buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
kışlıkları bitirmiş, 3 çocuğu okula başlamış(1 tane 1. sınıf var) güz temizliğini yarılamış, günün 8 saati çalışan annelerde burda
Hoş gelmişler safa getirmişler ??kışlıkları bitirmiş, 3 çocuğu okula başlamış(1 tane 1. sınıf var) güz temizliğini yarılamış, günün 8 saati çalışan annelerde burda
Ve Aleyküm selam abi...??Buradayız.
Burada olanlara Selam olsun...
Fındığın yorgunluğu çıkmadan mesaiye başladım takatim kalmadı@melankolik5288 fındıkları toplayıp kayboldu ?
@berat05 @leyla-1 kışlık yapıyordur?
@_YUSUF_ hocam cemaat işleriyle meşguldür ?
@Sevginingücü abimiz hep burda
Vs...kış müminin baharıdır daha sık giricez inşallah ?
Allah kolaylık versin kardeşim.. bereketli olsun ??Fındığın yorgunluğu çıkmadan mesaiye başladım takatim kalmadı
Allah razı olsun.Allah kolaylık versin kardeşim.. bereketli olsun ??
Memleket neresi kardesim?Fındığın yorgunluğu çıkmadan mesaiye başladım takatim kalmadı
Rabbim her işimizin sonunu hayırla sonuçlandırsın.İşlerim düzgün giderken ters gitmeye başladı abi...manen ilk defa çöktüğünü hissediyorum..Rabbim büyük vatdir bir hayır
İçten dualarına tüm kalbimle amin canım ? elhamdülillah inancımız,duamız sabrımız olmasaydı bu kadar yükün altından kalkabilirmiydik? Her sıkıntıda isyan etmeden ellerimizi semaya kaldıran ,dilimizden ismini düşürmeyen Rabbime hamd olsun ? her zaman dizlerimin üstüne düsecegim an ayağa kaldıran Rabbime ya inanmasaydik nece olurdu halimiz .. atlatacağız güzel kardeşim benim ?Allah'ın izniyle ?Rabbim her işimizin sonunu hayırla sonuçlandırsın.
Biz bilemeyiz..belki de olumsuzluklarda da bir hayır vardır.
TÜm sıkıntılar belki bize doğru olanı gösterecektir.
Sıkıntı olmasa , huzuru ferahlığı hissedemeyiz değil mi?
Rabbim sıkılan yüreklerimize inşirah ferahlığı versin. Bizlere doğru yolu , hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin.
Sabır ve dua ile azimle bu zamanları atlatacağız inşaallah.
Hayırlı cumalar @Nur_u Secde güzel kardeşim ???