Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

▪Biyonik Dede▪ (2 Kullanıcı)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm herkese.Benim uzun yıllar spor yaptığım salondan tanıdığım bir dedem var "İsmet Öztoker"kendisi 74 yaşında.Uzun yıllar spor yapmış ve şu an kendisine genç diyenlere" HODRİ MEYDAN" diyebilecek kadar güçlü ve sağlıklı.Her sabah 5 km hızlı yürüyüş yapıyor,2 saat ağırlık idmanına giriyor ama buna rağmen hiç bir yorgunluk belirtisi yok maaşallah.
Geçenlerde yine salona gittiğimde O'nu kameraya kaydettim.Sizler de spor yapmanın faydalarını görün istedim.Aşağıdaki link adresini kopyala yapıştır yapıp yeni bir internet explorer sayfasında adres çubuğuna ekleyerek enter yapıyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=j542QGeiyCA

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ▪Biyonik Dede▪

:eek::eek::eek::eek: MAŞALLAH, SUBHANALLAH... VALLAHİ HELAL OLSUN KARDEŞİM BU YAŞTA BU GÜÇ KUVVET... :):):) ALLAH NAZARDAN SAKLASIN..

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Söylediğim kadar varmış değil mi?Ama sizin orada gördükleriniz daha çok küçük bir kısmı bir de yakından görseniz dede demeye utanırsınız.74 yaşında ama bilek güreşinde beni rahatlıkla yeniyor ;)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Haydi bakalım gençler,kendine genç diyenler !!!
İzleyin dedeyi de gençlik neymiş,nasıl oluyormuş öğrenin ;)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Allah razı olsun eee nede olsa eski toprak benim dedemde yaşı bilinmiyor 100 kusur hala ayakta namaz kılar bazen zorlanıyor dede oturarak kıl bak Allah bize kolaylıklarda vermiş diyoruz ama ben her şeyi namaza borçluyum Allah yatırmadıktan sonra ayakta kılarım diyor vede gercekten yolda zor yürür ama namazını 50lilik dede gibi kılar Allah'a şükürler olsun.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Bizim bu İsmet dede de namazında niyazında biridir.Şimdi böyle sağlıklı oluşunu gençliğinde spor yapıp hala da bırakmayışına bağlıyor.İşte erken yaşlarda spor yapınce şekilde görüldüğü gibi ne romatizma,ne hastalık !!

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Gençlere hodri meydan :)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı Cumalar B)

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Maşallah.Ne kadar dinç öyle.Allah nazalardan saklasın,hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

dilema

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI CUMALAR EVET DORU SPOR COK ONEMLI VUCUDUN DINC KALMASI ICIN

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

MAAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN. YAŞLI GENÇ , GENÇLERE TAŞ CIKARTACAK...YAŞINA RAĞMEN MAAŞALLAH......

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Evvet izlemeyenler de izlesinler görsünler sporun faydalarını.Üşenmeyelim her gün 5 dk. da olsa egzersiz hareketlerine zaman ayıralım B)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Spor=Sağlık

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

s.a paylaştığınız için çok teşekkürler. Maşallah dedemize, Rabbim sağlık ve sıhhatini daim etsin inş. sporun faydalarını yakından bilen biriyim, lisede basketbol takımındaydım, ama şu an üniversitedeyim, pek katılamıyorum.. ama lise dönemlerimden biliyorum, herkese de sporu tavsiye ediyorum.. Selam ve dua ile kardeşler.;)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Ne kadar güzel basketbolla ilgilenen birisini bulmuş oldum böylece sitemize.Ben de lisedeyken okul takımındaydım.Üniversitede dersler ağırdı o yüzden hafta sonları oynadım sadece halen de hafta sonları arkadaşlarla salonda oynuyoruz

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

sporla ilgilenmeniz ve devam ettirmeniz ne güzel.. daim olur inş. ben izmir fen lisesi öğrencisiydim ve lisemizin basketbol takımındaydım. bornova, halkapınar ve karşıyakadaki spor salonlarında, liselerarası pek çok müsabakaya katılmıştık. bir de Ege ünv. mühendislik fakültesi öğrencileriyle üniversite bünyesindeki platformlarda bir araya gelmiştik birçok kez..ünv. sebebiyle biraz aksadı bazı faaliyetler fakat, takım arkadaşlarımla yine de bir araya gelmeye çalışıyoruz fırsat buldukça... Selametle inş.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

sert yazdı:
Ne kadar güzel basketbolla ilgilenen birisini bulmuş oldum böylece sitemize.Ben de lisedeyken okul takımındaydım.Üniversitede dersler ağırdı o yüzden hafta sonları oynadım sadece halen de hafta sonları arkadaşlarla salonda oynuyoruz

S.A. SERT KARDEŞİM...BENDE OKULDA BASKET TAKIMINDAYDIM....COK SEVERIM..ARTIK ZAMAN BULAMIYORUM ARADA OYNUYORUZ ARTIK...OKULLAR ARASI BIRINCILGIMIZDE VARDI....LİSEDE...UNIVERSITEDE....OYNUYORDUK AMA DERSLER AGIRDI GERCEKTEN...SPOR GİBİSİ YOK...SELAMETLE...

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

GÖRDÜM MAŞALLAH DİYORUM AĞZIM AÇIK KALDI MAŞALLAH GERÇEKTEN.YA BİŞİ SORUCA SERT ABİ SENİN AÇTIĞIN Bİ FORUM VARDI TEST EDİ DİYE GALİBA HANİ DİNİ SORULAR ÇIKIYORDU BEN BULAMADIM ONU KONUNUN ADINI YAZARMISIN SANA ZAMET.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
sert yazdı:

S.A. SERT KARDEŞİM...BENDE OKULDA BASKET TAKIMINDAYDIM....COK SEVERIM..ARTIK ZAMAN BULAMIYORUM ARADA OYNUYORUZ ARTIK...OKULLAR ARASI BIRINCILGIMIZDE VARDI....LİSEDE...UNIVERSITEDE....OYNUYORDUK AMA DERSLER AGIRDI GERCEKTEN...SPOR GİBİSİ YOK...SELAMETLE...

Ohhh ohhh ne güzel bir kişi daha çıktı basketboldan hoşlanan.Kardeşim İzmir'de olmuş olsaydın hem seninle tanışırdık hem de hafta sonları çok zevkli basket maçları yapardık ;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt