Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

biz dünyaya neden geldik.şimdi sohbet edelim bakalım (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

bu gün okula gitmedim.çünkü bu gün bursanın kurtuluşu diye okullar tatil.neyse bende konu açayım dedim.

şimdi biz dünyaya neden geldik.yiyelim içelim oh keyfimize bakalım diye geşmedik.biz allaha kulluk yapalım diye geldik.esas dünya bu dünya değil.bu dünyada allah bizi denicek iyi kullarını cennete kötü allha inanmayanları ,çocukları öldürenleri,peygammerle dalga geçenleri allah cehenneme atıcak.aslında allaha şükredersek allahı unutmassak tabi allah da bizi unutmaz.mesela arkadaşımız bize birşey verdiği zaman teşekkür ederiz.peki allaha neden teşekkür etmiyoruz.allah bize çok güzel şeyler vermiş.ama allaha şükretmiyoruz teşekkür etmiyoruz.allah aslında kullarını çok seviyor.allah katında,belada var merhamette var.biz ne istersek allah bize onu verir.öyle bedava cennet yok.peygammerimiz ne kadar sıkıntı çekmiş.kızı fatma annemiz ne kadar sıkıntı çekmiş.heralde bizde çekicez ki.allah bize bakalım bu kulum sabrediyomu diyecek.o yüzden allaha şükredelim sabredelim allah sabredenleri sever.

bu yazı bana ayittir.daha devamı olucak ilerde kitap çıkartçam.
biraz daha dini kitaplar okumam gerekiyo hatalarım var .
bakalım yazımı beyenicek misiniz?

benim imzamda şudur.

SEN ALLAHI UNUTURSAN ALLAHTA SENİ UNUTUR....

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam sevgili incinur'um...
Bu yazı beğenilmeyecek bir yazı mı ki beğenmeyelim.. Yine hayranlıkla okudum yazını çok güzel yazmışsın..Rabbim nasiplenebilenlerden eylesin....Maşallah subhanallah Allahım nazarlardan saklasın seni..Kitabını da dört gözle bekliyorum..Allaha emanet olasın inşallah...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Birtanemmmmm Hoşgeldin Siteye...

Ellerine Yüreğine Sağlık Senin Bu Yazdıklarını Malesef Profesörler Bilene Anlamak İstemiyor ve Yazmıyor.! Canım Sen Ne Kadar Tatlı Şeysin yaaaaa Seni Çoookkkk Öpüyorum Canım Benim. Bana Dua Et Tamam mı :)

Kızım Olursa Adını İncinur Koyacağım :D

Seniii Çokkk Seviyorum İncinurcum Paylaşımlarını Çokkkk Bekliyorum... Ayrıcada Kitabını Çıkart

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam sevgili incinur'um...
Bu yazı beğenilmeyecek bir yazı mı ki beğenmeyelim.. Yine hayranlıkla okudum yazını çok güzel yazmışsın..Rabbim nasiplenebilenlerden eylesin....Maşallah subhanallah Allahım nazarlardan saklasın seni..Kitabını da dört gözle bekliyorum..Allaha emanet olasın inşallah...
[/QUO

teşekkür ederim beyendiğinize çok sevindim.kitabı inşallah da birazda çalışmam lazım şimdi kuranın türkçe anlamanı ezberlemeye başladım. kitabımda kuranda ki dualardanda eklemek istiyorum.zaten bende yazar olucam.hem niye olmıyayım ki.1 tane gözlüklü beya.z hoca var ya.o olmuşsa bende olurum.töbe töbe.dedi kodu yapmayayım ama baş örtü kuranda yok diyo allahım yarabbim .ya.allah böylelerine akıl fikir hidayet versin .allaha emöanet ol abicim..

ahiret-yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm fistik masallah yaa sen büyümüssünde kücülmüsün sanki yazini cok begendim:B insallah kitabinida cikarirsin ilerde o güne kadar yasarsak alirim veya bitane imzalayip gönderirsin ablana insallah allaha emanat ol bu fakiride dualarinda unutma unutma sen hep dualarimdasin fistigim

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Birtanemmmmm Hoşgeldin Siteye...

Ellerine Yüreğine Sağlık Senin Bu Yazdıklarını Malesef Profesörler Bilene Anlamak İstemiyor ve Yazmıyor.! Canım Sen Ne Kadar Tatlı Şeysin yaaaaa Seni Çoookkkk Öpüyorum Canım Benim. Bana Dua Et Tamam mı :)

Kızım Olursa Adını İncinur Koyacağım :D

Seniii Çokkk Seviyorum İncinurcum Paylaşımlarını Çokkkk Bekliyorum... Ayrıcada Kitabını Çıkart

hoşbulduk kürşat abicim.evet profösörler işlerine gelmiyo da ondan yazmıyorlar.

tamam sana dua ederim yarın ki sınavım için dua eder misin?inşallah seninde güzel bir kızın olur.yada oğlun .benim de kardeşim olursa adını ben koycam.kız olursa senanur erkek olursa hasan hüseyin.allaha emanet ol abicim :a14:

A

Arzu_76

Canım incunurum maşallah yine çok güzel şeyler yazmışsın
Allah seni nazardan saklasın

Kardeş isteğinden annenin haberi varmı bari :)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk kürşat abicim.evet profösörler işlerine gelmiyo da ondan yazmıyorlar.

tamam sana dua ederim yarın ki sınavım için dua eder misin?inşallah seninde güzel bir kızın olur.yada oğlun .benim de kardeşim olursa adını ben koycam.kız olursa senanur erkek olursa hasan hüseyin.allaha emanet ol abicim :a14:

Tamam İncinur 10 Ayetel Kürsü Okuyacağım Sana.. İnşAllah Sınavında Başarılı Olursun Canım Benim :)

Öpüyuorum Seni Kendine ii Bak Allah'a Emanet Ol

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Canım incunurum maşallah yine çok güzel şeyler yazmışsın
Allah seni nazardan saklasın

Kardeş isteğinden annenin haberi varmı bari :)

var var dur annen ikindi namazını kılıyorken yazayım görmesin.ay arzu abla anlamıyolar yalvarıyorum beni tek bırakmayın diye.kocaman oldum artık.ben ona terbiye veririm bakarım.diyorum ama hayat pahalıymış falan diyorlar neyse herkesin kardeşi var benim yok.çok üzülüyorum ama işte napalım ben umudumu kaybettim zaten.dua ediyorum ama bakalım.bilmiyorum.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm fistik masallah yaa sen büyümüssünde kücülmüsün sanki yazini cok begendim:B insallah kitabinida cikarirsin ilerde o güne kadar yasarsak alirim veya bitane imzalayip gönderirsin ablana insallah allaha emanat ol bu fakiride dualarinda unutma unutma sen hep dualarimdasin fistigim

aleyküme selam ablacım.beyendiğine sevindim ama daha bitmedi.tamam imzalarım söz .sen fakirmisin ablacım çok üzüldüm.keşke adresini bilseydim yardım.etseydim.ya çok üzüldüm.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ahiret abla beklermisin annem namaz kılsın söylicem ona.sana yardım edelim gerçi çok paramız yok ama olsun.ama adersini nasıl bulucaz.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ahiret ablacım sakın gitme olurmu bekle.hem sana tavsiyem buzdolabımı besmeleyle aç o zaman bereketli olurmuş.allah fakirlere yardın etsin.amin.

ahiret-yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ahiret abla beklermisin annem namaz kılsın söylicem ona.sana yardım edelim gerçi çok paramız yok ama olsun.ama adersini nasıl bulucaz.

yok fisitigim ben fakir degilim elhadülilliah durumum iyi ya fakir derken ben yurtdisindayim o yüzden hep kendime fakir derim yani kimsem yok ya burda tek böyle fakirim :(:(

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
yok fisitigim ben fakir degilim elhadülilliah durumum iyi ya fakir derken ben yurtdisindayim o yüzden hep kendime fakir derim yani kimsem yok ya burda tek böyle fakirim :(:(

anlamadım ya.neyse annem anlatır birazdan .onun namazıdada uzun sürüyor kaza kılıyor ya ondan.neyse annem anlatınca anlarım ben ablacım neyse.sonra yazarım sana ben anlayınca.:a03:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
siz cevap yazın ben birazdan gelicem yazım hakkında lütfen.komşu anneye ekmek alıcam bakkaldan.görüşürüz.

kwon_salim

Yasaklı Kullanıcı
şimdi herkes yok bu bir sınav sonucuna göre yaşayacaz ahirette yok sevap içinmiş bunlar doğru ama bunalrı yaşı küçükler verir inanın bunun sebebi çooooooooooook daha başka bizim aklımızın ermeyeceği bşey diyebilirim yanii

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi herkes yok bu bir sınav sonucuna göre yaşayacaz ahirette yok sevap içinmiş bunlar doğru ama bunalrı yaşı küçükler verir inanın bunun sebebi çooooooooooook daha başka bizim aklımızın ermeyeceği bşey diyebilirim yanii

beyenmediysen cevap yazma kardeşim tamammı hem sen benim anneme yalancı diyemezsin ayıp senin yaptığın benim aklım eriyor senin ermiyorsa bilemem.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
hem insan önce lam verir sonra cevap yazar allahın selamını vermek çokmu zor aklının ermediği belli.çok maşallaha

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
anlamadım ya.neyse annem anlatır birazdan .onun namazıdada uzun sürüyor kaza kılıyor ya ondan.neyse annem anlatınca anlarım ben ablacım neyse.sonra yazarım sana ben anlayınca.:a03:

tamam ablacım annem anlattı çokta güldü.neyse allah yardım etsin sana.:a12:

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım benim kır çiçeyim afferin sana sen anlatınca daha bir anlam kazanıyor herşey ellerine emeyine o küçük iman dolu yüreyine sağlık RABBİME CC emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt