selamünaleyküm
benim iki bucuk yasinda bir kizim var. adi ebru ceren.
allah evlatlarimizi korusun, onlarin hayirli evlat olmalarini nasip etsin.
aleyküm selam benimde 9 yaşında oğlum mustafa doğukan 3.5yaşında kızım cerennur çocuklarımı çok seviyorum rabbim hepimizin çocuklarını korusun hayırlı akşamlar
s.a üç çocuğum var
ikiside burda üyeler
şeyma95:a32mavci abisini ve daha adını sayamayacağım birçok üyeyi çok sever)
AploGiZe oda fatma kızım
burdaki nimetlerden faydalansın diye üye yaptım
en küçük harun enis ellerinizden öper
selm ve dua ile
benim yeğenim yok onun için bende kardeslerimin isimini yazim 19 yasında bir abim ve 13 yasında bir erkek kardeşim var......
Selamunaleyküm ..ben de evli değilim ama abilerimin dünya tatlısı çocukları var... ben de yeğenlerimin isimlerini yazim.. BURHAN EMRE ve ELİF SUDE...:a21: burhan emre 1.5 elif sude 6 aylık...selam ve baki dua ile....
selamünaleyküm...
bende yeğenlerimi yazayım...sonra bunları onlara göstereyim baksınlar...
burak,berkay,berilsu nisa,oğulcan,şevval,semanur.
ALLAH celle celalühu hayırlı ve imanlı ömürler versin cümlesine.
selam ve yürekten samimi dualarımla.
benim de çocuğum yok(bu yaştada olmaz zaten) çok sevdiğim yeğenim var 3 haftalık ZEYNEP HAFSA...
(((+++CANIM HAFSOŞUM SENİ ÇOK SEVİYORUM+++)))
ya benim yiğenimde yok
evli olmadığım için çocuklarımda
bende kendi kardeşlerimi yazayım
yalçın,erhan,engin,semihcan..............
Selamun aleykum midye yemek caizmidir bilgisi olan varsa cvp yazsin lutfen
selamün aleyküm bende yazayım 4 tane var 2 kız 2 erkek büyük oğlum 16 yaşında adı dersim büyük kızım 15 yaşında adı nur küçük oğlum 6 yaşında adı kaan küçük kızım 4 yaşında adı nisa ALLAH CC cümlemizin evladını bağışlasın salih kullarından etsin inşallah
selamün aleyküm canlarim diyorum cünkü yasca sizden büyügüm benim6, cocugum ve 7 torunum var,:a27: adlari derya,mediha,yasemin,sebahat, ferdi, ayse, torunlar,cem,can,dilara,lara,cihan,selcuk ve elif ,ALLAHTAN dilegim herkesin evladini hayirli edmesini rabbim onlarin acilarini göstermesin huzurlu mutlu saglikli ve bol ibadetli gecirsinler ömürlerini allaha emanet olun:a14:
Allah(c.c.)cümlemizin çocuklarını bağışlasın hayırlı evlat hayırlı kul etsin inş
Benim 3 çocuğum var
zeynep sena 15,
yılmaz,14,
ayşe beril 4.5