Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!!!!!!!!!!!!!!bizi öldürün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Efendimiz, sahabeler görse bu halimize ne derlerdi kimbilir.acaba beni görmeden iman edenler benim kardeşimdir diyen resulullah yine ayni şeyi söylermiydi.o'nun döneminde bir yahudi bir müslüman kadina tuzak kurup edep yerlerini açmiş diye tüm müslümanlar savaşmişlardi.şimdi bizim namusumuz hangi müslümana emanet....

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Allah mehmet akife rahmet eylesin inşallah....nuresma kardeşim şiir çok güzel uymuş bu yaziya emeğine sağlik...ama kişiler öyle bir dalmiş ki dünya menfaatine...kaçiyoruz...kaçiyoruz ...kaçiyoruz....

kimbilir kendimizden kaçıyoruz belki de...:gulegule

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı sabahlar hemşerim ığdırlı olduğunu öğrenince çok sevindim bende doğubeyazıtlıyım
kardeşim önemli bir konuya deyinmişsin ALLAH CC razı olsun bu çaresizce beklemek bizleride kahrediyor devlet büyükleri amerikanın arkasından koşmaya devam ederse sıra bizlerede gelecektir çünki amerikanın kuklası olduk bide doğrudan maddi destek bizlerden yani müslümanlardan geliyor bizler kulanıyoruz onların ürünlerini caca cola bizim sırtımızdan devleşti din kardeşlerimize hiç bir yardım edemiyorsak boykotla destek verebiliriz bu bir insanlık borcudur ALLAHA CC emanet olun selam ve dua ile

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.söylediklerin konusunda haklısın...ALLAH C.C BÜYÜKTÜR İNŞALLAH.ama yapılacak ne var ,konuşmaktan başka bir şey yapmıyoruz...kendi aramızda konuşup üzülüyoruz sadece bu müslüman kardeşlerimiz için.ALLAH BİZLERİ DE AFFETSİN..BU ARADA IĞDIRLI DEĞİLİM FAKAT IĞDIR DA İKAMET EDİYORUM....SELAMLAR...

elifnur

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarimiz onlarla allah yar ve yardimcilari olsun inşallah sizdende allah razi olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt