Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Bayrama Bu Yakişir (1 Kullanıcı)

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
30 Tem 2007
Mesajlar
218
Tepki puanı
1
Puanları
0
Kavurma:
Malzeme:
Arzunuz ölçüsünde Et Koyun Tercih Edilirse Lezzeti Artar.
1kaşik Un
1baş Halka Kesilmiş Soğan
Ince Doğranmiş Yeşil Biber Ve Domates 3'er Tane
Tuz Karabiber Kimyon
Yapimi:
Et Tam Pişmeyecek şekilde Haşlanir.suyu Ayri Bir Kaba Süzülür.soğan Yağda Kavrulur.haşlanarak Süzülmüş Et,soğuk Su Altinda Tutulur.daha Sonra Kavrulmakta Olan Soğana Eklenerkkavurmaya Devam Edilir.un Eklenir.hizli Hizli Yine Kavrulur.ayirdiğimiz Etin Suyu Ileetimiz Pişene Dek Kavurma Işlemine Devam Adilir.biber Ve Domateslerimiz Eklenip Yine Kavurma Işlemine Devam Edilir.ateşten Indirilince Baharati Ve Tuzu Eklenip Kariştirilip Servis Yapilir.afiyet Olsun.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt