mavci kardeşim yedekler açıklanmış sistemde görülüyor.hayırlısı olsun inşallah
Teşekkürler...
1. Yedek şimdilik...
Bizimkisi 5. Yedek...Bekleyeceğiz...
Hayırlısı inşallah...
mavci kardeşim yedekler açıklanmış sistemde görülüyor.hayırlısı olsun inşallah
Sistemde biz ismimizi görebiliyor muyuz?arkadaşım yedek kayıtlar 3 gün olduğu için sırayla değilde alan ya da okulun durumuna göre yedeklerden 1 tanesi veya duruma göre ilk beş sıralanıyor.okullar öğrencilere ulaşıyor.gelip kayıt yaptırılmazsa sistem otomatik olarak yeni isim belirtiyor.allah yardımcınız olsun selamlar
Sistemde biz ismimizi görebiliyor muyuz?
Sadece boş kontenjanları görebildim ben
Daha önce yazdımmı bilmiyorum uzun oluncada araştıramadım benimde iki oğlum iki kızım var sırayla yazayım Halil 39 Özlem 37 Yasemin 35 Onur 21 O ŞİMDİ ASKER
Bunlarda katma değerlerim torunlarımıda yazayım sırasıyla Betül 17 Ahmet 17 Kubilay 9 Berk 7 Buket 6 :a35:
Daha önce yazdımmı bilmiyorum uzun oluncada araştıramadım benimde iki oğlum iki kızım var sırayla yazayım Halil 39 Özlem 37 Yasemin 35 Onur 21 O ŞİMDİ ASKER
Bunlarda katma değerlerim torunlarımıda yazayım sırasıyla Betül 17 Ahmet 17 Kubilay 9 Berk 7 Buket 6 :a35:
mavci kardeşim nasıl oldu çağrı bilal'in okul işi.selamlar hayırlı cumalar
maşallah allahım çocuklarınıza sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin inş.
benim 9 yaşında bir kızım 4 yaşındada oğlum var.birde ahirete intikal eden esra'm var.rabbim evlat acısı yaşayan tüm kardeşlerimize sabırlar versin inş.
..havva ve kadir ellerinizden öperler.rabbim cümlemizin çocuklarını bağışlasın inş....
Hayırlı olsun abi,
Rabbim başarılarını daim etsin.
Vatana, Millete, Dine fayda sağlayacak meslek edinmesini nasip etsin. Amin...
hayırlı olsun Allah celle celalühü kolaylıklar versinBugün itibarıyla oğlumuz Çağrı Bilal'in bir üst Anadolu Lisesine kaydını yaptırdık...
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah...
Rabbim cümlemizden razı olsun...
Selam ve DUA ile...
Bugün itibarıyla oğlumuz Çağrı Bilal'in bir üst Anadolu Lisesine kaydını yaptırdık...
Selam ve DUA ile...
hayırlı olsun Allah celle celalühü kolaylıklar versin
Hakkında hayırlı olur inşaALLAH.
Bugün itibarıyla oğlumuz Çağrı Bilal'in bir üst Anadolu Lisesine kaydını yaptırdık...
Selam ve DUA ile...
hayırlı olsun arkadaşım.3-4 gündür başka okulda sınavdaydım .merak ediyordum.selamlar