Allahin Selami üzerinize Olsun Kardeşlerim. Benim Foruma üye Olmamin Nedeni Yaşadiğim Azap Dolu 6 Yillik Evliliğimde Boşanma Karari Vermek üzere Olmam.yukarda Bahsettiğim Gibi 6 Yillik Evli Ve 11 Aylik Kiz Evlat Sahibiyim.aslinda Baştan Yanliş Bir Evlilikti. Eşimle Dünya Görüşlerimiz Tamamen Farkli. Açik Giyim Konusunda Sayisiz Kavgalarimiz Oldu. Eşim Oldukça Sinirli Bir Yapiya Sahip Biraz üzerine Gidince Kontrolünü Kaybediyor. Defalarca Hem Benim Hem De Ailem Için Hakaret Dolu Sözler Sarfetmiştir. Hatta Bir Kaç Kez Biçakla Hem Kendine Hem De Bana Zarar Vermeye çalişti. Ailemden Hiç Kimseyle Konuşmuyor. En Son Kizim Dünyaya Geldiğinde Annem Destek Için Yanimiza Gelmişti.sudan Sebeplerle Annemle Kavga Etti Ve Evden Kovdu.hep Sabrettim. Bütün Bunlari Anlatiyorum çünkü çok önemli Bir Karar Aşamasindayim. Kizimi çok Seviyorum Ondan Ayrilmayi Tabiki Istemiyorum Boşanma En çok Onu Etkileyecek. Allah Katinda Da Sorumlu Olmak Ta En Büyük Korkum. Ama Diğer Taraftan Evliliğim De çekilmez Durumda. Kizim Neredeyse Yaşina Girecek Ama Ailem Torunlarini Göremedi Bile. Kardeşlerim şimdi Sizden Durumumla Ilgili Cevap Bekliyorum. Ne Yapmaliyim. Lütfen Bu Konuda Bana Destek Olurmusunuz. Hepinizden Allah Razi Olsun. Selamun Aleyküm.