ALLAH RAZI OLSUN CANIM HEMŞERİM.ÖPERİM TABİ TAM SEVMELİK OLDU Bİ GÖRSEN YERSİN YAA TEKRARA SAĞOLASIN.SELAMETLEEEB)B)B)avdan yazdı:
KARDEŞİM ÇİĞDEM NASILSIN UMARIM İYİSİNDİR 10/11 BENDE12/13/14TE EŞİM MEHTAP HANIM ÜSTLENDİ
ALLAHA EMANET OL UFAKLIĞI ÖP OLURMUB)B)B)B)
CANIM BENİM SAĞOLASIN YAA MAHCUP OLUYORUM HAA.NEYSE ORTAMI DUYGUSALLAŞTIRAN KELİMELERİ KULLANMADAN TOPARLAYIM.SENİ SEVİYORUM EDACIMsadece_eda yazdı:
makinaci06 yazdı:
ALAN YOKMU KARDEŞLERİMMM 10 DA KALDIK ....
ARKADAŞLAR YARDIM EDELİM ÇİĞDEM KARDEŞİMİZE
NERDE BU SİTENİN ENLERİ...
YARDIM MELEKLERİ..
YARDIMLARINIZI BERKLİYORUZ BİTİRELİM ALLAH'IN İZNİ İLE CUMAYA KADAR...B)
aleykümselam canım benim.ALLAH RAZI OLSUN BACIM BENİM.AMİN İNŞALLAH KABUL EDER.SELAMETLElastmoon yazdı:
selamün aleyküm,ben de 16 alıyorum.Allah kabul etsin.B)B)B)
hay MAŞALLAH CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.sevvalmina yazdı:
canım 17,18,19,20 cüzlerde veridi inş
kız eda SEN MEZATÇI OLMALIYDIN HANİ ŞU AÇIKARTIRMAYLA ESER SATANLAR VARYA BENDE YARDIMCIN OLURDUM...sadece_eda yazdı:
EVET ARKADAŞLAR 17 DEYİZ...
YARIYI GEÇTİK...
(AH ANANECİM HASTA OLMASAYDI ALIRDI AMA
ALLAHIN İZNİYLE İYİLEŞİNCE İNŞALLAH )
ALLA RAZI OLSUN ŞEKERİM.sevvalmina yazdı:
21 de verildi canım
mk5834 yazdı:
s.a
olacak inşaallah şevvalmina kardeşin gayretiyle hadi bakalım.
sevvalmina yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a
buarada ALLAH-Ü TEALA razı olsun inşallah abimizde aldı ben en son bitdiğinde yazıcam.
ALLAH RAZI OLSUN ABİM HA GEYRET AZ KALDI SAĞOLSUN SEVVALMİNA BENİM YERİME UĞRAŞIYO.RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH...SELAMETLEmk5834 yazdı:
sevvalmina yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a
buarada ALLAH-Ü TEALA razı olsun inşallah abimizde aldı ben en son bitdiğinde yazıcam.
allah sizlerden razı olsun vesile oldunuz.ama yazıp yazmamanın önemi yok bunu dert etmeyin ablam..amaç birlik beraberlik içinde kardeşimizin ihtiyacına cevap verebilmek.
ay maşallah maşallah 24 DE KALDIK...sevvalmina yazdı:
22,23 de tamam