Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<<< BORCUN VADESİ <<< (1 Kullanıcı)

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok anlamlı bir paylaşım olmuş

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm. Hayırlı cumalar Aliye.
güzel ve manidar bir nükte , bizlerle paylaştığın için Rabbim razı olsun.
paylaşımın gıyaben yapılan duanın makbuliyetine de güzel bir örnek teşkil ediyor.
bu arada seni önceki gibi aktif göremiyorum. yoksa aynı zamanlara mı denk gelemiyoruz. umarım herşey yolundadır .
bu mübarek saatlerde dualarında unutulmamak temennisi ile Yaradan'a emanet ol....:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm. Hayırlı cumalar Aliye.
güzel ve manidar bir nükte , bizlerle paylaştığın için Rabbim razı olsun.
paylaşımın gıyaben yapılan duanın makbuliyetine de güzel bir örnek teşkil ediyor.
bu arada seni önceki gibi aktif göremiyorum. yoksa aynı zamanlara mı denk gelemiyoruz. umarım herşey yolundadır .
bu mübarek saatlerde dualarında unutulmamak temennisi ile Yaradan'a emanet ol....:H

Ve Aleyküm Selam ablam..
Sizin de Cuma'nız mübarek olsun inşallah.. Dualarımızın ahsen surette makbul olması dualarımla.. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Ablam, Ramazan dolayısıyla yoğunum.. Birkaç yere mukabele veriyorum, ev toplantılarımız oluyor, genelde ancak akşamları müsait olabiliyorum. Ama hamd olsun, bu ayın kendim adına böyle geçmesinden çok mutluyum.. Dualarımdasınız her daim ablam..Sizin de güzel paylaşımlarınızı bekliyorum inşallah..Rahman c.c işlerinizde kolaylıklar ihsan etsin, her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah.. Rabbimize emanetsiniz.. Selam ve Dua ile..:HB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt