Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bizler Hangisinde Öncüyüz Parmak Kaldıralım Mı..? (1 Kullanıcı)

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı
Evet...Kardeşimiz konuyu güzel açıklamış, teşekkür ederiz..Ancak, burada sorumlu arkadaşların da bazı görevleri var..Peki, bu görevlerini tam olarak yapıyorlarmı? meçhul...

Adam bir konu açmış, o başlık altında, bir iman ve hizmet adamına, buradan günlerce kinini, öfkesini kustuda bir görevli müdahale etmedi veya etmek istemedi...Mademki gayeniz rıza-i ilahi, o zaman bütün sapık yolların ve kolların hiçbir yazısına, mesajına burada müsade etmeyeceksin..Ümmet-i Muhammedin vicdanını yaralayacak, onu rencide edecek davranışlara (sitenin hareketlenmesi adına) müsaade ederseniz, burada daha çok ikazlar ve uyarılarla karşılaşırız.
...

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

kaan kardeşim verdiğiniz emek için allah celle celaluhu sizden razı olsun ...
çok güzel açıklamışsınız ...

allaha emanet olunuz ...

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm sayın kardeşim değindiğiniz konunun gerçeklik payı varken aslı olmayan iddialar ilede ispatının doğruluğu olmayınca sui zan'a girer.Buda bizi sizden biz istemesekte haklı hakkını haksızlık yapandan almak durumuna iter ki şu an bu asılsız iddianız karşısından sizden hak alacaklısı olmuş oluyoruz.

Allah celle celaluh bizleri şerde öncülük yaparak zararda olanlardan eylemesin.

selam ve yürekten samimi dualrımla selametle kalınız.

Evet...Kardeşimiz konuyu güzel açıklamış, teşekkür ederiz..Ancak, burada sorumlu arkadaşların da bazı görevleri var..Peki, bu görevlerini tam olarak yapıyorlarmı? meçhul...

Adam bir konu açmış, o başlık altında, bir iman ve hizmet adamına, buradan günlerce kinini, öfkesini kustuda bir görevli müdahale etmedi veya etmek istemedi...Mademki gayeniz rıza-i ilahi, o zaman bütün sapık yolların ve kolların hiçbir yazısına, mesajına burada müsade etmeyeceksin..Ümmet-i Muhammedin vicdanını yaralayacak, onu rencide edecek davranışlara (sitenin hareketlenmesi adına) müsaade ederseniz, burada daha çok ikazlar ve uyarılarla karşılaşırız....

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm sayın kardeşim değindiğiniz konunun gerçeklik payı varken aslı olmayan iddialar ilede ispatının doğruluğu olmayınca sui zan'a girer.Buda bizi sizden biz istemesekte haklı hakkını haksızlık yapandan almak durumuna iter ki şu an bu asılsız iddianız karşısından sizden hak alacaklısı olmuş oluyoruz.
Allah celle celaluh bizleri şerde öncülük yaparak zararda olanlardan eylemesin.

selam ve yürekten samimi dualrımla selametle kalınız.

Aleyküm selam...Kardeşim, konuları güzelce oku...sonra ne diyeceksen de..
Buraya yazılan bütün mesajları, görevli olan herkesiz okuması gerekir..Ben üyeyim ister okurum ister okumam...ama senin, okuma mecmuriyetin var ..okumazsan konulardan habersiz olursun ve ''şu an bu asılsız iddianız karşısından sizden hak alacaklısı olmuş oluyoruz'' der kurtulmaya çalışırsın...

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve yürekten samimi dualarımla sayın kardeşim selametle kalınız.ALLAH celle celaluh cümlemizin hakkında hayırlısını versin.Bizleri doğru yoldan ayırmasın.Hayırlı ve bereketli günler dilerim.

Aleyküm selam...Kardeşim, konuları güzelce oku...sonra ne diyeceksen de..
Buraya yazılan bütün mesajları, görevli olan herkesiz okuması gerekir..Ben üyeyim ister okurum ister okumam...ama senin, okuma mecmuriyetin var ..okumazsan konulardan habersiz olursun ve ''şu an bu asılsız iddianız karşısından sizden hak alacaklısı olmuş oluyoruz'' der kurtulmaya çalışırsın...

(sitenin hareketlenmesi adına) müsaade ederseniz, burada daha çok ikazlar ve uyarılarla karşılaşırız....

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Bizler hangisinde öncüyüz
parmak kaldıralım mı?

BİZLER galibaa hep buna öncüLük ediyoruz

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
Evet bende bi hata yaptim sanirim. Bi konu paylaşmak istedim ama konu maksadindan dişari aşti çok yanliş anlaşildi ve tartişmalar yaşandi ben konunun asil amacini ne kadar açiklamaya çaliştiysamda yinede anlaşilamadim kimsenin kirilmasini istemediğimden bu konunun kapanmasini yöneticiden rica ettim.inşallah kimse benim yüzümden kirilmamiştir.

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
Evet bende bi hata yaptim sanirim. Bi konu paylaşmak istedim ama konu maksadindan dişari aşti çok yanliş anlaşildi ve tartişmalar yaşandi ben konunun asil amacini ne kadar açiklamaya çaliştiysamda yinede anlaşilamadim kimsenin kirilmasini istemediğimden bu konunun kapanmasini yöneticiden rica ettim.inşallah kimse benim yüzümden kirilmamiştir.

canım arkadasım senin amacını biliyorum sadece paylaşmak istedin ama tartışmaya açık bi konu olunca bazı arkadaşlarımız hararetlendi sen üzme kendini hallolur ALLAH'ın izniyle...

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
canım arkadasım senin amacını biliyorum sadece paylaşmak istedin ama tartışmaya açık bi konu olunca bazı arkadaşlarımız hararetlendi sen üzme kendini hallolur ALLAH'ın izniyle...

saol canım benim sende çok yardımcı olmaya çalıştın Allah razı olsun

Kaan Erdem

Yönetici
Bizler hangisinde öncüyüz
parmak kaldıralım mı?

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.ALLAH razı olsun sizden.gerçekten çok önemli konulara dikkat çekmişsiniz.ALLAH'a emanet olun

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
başlık itibariyle buraya cevap yazmayı uygun gördüm

selamun aleykum kardeşim.benim mustafa islamoğluyla ilgili formmumu kapatmışınızda iyi etmişiniz aslında.konu farklı yerlere kaymış durumdaydı.Lakin şuna katılamıcam.Ahmet ünlü hocanında dediği gibi bizler,efendi hzleri doğruyu anlattığımız halde kimse bizi dinlemiyor.Bu yüzden aleni isim söylemek zorunda kaldım.

Benimde yapmak istdeğim buydu.Eminim kimse bilmiyordurki hayızlıyken camiye girilebilir dediğini sayın islamoğlunun.Binlerce insan akın akın zehirleniyor.Buna birinin dur demesi lazım.Ahmet ünlününde dediği gibi.Selametle kardeşimB)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh bizleri kaynak ve delilleri ile halis niyetteki büyüklerimizin peşlerinden gitmeyi nasip,kısmet ihsan eylesin.

Cümlemiz hakkında hayırlısını versin.Herşey ortada mevlam bizleri şer'de öncülük edenlerden etmesin.

selametle kalınız kardeşim.Hayırlı ve bereketli günler olsun.

başlık itibariyle buraya cevap yazmayı uygun gördüm

selamun aleykum kardeşim.benim mustafa islamoğluyla ilgili formmumu kapatmışınızda iyi etmişiniz aslında.konu farklı yerlere kaymış durumdaydı.Lakin şuna katılamıcam.Ahmet ünlü hocanında dediği gibi bizler,efendi hzleri doğruyu anlattığımız halde kimse bizi dinlemiyor.Bu yüzden aleni isim söylemek zorunda kaldım.

Benimde yapmak istdeğim buydu.Eminim kimse bilmiyordurki hayızlıyken camiye girilebilir dediğini sayın islamoğlunun.Binlerce insan akın akın zehirleniyor.Buna birinin dur demesi lazım.Ahmet ünlününde dediği gibi.Selametle kardeşimB)

berat05

Yönetici
güncelleme

güncelleme

EY RABBİM,

Bizi SEN' in sevdiklerinden ve SEN'i Sevenlerden ayırma

Gönlümüze düşürdüğün Aşktan,doğru yoldan SEN'in yolundan ayırma

Hz.Muhammed'in (s.a.v.) şefaatinden mahrum bırakma

SEN'in GÜCÜN HERŞEYE YETER

AMİN

GEVHER

Yönetici
GÜNCELLEME...

Kaan kardeşimizin açmış olduğu Önemli bir konu , güncelleme ihtiyacı hissetim...
Allah C.C 'e emanet olun.

Açtığımız konularda bunları gerçek anlamda sorguluyormuyuz?

-kaynakları sağlam mı?

-bozuk fikir içeriyor mu?

-İslama ters düşecek açıklamalar mevcutmu?

-paylaşan ve okuyana nasiplenmemiz için faydası varmı?

-ALLAH celle celalühu’ya kulluğumuzda,peygamber efendimize

ümmetliğimizde,müslüman din kardeşlerimiz arasında kardeşliğimize

zararı var mı?

Bunları nasıl inceliyoruz?

konu hakkında bu paylaşımlara girmek ne kadar doğru bilmediklerimiz ile?

Buna ilmimiz müsaade ediyor mu?

Sayın kardeşlerim tekrar dikkat buyurunuz inşaALLAH.

Yukarıdaki sayılan maddeleri içeren bir paylaşım açtık diyelim (açılanlar ile örnekler mevcuttur.).Ve bunu ilk anda onlarca sonra yüzlerce tabi üzerinden epey bir zaman geçtikten sonra binlerce kişi okudu ve bununla amel etti.

Sonra ne olacak halimiz işte bir kez daha yazıyoruz dikkat buyurunuz..!

"İslâm'da iyi bir çığır açan kimseye, bunun sevabı vardır. O çığırda yürüyenlerin sevabından da kendisine verilir. Fakat onların sevabından hiçbir şey noksanlaşmaz. Her kim de İslâm'da kötü bir çığır açarsa, o kişiye onun günahı vardır. O kötü çığırda yürüyenlerin günahından da ona pay ayırılır. Fakat onların günahından da hiçbir şey noksanlaşmaz. "

Müslim, Zekât 69. Ayrıca bk. Nesâî, Zekât 64

Korku ve telaşa düştük mü?

Şu an biz bu durumun neresindeyiz?

Kalbimiz vebal korkusundan çarpıyor mu?

Boş işler ayarındaki mesajı olmayan bize fayda sağlamayacak,eğitici ve öğretici tarafı gözükmeyen paylaşımlara girmemekte cümlemiz için fayda vardır.

Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Nebî sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:

"Her duyduğunu nakletmesi kişiye yalan olarak yeter. "

Müslim, Mukaddime 5

Sayın kardeşlerim tekrar dikkat buyurunuz kısacası açtığımız paylaşımlara ve konulara getirdiğimiz yorumlara dikkat edelim.Arkalarından gittiklerimize dikkat edelim.

ALLAH celle celalühu kuran’ı hakkı ile anlamayı,yaşamayı anlatmayı cümle müslüman kardeşlerimize nasip eylesin.

Hakiki kul hakiki ümmet hakiki kardeş olmak için çırpınan ve yarışanlardan olmak duası ile.

Uygulayanlardan olalım inşaAllah...

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kardeşim tevafuk işte.Benden önce siz davrandınız.Yüreğinize sağlık olsun.

GÜNCELLEME...

Kaan kardeşimizin açmış olduğu Önemli bir konu , güncelleme ihtiyacı hissetim...
Allah C.C 'e emanet olun.

Açtığımız konularda bunları gerçek anlamda sorguluyormuyuz?

-kaynakları sağlam mı?

-bozuk fikir içeriyor mu?

-İslama ters düşecek açıklamalar mevcutmu?

-paylaşan ve okuyana nasiplenmemiz için faydası varmı?

-ALLAH celle celalühu’ya kulluğumuzda,peygamber efendimize

ümmetliğimizde,müslüman din kardeşlerimiz arasında kardeşliğimize

zararı var mı?

Bunları nasıl inceliyoruz?

konu hakkında bu paylaşımlara girmek ne kadar doğru bilmediklerimiz ile?

Buna ilmimiz müsaade ediyor mu?

Sayın kardeşlerim tekrar dikkat buyurunuz inşaALLAH.

Yukarıdaki sayılan maddeleri içeren bir paylaşım açtık diyelim (açılanlar ile örnekler mevcuttur.).Ve bunu ilk anda onlarca sonra yüzlerce tabi üzerinden epey bir zaman geçtikten sonra binlerce kişi okudu ve bununla amel etti.

Sonra ne olacak halimiz işte bir kez daha yazıyoruz dikkat buyurunuz..!

"İslâm'da iyi bir çığır açan kimseye, bunun sevabı vardır. O çığırda yürüyenlerin sevabından da kendisine verilir. Fakat onların sevabından hiçbir şey noksanlaşmaz. Her kim de İslâm'da kötü bir çığır açarsa, o kişiye onun günahı vardır. O kötü çığırda yürüyenlerin günahından da ona pay ayırılır. Fakat onların günahından da hiçbir şey noksanlaşmaz. "

Müslim, Zekât 69. Ayrıca bk. Nesâî, Zekât 64

Korku ve telaşa düştük mü?

Şu an biz bu durumun neresindeyiz?

Kalbimiz vebal korkusundan çarpıyor mu?

Boş işler ayarındaki mesajı olmayan bize fayda sağlamayacak,eğitici ve öğretici tarafı gözükmeyen paylaşımlara girmemekte cümlemiz için fayda vardır.

Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Nebî sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:

"Her duyduğunu nakletmesi kişiye yalan olarak yeter. "

Müslim, Mukaddime 5

Sayın kardeşlerim tekrar dikkat buyurunuz kısacası açtığımız paylaşımlara ve konulara getirdiğimiz yorumlara dikkat edelim.Arkalarından gittiklerimize dikkat edelim.

ALLAH celle celalühu kuran’ı hakkı ile anlamayı,yaşamayı anlatmayı cümle müslüman kardeşlerimize nasip eylesin.

Hakiki kul hakiki ümmet hakiki kardeş olmak için çırpınan ve yarışanlardan olmak duası ile.

Uygulayanlardan olalım inşaAllah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt