Oncelikle actiginiz konu icin tesekkur ediyorum..
Hic birimiz karsimizdaki insani hic bir zaman cok iyi tanidigimizi soyleyemeyiz.Cunku yasanmamis bir durum karsisinda ne tepki verecegini bilmeyiz.Bu da onu yeterince tanimadigimiz anlamina gelir.Ben de 10 yil evlilikten sonra bosanmak zorunda kalmis bir kadinim.Ustelik babam kanser hastasi bosandigimi bilmiyor onu uzmemek icin sakliyoruz o ayrildigim esimi yurt disina calismaya gitti ben de o yuzden ailemin yanina dondum biliyor.Birinin cok deger verdiginiz birinin gozlerinin icine baka baka yalan surdurmek zor ama takdir edersiniz ki bu hastalik uzuntu kaldirmiyor.Benim evliligimde aci olan esimin 58 yasinda torun sahibi bir kadinI bana tercih etmesiydi.Allah dusmanimin bile basina vermesin.Ama cani sagolsun bana iyi es olamamis olabilir umarim ona iyi es olur.Kisaca vefa bittiyse tercihler degistiyse agzinizla kus tutsaniz kusun rengi begenilmez.Cocugumuzun olmamasi en buyuk tesellim.Allah herkesin yuvasindan huzuru,cocuk seslerini eksik etmesin.Herseyin basi saglik.Hep dua ederken akil ruh ve beden sagligim icin dua ederim.Kalan hersey cozulur.Anlayis ve empati
evlilikleriniz son nefeslerinize dek sursun insaAllah.Yuvanizin huzuru agzinizin tadi bozulmasin.
Selametle
(hakkinizi helal edin.yuregimi cizdi bu konu o yuzden cok kelam ettim
)