Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bıyolojı sınavı :))‏ (1 Kullanıcı)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Adamın biri birgün kendini asmak için ipin bir ucunu ağaca bağlamış diğer ucunuda beline dolamış, hasta bakıcı sormuş.
-Ne yapıyorsunun sen,
-Görmüyonmu kendimi asıyorum.
-İyide boğazına dolaman gerek ipi,
-Denedim ama o zamanda nefes alamıyorum

doktorlar aralarında idaaya tutuşmuşlar. Benim tedavi ettiğim hastalar daha çabuk iyileşiyor iddasına. Bunu anlamak içinde hastanede dolaşmaya başlamışlar. bi grup deliyi oldukları yerde zıplarken görmüşler.sormuş doktorlardan biri siz niye böyle zıplıyorsunuz diye. Onlarda biz mısırız patlıyoruz cevabını vermişler. ama yanlarında bi deli zıplamıyormuş. Bu hastanın doktoru kendinden emin sormuş. galiba bu iyileşmiş diye düşünerek. Sen niye patlamıyorsun mısır diğil misin diye. Deli üzgün bü şekilde cevzp vermiş: ben tavaya yapıştım

Balık tutuyorum
Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış....
Yoldan geçen soruyor;
- Orada balık mı tutuyorsun sen?
- Hayır alık tutuyorum.
- Tutabildin mi bari ?
- çook ... Seninle 23 oldu

çok güzeller bu da benden
Baklava

Temele öğretmeni sormuş:

-"Söyle bakalım temel,Senin 5 dilim baklavan var.Bana 3 dilimini verirsen kaç dilim kalır"

Temel hiç istifini bozmadan:

-"5 dilum"

-"Temel 3ünü bana verdin de nasıl oldu bu iş?"

-"Size vereceğumi çim söyledi??"

ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP
"Sevgili oğlum Temel... Senin hızlı okuyamadığını bildiğim için mektubu yavaş yavaş yazıyorum...
Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, "İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiğini" okumuş; o yüzden taşındık...
Sana yeni adresi veremiyorum, çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşler...
Bu evde garip bir çamaşır makinası var. Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri bir daha gömlekleri göremedim.
Geçen hafta sadece iki kez yağmur yağdı. İlki üç gün, ikincisi ise dört gün sürdü...
Benden istediğin yeleği postaya verdim. Ancak, halan 'o koca düğmelerle paket çok ağır olur' deyince düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gönderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum... Sevgiler... Annen"

Bizim Karı
Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.

Ananın yanına
bizim temel paraşütçü olmuş.bir gün temel'e hocası temel git iki gün aileni ziyaret et demiş gelince büyük gösteri yapacağız.temel gitmiş iki gün annesini babasını görmüş hasret gidermiş.gideceği gün annesi temel'e oğlum atlama senin paraşütün açılmayacak rüyamda gördüm demiş.temel hocasının yanına varınca hocasına olan biteni anlatmış.hocası temel'i ikna edememiş ve sonunda tamam sen benimkini al demiş.neyse uçağa binmişler temel hocasının paraşütünü almış ve atlamış.biraz gıtmiş ipi çekmiş açılmış derken yanından hızla hocası geçmiş.temel hocasın arkasından bağırmış.hocam nereye gidiyorsunuz?hocası temel'e ''ananın yanına ananın'' demiş

Kadi Fare
ADAMIN BIRI KENDINI FARE ZANNETTIGI ICIN DELI HASTENESINE DUSMUS.TEDAVISI BITTIKTEN SONRA DOKTOR SORMUS.SIMDI SEN BIR FAREMISIN INSANMI?DELI:OLURMU DOKTOR BEY BEN BIR INSANIM FARE DEGILIM DEMIS.DOKTOR:OZAMAN ARTIK GIDEBILIRSIN IYILESTIN ARTIK DEMIS.DELI KAPIDAN CIKMIS VE IMDAAAAAAT DIYE BAGIRARAK TEKRAR ICERI GIRMIS DOKTOR DEMIS NE OLDU DELI:BIR KEDI GÖRDUMDE ONDAN KORKTUM DEMIS.DOKTOR:SEN HANI KENI BIR FARE ZANNETMIYORDUN DEMIS.DELI:BEN FARE OLMADIGIMI BILIYORUMDA KEDI NERDEN BILSIN DEMIS

araba
Bir gün deli hastanesinde doktor delilere bir test yapmaya karar vermiş. Doktor duvara bir araba resmi asmış. doktor demişki bu arabaya binin. Bütün deliler binmeye çalışmış ama biri orada alakasız duruyormuş. Doktor sormuş sen niye binmiyorsun o araba çalışmaz. Neden? Anahtarı bende.

KADINI BIKTIRAN NASRETTİN HOCA
bir gün hoca çarşıya çıkar ve elma satılan bir tezgahın önünde durur.şurdan bana 2 kilo elma verirmisin.oradan bir müşteri daha gelir ve oda şöyle der.2 kilo elma alabilirmiyim.hoca çok sinirlenir ve o elmaları ilk önce ben istedim.kadın ozaman bende armut alırım diyerek oradan ayrılır.
hoca elinden inadını poşetleri bırakır ve başka elma satan bir tezgaha gider.oradada aynı kadınla karşılaşır.kadın çok sinirlenir ve sizin burada ne işiniz var Nasrettin hoca ben buraya muz almaya geldim.hayır demiş kadın buraya muz almaya ben geldim. Nasrettin hoca bende armut alıp giderim.
sonra başka tezgaha uğrayacakmış ki yine aynı kadın ve hemen kadının olduğu tezgaha gitmiş.kadın artık Nasrettin Hocadan kurtulmak için elindeki poşetleri Nasrettin Hocaya vermiş.Nasrettin Hoca yahhu bunu neden önceden yapmadın?

evlenme ilanı
Kızını 28 yaşını geçtiği halde evlenemediğini görüp telaşlanan kadıncağız en son çareye başvurarak gazetelere şöyle bir ilan verdi:
"Sarışın, cazip ve gelecekte büyük bir servetin varisi olan genç kız kalbinin aradığı erkekle tanışmak istiyor."
İlan çıktıktan bir hafta sonra anne kızına sordu:
- Nasıl, cevaplar gelmeye başladı mı?
- Sadece bir tanecik anneciğim !
- Yaa.. Kimden ?
- Söyleyemem...
- Nasıl olur ? Hem bu fikri annen olarak sana ben verdim! Bana söylemeyip kime söyleyeceksin ?
Cevap kimden geldi bakayım ?
- Babamdan !

Dikenli Tel
İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!"

Araban var derdin var
İki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca çok sevindiler. O sevinçle "saatte 160'la" uzunca bir süre yol aldıktan sonra benzincinin önünde durdular. "Arabayı süren":
- Onbin liralık, dedi, süper olsun.
Benzinci ikisini de tepeden tırnağa süzdükten sonra:
- Gidin işinize be! diye bağırdı, sizin civatalarınız gevşek!
İkincisi, "araba kullanana" döndü:
- Gördün mü! Araba masraf kapısı açtı bile!

bayıldım yaa çok güzel gülmekten öldüm resmen..:D

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
deniz neden taşmazmış

öğretmen sınıfta şu soruyu sordu:-nehirler,çaylar,kar ve yağmur suları hep denize dökülüyor.Nasıl oluyor da deniz taşmıyor?Öğrencilerden biri saf saf yanıt verdi:-Suyun fazlasını balıklar içer de,onun için öğretmenim

gncl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gencallarinsaat.com
çok güzeller bu da benden
baklava

temele öğretmeni sormuş:

-"söyle bakalım temel,senin 5 dilim baklavan var.bana 3 dilimini verirsen kaç dilim kalır"

temel hiç istifini bozmadan:

-"5 dilum"

-"temel 3ünü bana verdin de nasıl oldu bu iş?"

-"size vereceğumi çim söyledi??"
haçan ben rizelıyum da şahadetcüli bu tıp fıkralar cok basıt gelıyor artık bızlere daha komıklerı var araştır bul

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
ŞOFÖRSÜZ GİDİYOR
Temel ile Dursun iki katlı otobüsle seyahat ediyordu. Üst kattaki Temel bir ara cep telefonunu çıkardı ve alt kattaki Dursun'u aradı: - "Tursun, orada durum nasıl?" - "Hüç... Bizim şoför uyumuş, otobüs öylece gidiyor." Temel: - "O da bir şey mi? Bizim katta hiç şoför yok. Otobüs şoförsüz gidiyor."

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
:D çok güzel yazılar elinize sağlık

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
bunlar süpermiş ya :)
gülüm.se kardeşim konyaya geliyorum 20nisanda beni misafir edicek konyalı kardeşlerim var mı acaba :):a12:

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
bunlar süpermiş ya :)
gülüm.se kardeşim konyaya geliyorum 20nisanda beni misafir edicek konyalı kardeşlerim var mı acaba :):a12:

canım benim ya ben konya/ereğlideyimki hafta sonu gelmiş olsan konyaya giderim ama...
hafta içi çalıştıgım için konyaya gidememki hemde kursum var...
ama 11 yada 18 nisanda gelirsen bende konyaya gelir orada seni ablamlarda misafir edebilirim...
ne dersin?

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
kuzucum benm ben 20sinden 25ine kadar konyadayım tam merkezde bizim ev mevlanaya çok yakın :a12:

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
cumartesi ve pazar sabahtan görüşebiliriz bana şöööyle bi konyanın enn güzel yerlerini bi de sen gezdirirsin inşaallah :a15:

-SEVBAN-

Kayıtlı Kullanıcı
BIYOLOJI SINAVI :))‏

Biyoloji dersinde yapılacak sınav için herkes acayip çalışmış.

Notlar fotokopiler havada uçuşmuş.

Sınav günü öğrenciler birde bakmışlar, ortada kağıt kalem yok, sadece sıra sıra mikroskoplar.

Hoca sınavı açıklamış:

- Bu mikroskoplardaki lamların hepsinde bir böceğin bacağı var. Sınavınız, bacağına bakarak böceği tanımak.

Tabi hemen itirazlar, feryatlar

Ama yararı yok, hocanın dediği dedik.

Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş.

Ama birşey yapamıyorlar.

Sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.

Hoca arkasından seslenmiş :

- Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?

Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış:

- Hadi bilsene kim olduğumu.:a16::a16::a16:

Allah razı olsun kardeşim çok güzeldi ,Rabbimde seni güldürsün inşallah:)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
kuzucum benm ben 20sinden 25ine kadar konyadayım tam merkezde bizim ev mevlanaya çok yakın :a12:

cumartesi ve pazar sabahtan görüşebiliriz bana şöööyle bi konyanın enn güzel yerlerini bi de sen gezdirirsin inşaallah :a15:

tamam canım inşallah. söz vermiyim ama gelebilirsem hafta sonu 25 inde görüşürüz ama nasıl olacak onuda bilmiyorum...
gelmeyi düşünüyorum kısmet olursa inş...

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
bilmem
nasıl haberleşcez :a01:

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
canıımm 2 dk ver ben ekliyim sonra sileriz olmaz mı hadi hemen gel bakalım :)

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
kısmet artık kuşum :a15:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt