FEYZAADALI
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 30 Tem 2007
- Mesajlar
- 218
- Tepki puanı
- 1
- Puanları
- 0
Kavurma:
Malzeme:
Arzunuz ölçüsünde Et Koyun Tercih Edilirse Lezzeti Artar.
1kaşik Un
1baş Halka Kesilmiş Soğan
Ince Doğranmiş Yeşil Biber Ve Domates 3'er Tane
Tuz Karabiber Kimyon
Yapimi:
Et Tam Pişmeyecek şekilde Haşlanir.suyu Ayri Bir Kaba Süzülür.soğan Yağda Kavrulur.haşlanarak Süzülmüş Et,soğuk Su Altinda Tutulur.daha Sonra Kavrulmakta Olan Soğana Eklenerkkavurmaya Devam Edilir.un Eklenir.hizli Hizli Yine Kavrulur.ayirdiğimiz Etin Suyu Ileetimiz Pişene Dek Kavurma Işlemine Devam Adilir.biber Ve Domateslerimiz Eklenip Yine Kavurma Işlemine Devam Edilir.ateşten Indirilince Baharati Ve Tuzu Eklenip Kariştirilip Servis Yapilir.afiyet Olsun.
Malzeme:
Arzunuz ölçüsünde Et Koyun Tercih Edilirse Lezzeti Artar.
1kaşik Un
1baş Halka Kesilmiş Soğan
Ince Doğranmiş Yeşil Biber Ve Domates 3'er Tane
Tuz Karabiber Kimyon
Yapimi:
Et Tam Pişmeyecek şekilde Haşlanir.suyu Ayri Bir Kaba Süzülür.soğan Yağda Kavrulur.haşlanarak Süzülmüş Et,soğuk Su Altinda Tutulur.daha Sonra Kavrulmakta Olan Soğana Eklenerkkavurmaya Devam Edilir.un Eklenir.hizli Hizli Yine Kavrulur.ayirdiğimiz Etin Suyu Ileetimiz Pişene Dek Kavurma Işlemine Devam Adilir.biber Ve Domateslerimiz Eklenip Yine Kavurma Işlemine Devam Edilir.ateşten Indirilince Baharati Ve Tuzu Eklenip Kariştirilip Servis Yapilir.afiyet Olsun.