Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

biz dünyaya neden geldik.şimdi sohbet edelim bakalım (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım benim kır çiçeyim afferin sana sen anlatınca daha bir anlam kazanıyor herşey ellerine emeyine o küçük iman dolu yüreyine sağlık RABBİME CC emanet ol
beyendiğine çok sevindim dinci ablacım.kitabımı sitedeki ablalara abilere bedava vercem zaten işallah.sende allaha emanet ol.:a16:

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm İncinurcum...

Çok güzel ifade etmişsin maşallah.. Biraz daha okumayla, biraz daha gayretle çok daha güzel yazılar yazabilisin. Maşallah ablacım. Not ediyorsundur inşallah bu yazdıklarını bir yere.. Yeni yeni şeyler öğrendikçe eklemeler yaparak zenginleştirisin yazılarını.

Allaha emanet ol bitanem. Rabbim senin gibi evlatlar nasip etsin bütün ailelere de biz de gerçekten müslüman gibi yaşayalım inşallah.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm İncinurcum...

Çok güzel ifade etmişsin maşallah.. Biraz daha okumayla, biraz daha gayretle çok daha güzel yazılar yazabilisin. Maşallah ablacım. Not ediyorsundur inşallah bu yazdıklarını bir yere.. Yeni yeni şeyler öğrendikçe eklemeler yaparak zenginleştirisin yazılarını.

Allaha emanet ol bitanem. Rabbim senin gibi evlatlar nasip etsin bütün ailelere de biz de gerçekten müslüman gibi yaşayalım inşallah.

aleyküme selam ablacım.evet not ediyorum bitane defterim var onda hep dualar bide okuduklarımı yazıyorum.evet işallah müslüman gibi yaşarız cümlemiz.amin.allaha emanet ol ablacım:a15::a15:

YEGAN

Kayıtlı Kullanıcı
selam canim benim ben hiç senin yaşinda birsinden bu kadar güzel bir yazi okumamiştim ne harukulade ne anlamli ne yüreğinin büyüklüğünü ne mükemmel bir yazi yazmişsin cok begendim devaminida okamak isterim sen hep oku hep yaz hep allahi anlat olurmu çünki okadar güzel ki gönlün cok akdir ve tebriklerimi sunarim allahim her zaman seni korusun rabbime emanet ol öpüyorum:)

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm İncinur kardeşim.Yaşına rağmen Maşallah sana.Çok güzel bir yazıydı.İnşallah devamınıda görürüz canım.Allah yardımcın olsun.Hayırlı akşamlar kardeşim.
felahnamazfelahbv7lm9.gif

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
tamam incinur inşallah sana hayırlı kitaplar yazmak nasip olur.allaha emanet ol.dua et herkes için tertemiz kalbinle.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm.

bu gün okula gitmedim.çünkü bu gün bursanın kurtuluşu diye okullar tatil.neyse bende konu açayım dedim.

şimdi biz dünyaya neden geldik.yiyelim içelim oh keyfimize bakalım diye geşmedik.biz allaha kulluk yapalım diye geldik.esas dünya bu dünya değil.bu dünyada allah bizi denicek iyi kullarını cennete kötü allha inanmayanları ,çocukları öldürenleri,peygammerle dalga geçenleri allah

cehenneme atıcak.aslında allaha şükredersek allahı unutmassak tabi allah da bizi unutmaz.mesela arkadaşımız bize birşey verdiği zaman teşekkür ederiz.peki allaha neden teşekkür etmiyoruz.allah bize çok güzel şeyler vermiş.ama allaha şükretmiyoruz teşekkür etmiyoruz.allah aslında kullarını çok seviyor.allah katında,belada var merhamette var.biz ne istersek allah bize onu verir.öyle bedava cennet yok.peygammerimiz ne kadar sıkıntı çekmiş.kızı fatma annemiz ne kadar sıkıntı çekmiş.heralde bizde çekicez ki.allah bize bakalım bu kulum sabrediyomu diyecek.o yüzden allaha şükredelim sabredelim allah sabredenleri sever.

bu yazı bana ayittir.daha devamı olucak ilerde kitap çıkartçam.
biraz daha dini kitaplar okumam gerekiyo hatalarım var .
bakalım yazımı beyenicek misiniz?

benim imzamda şudur.

SEN ALLAHI UNUTURSAN ALLAHTA SENİ UNUTUR....

selamun aleykum kalbincisi

yüregine saglık güzel kardeşim kitap tabi çıkarabilirsin.. neden çıkaramayasın.. ama çok okumak gerekiyor galiba.. hayata farklı gözlerle bakmak kimsenin göremediklerini görmek gerekiyor_ki herkes senin kitabında düşünemediklerini düşünsün göremediklerini görsün-ki ufku genişlesin...
bu yetenek_yürek sende var .. maşaALLAH....

rabbim mahsun ve mahçup etmesin seni hiç bir zaman..
rabbimize emanetimsin kalbincisi
:)(yine diyorum ah!! elime bir geçsen sen :):))

selam ve dua ile

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selam canim benim ben hiç senin yaşinda birsinden bu kadar güzel bir yazi okumamiştim ne harukulade ne anlamli ne yüreğinin büyüklüğünü ne mükemmel bir yazi yazmişsin cok begendim devaminida okamak isterim sen hep oku hep yaz hep allahi anlat olurmu çünki okadar güzel ki gönlün cok akdir ve tebriklerimi sunarim allahim her zaman seni korusun rabbime emanet ol öpüyorum:)

aleyküme selam ablacım.teşekkür ederim beğendiğinize.inşallah ilerde sizinle paylaşıcam sende allaha emanet ol ablacım........

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm İncinur kardeşim.Yaşına rağmen Maşallah sana.Çok güzel bir yazıydı.İnşallah devamınıda görürüz canım.Allah yardımcın olsun.Hayırlı akşamlar kardeşim.
felahnamazfelahbv7lm9.gif

aleyküme selam .teşekkür ederim.amin allah seninde yardım cın olsun.hayırlı cumalar.....

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

İçimden İncinur Kesin Siteye Gelmiştir Dedim :D Birde Baktım Sen Gelmişin.... Hoşgeldin İncinur. Dün Aldığım 10 Ayetel Kürsüyü Okudum. Allah Sınavında Zihin Açıklığı Versin.

Nasılsın Bakalım Canım :D

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

İçimden İncinur Kesin Siteye Gelmiştir Dedim :D Birde Baktım Sen Gelmişin.... Hoşgeldin İncinur. Dün Aldığım 10 Ayetel Kürsüyü Okudum. Allah Sınavında Zihin Açıklığı Versin.

Nasılsın Bakalım Canım :D

aleyküme selam kürşat abicim.allah razı olsun okuduğun içinm.hoşbulduk ama birazdan çıkıcam okula gitcem.amin .cuman hayırlı olsun sen nasılsın.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Bende İyiyim Minnoşum :D Ne Demek ya Lafımı Olur Canım Sende Bana Dua Et Emi :(

Okuluna Geç Kalma Allah'a Emanet Ol
Öpüyorum Seni

...............

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
s.a minik güzellik hayırlı cumalar...bende bursalıyım,yazını okuduğumda sana sımsıkı sarılmak geldi içimden canımsın yaa Rabbim yolunu açık etsin inşAllah..dualarında nurşah ablanıda unutma öpüyorum seni Allah'a emanet ol...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kalbincisi

yüregine saglık güzel kardeşim kitap tabi çıkarabilirsin.. neden çıkaramayasın.. ama çok okumak gerekiyor galiba.. hayata farklı gözlerle bakmak kimsenin göremediklerini görmek gerekiyor_ki herkes senin kitabında düşünemediklerini düşünsün göremediklerini görsün-ki ufku genişlesin...
bu yetenek_yürek sende var .. maşaALLAH....

rabbim mahsun ve mahçup etmesin seni hiç bir zaman..
rabbimize emanetimsin kalbincisi
:)(yine diyorum ah!! elime bir geçsen sen :):))

selam ve dua ile

aleyküme selam güzel ablacım. teşekkür ederim.sende allaha emanet ol.cuman hayırlı olsun ablacım.tamam bursaya gelirsen sen bize misafir ol tamammı ablacım.bizim kapımız herkeze açıktır.:a07

ahiret-yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
:Bselaminaleyküm fisitigim sinavin nasil gecti bugün insallah iyi gecmistir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt