A

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim belki bir az zor ola bilir ama o kulu bulupda helalleşsen ne dersin:)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Üzülmeyin...

Üzülmeyin...

Allah CC. tevbeyi sever, tevbe edeni de sever...
Allah CC. Gâfur ve Râhim'dir....

Allah günahlarımız affetsin...
acem_kizi kardeşimizin dediği gibi; kardeşim belki bir az zor ola bilir ama o kulu bulupda helalleşsen ne dersin...belki de birgün görür helalleşirsiniz...

Selam ve DUA ile...:evet:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt