Arkadaşım Allahın izniyle Peygamber Efendimizin hayatını okuyorum ilk olarak Zaman gazetesinden Salih Oruç isimli bir yazarın kitabı mahallemizden bir bayandan aldım cuma sohbetlerine giden bir bayan tavsiye etti ilk önce Peygamber Efendimizin hayatını okuyayım diye düşündüm ve Fil vakasındayım her gün kendimde anneme de okuyorum oda bilsin diye. Ahmet Mahmut Ünlü hoca var ilk sayfamızda o abinin Allah Razı olsun sohbetini dinliyorum bilgisayara indirerek çok etkiliyor beni Tavsiyen için Allah Razı olsun
Arkadaşlar epeyce giremedim siteye malum üç aylar ve ramazan nedeni ile hem çalışıyorum akşam da Allahımın izniyle ibadet ediyorum. Bu arada bende Allahın bir Emrini yerine getirme şansına sahip oldum. 1 ay oldu kapandım. Allahımın beni bu yoldan kaydırmaması için dualarınızı bekliyorum
Arkadaşlar epeyce giremedim siteye malum üç aylar ve ramazan nedeni ile hem çalışıyorum akşam da Allahımın izniyle ibadet ediyorum. Bu arada bende Allahın bir Emrini yerine getirme şansına sahip oldum. 1 ay oldu kapandım. Allahımın beni bu yoldan kaydırmaması için dualarınızı bekliyorum