Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

biz dünyaya neden geldik.şimdi sohbet edelim bakalım (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
s.a minik güzellik hayırlı cumalar...bende bursalıyım,yazını okuduğumda sana sımsıkı sarılmak geldi içimden canımsın yaa Rabbim yolunu açık etsin inşAllah..dualarında nurşah ablanıda unutma öpüyorum seni Allah'a emanet ol...

sanada hayırlı akşamlar ablacım.a ne güzel o zaman senide misafir edelim olurmu inşallah ablacım.amin tamam unutmam ablacım ben zaten dua ederken cümlemize gelsin diyorum ablacım.ablacım.allaha emanet ol.selam ve dua ile kal.:a07::a07::a07:

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
benım canım gelmiş maşaALLAH ne guzel ne dogru seyler yazmiş canım benım yuregine saglık cokkk ozledim senı iyiki geldin paylaşimlarını 4gözle beklıyorum sen benım canımmsın..bıtanem benım.kitabın cıkınca ilk ben alacam :) ellerine yuregine saglık

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
benım canım gelmiş maşaALLAH ne guzel ne dogru seyler yazmiş canım benım yuregine saglık cokkk ozledim senı iyiki geldin paylaşimlarını 4gözle beklıyorum sen benım canımmsın..bıtanem benım.kitabın cıkınca ilk ben alacam :) ellerine yuregine saglık

teşekkür ederim ablacım bende seni çok özledim.bak ablacım kalbimiz birmiş bende sana yazdım.allaha emanet ol ablacım.....

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim ablacım bende seni çok özledim.bak ablacım kalbimiz birmiş bende sana yazdım.allaha emanet ol ablacım.....

canım benım yaa ben senı coookkk sevıyorum incitanem benım..kalbimiz birmiş evett rabbim biliyo ya içimizdekileri kıyamam ben sana bitanem benımmm bitanemm.nazarlardan korusun yuce mevlam senı..

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm

İNCİNUR Nerelerdesin Kaç Gündür :)

leylacan

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm incinur maşallah çok güzel aktarmışsın nasihatlerini.bende yeni girdim bu siteye bekliyoruz kitabını.başarılar diliyorum.rabbim hep seninle olsun

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
İNCİNURCUM Sana Hediyem Bu Tamam mı :)

Kendine ii Bak

tn.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt