Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu ayda dört şeyi çok yapalım (1 Kullanıcı)

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm wa Rahmetullah wa Berakatuh!
Ablacım Allah C.C razı Olsun çok güzel ve çok değerli paylaşım hani sana soru sormuştum ya onları bugün ancak okuyabildim birkaç gün siteye uğrayamamıştım işten dolayı, çok teşekkür ederim ve senin de durumuna çok çok çok üzüldüm çok zor bir durum tabi.Aynı problem benim komşum da da var ve onun durumuna da çok üzülüyorum ikiniz için de dua ediyorum İnşallah tesiri olur Allah C.C Yardımcınız Olsun ama neolur sen yine de gereğini yap sonuçta sen haklısın ve Rabbim senin bu zorluğun içinde yaptıklarına karşı seni çok güzel Mükafatlandırır İnşallah sabret ya ne diyeyim Vallahi çok üzüldüm anlatamam.Rabbim yardımcın olsun AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN SONSUZ AMİN !!!!

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm wa Rahmetullah wa Berakatuh!
Ablacım Allah C.C razı Olsun çok güzel ve çok değerli paylaşım hani sana soru sormuştum ya onları bugün ancak okuyabildim birkaç gün siteye uğrayamamıştım işten dolayı, çok teşekkür ederim ve senin de durumuna çok çok çok üzüldüm çok zor bir durum tabi.Aynı problem benim komşum da da var ve onun durumuna da çok üzülüyorum ikiniz için de dua ediyorum İnşallah tesiri olur Allah C.C Yardımcınız Olsun ama neolur sen yine de gereğini yap sonuçta sen haklısın ve Rabbim senin bu zorluğun içinde yaptıklarına karşı seni çok güzel Mükafatlandırır İnşallah sabret ya ne diyeyim Vallahi çok üzüldüm anlatamam.Rabbim yardımcın olsun AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN SONSUZ AMİN !!!!

ve aleyna aleyküm selam canım amin inşallah RABBİM CC dualarını kabul etsin canım RABBİM CC herkese ıslah versin bizlerede inşallah bakalım RABBİM CC ne yazmış selametle kal

Sweet-S

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun cok güzel bir paylasim insan okudukca aklinda kalir ve hatalar yapica an aklina gelir kendini tutar cok güzel paylasim gercekten

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun cok güzel bir paylasim insan okudukca aklinda kalir ve hatalar yapica an aklina gelir kendini tutar cok güzel paylasim gercekten

sağol kardeşim RABBİM CC cümlemizden razı olsun inşallah amin amin amin

belkısuzun

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim.Gerçekten allahın bize bol bol rahmet ettiği aylardan ramazan.Antalya sıcak bir memleket.günde 3-4 litre su içilir ve klimalı odalardan çıkmak insana eziyettir.Çok şükür ramazanın ilk günü havalar serinledi.Daha önceki ramazanlardan daha zevkli geçiyor .Açlık yok susamak yok.rabbim bize merhamet ediyor .

pinar1988

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. Tüm oruç tutanlarin oruçlarini kabul; günahlarini affetsin.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim.Gerçekten allahın bize bol bol rahmet ettiği aylardan ramazan.Antalya sıcak bir memleket.günde 3-4 litre su içilir ve klimalı odalardan çıkmak insana eziyettir.Çok şükür ramazanın ilk günü havalar serinledi.Daha önceki ramazanlardan daha zevkli geçiyor .Açlık yok susamak yok.rabbim bize merhamet ediyor .

sağol kardeşim RABBİM CC sendende razı olsun gerçekten RABBİMİN CC mühürünü vurdunmu ağzına inşallah cc daha kolay geçiyor selametle kal

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c razi olsun kardeşim emeğine sağlik.allah bize bu mübarek ayi en hayirli şekilde yaşamayi nasip etsin.
Selam ve dua ile

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c razi olsun kardeşim emeğine sağlik.allah bize bu mübarek ayi en hayirli şekilde yaşamayi nasip etsin.

Selam ve dua ile

sağol kardeşim cümlemizden inşallah RABBİM CC razı olsun bu mübarek günleri hakkıyla ihya etmeyi nasibetsin amin selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt