Selamün aleyküm
Sitede mi sıkıntı vardı yoksa benmi giremiyordum...
Ama netice ...burdayız.
Hamdolsun.
Burada olmak çok güzel elhamdülillah ☺
SA arkadaşlar ben buraya 2008-2009 dan beri üyeyim sizden Allah rızası için dua isiyorum. 1 aydır çok büyük sıkıntılar ve borç içindeyim bu arkadaşınıza da dua edermisiniz tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulup feraha çıkmam için dua eden arkadaşlar için şimdiden Allah razı olsun.Dua eder dua beklerim.
SA arkadaşlar ben buraya 2008-2009 dan beri üyeyim sizden Allah rızası için dua isiyorum. 1 aydır çok büyük sıkıntılar ve borç içindeyim bu arkadaşınıza da dua edermisiniz tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulup feraha çıkmam için dua eden arkadaşlar için şimdiden Allah razı olsun.Dua eder dua beklerim.
Selamunaleyküm. Uzun zamandır aranızda yoktum maalesef. İnşaAllah daha sık buralarda olmaya çalışacağım. Hatırlanmak güzel forum.islamiyet ailesinin bir parçası olmak daha da güzel.
Nasıl ki cami cematiyle güzel...BİZ BURADAYIZ SİZLER NEREDESİNİZ kardeşlerim? nadas06 kardeşim nereye kayboldun bakalım
Nasıl ki cami cematiyle güzel...
Aynen öyle de sitemizde de siz üyeleriyle güzel inşallah ?
Burayı boş bırakmayalım inşallah
Selam ve DUA ile
mavci by TEPETAKLAK
EYVALLAH Kardeşim ?Eyvallah ağabey artık buralardayız İnşaAllah. Sitede dolaştım, eski konulara mesajlara baktım özlemişim burada olmayı
Nasıl ki cami cematiyle güzel...
Aynen öyle de sitemizde de siz üyeleriyle güzel inşallah ?
Burayı boş bırakmayalım inşallah
Selam ve DUA ile
mavci by TEPETAKLAK
Selamunaleyküm. Uzun zamandır aranızda yoktum maalesef. İnşaAllah daha sık buralarda olmaya çalışacağım. Hatırlanmak güzel forum.islamiyet ailesinin bir parçası olmak daha da güzel.
Allah razı olsun kardeşim bizler burada kocaman bir aileyiz Rabbim kardeşliğimizi daim etsin Allah'ım nice senelere hep beraber burada olmayı nasip etsin inşallah.
Siz sitemizin demirbaşınız kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Aleyküm Selam kardeşim sizleri tekrar görmek mutlu etti bizleri aramızda olmak daim olsun inşallah. Hepiniz ailemizin değerli kişisiniz her kardeşimin ayrı yeri ve önemi var iyi ki buradayız iyi ki sizlerde buradasınız varsınız