Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

▪Biyonik Dede▪ (7 Kullanıcı)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ▪Biyonik Dede▪

sert yazdı:
m_muaz yazdı:
sert yazdı:
Ne kadar güzel basketbolla ilgilenen birisini bulmuş oldum böylece sitemize.Ben de lisedeyken okul takımındaydım.Üniversitede dersler ağırdı o yüzden hafta sonları oynadım sadece halen de hafta sonları arkadaşlarla salonda oynuyoruz

S.A. SERT KARDEŞİM...BENDE OKULDA BASKET TAKIMINDAYDIM....COK SEVERIM..ARTIK ZAMAN BULAMIYORUM ARADA OYNUYORUZ ARTIK...OKULLAR ARASI BIRINCILGIMIZDE VARDI....LİSEDE...UNIVERSITEDE....OYNUYORDUK AMA DERSLER AGIRDI GERCEKTEN...SPOR GİBİSİ YOK...SELAMETLE...

Ohhh ohhh ne güzel bir kişi daha çıktı basketboldan hoşlanan.Kardeşim İzmir'de olmuş olsaydın hem seninle tanışırdık hem de hafta sonları çok zevkli basket maçları yapardık ;)

S.A
YAPARDIK KARDEŞİM...VALLAHİ ARTIK ZOR OYNUYORUZ..ZATEN...AMA BIRAKAMIYORUZ..SELAMETLE...

sert

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ▪Biyonik Dede▪

makinaci06 yazdı:
GÖRDÜM MAŞALLAH DİYORUM AĞZIM AÇIK KALDI MAŞALLAH GERÇEKTEN.YA BİŞİ SORUCA SERT ABİ SENİN AÇTIĞIN Bİ FORUM VARDI TEST EDİ DİYE GALİBA HANİ DİNİ SORULAR ÇIKIYORDU BEN BULAMADIM ONU KONUNUN ADINI YAZARMISIN SANA ZAMET.

Bilmece-Bulmaca ve Oyun bölümünde kardeşim Allah'a emanet ol B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt