Bu aralar Filistinde sular duruldu gibi görünse de İsrail ambargosu halen kardeşlerimiz üzerinde devam etmektedir.. Lütfen savaş bitti sanmayalım ve sürekli Filistini desteklemeye devam edelim.. Ayrıca İsrail mallarını boykota devam.. İsrail ordusuna giden kaynakların önü kesilmeli..Hiç olmazsa müslüman ülkelerde bu firmaların varlığına son vermeliyiz..Lütfen desteğimizi esirgemeyelim..
Bitti Sanma! Filistini Yalnız Bırakma!
bunu senın kadar istiyorum aslında...fakat bu imkansız arkadaşım.ben şahsım ve ailem adına diyebilirimki her zaman boykot durumundayız..sana şimdi telefonunun markasını sorsam %25 bir ihtimalle nokia dır..bu sayfaya yorum yazanların bir çogunun da öyle diyebilirim.madei in çin yazmıyor artık çin ürünlerinde p ile başlayan bir kısaltma var..yahidiler bu boykotun bal gibi farkındalar ve tedbir almadılar mı sence?..yani sen bildiğin bir markayı alırken o markanın kimin oldugunu bildigini sanıyorsun sadece..benim 28 yaşında vefat eden teyzeoğlumu ÜLKER firması İHL li diye işe almadı ...buna şahadet ederim gerçekten....niye almadı acaba bir düşünsene?..ayrıca ÜLKER denen firma 200 li yıllardan sonra bir çok markayı bunyesıne aldı gGOLF,ÇAMLICA,ALPELLA vesaire...bu ürünler ASIL DA KİMİN?..bilmiyoruz ...demek istediklerimi az çok anlamışsındır diye düşünüyorum..yani mesele birey olarak mücadeleyi zaten aştı sayılırı.herkes elinden geldiği kadar dikkat ediyor aslında ..şimdi sıra devlette bence?..kotayı o koyacak! türk firmalarını yönlendirecek!..ama o devlet yok şu an ..şunu da unutma çok yakın zaman da benım tahmınıme göre israil zaten yıkılacak .ortadogudan cıkamayacak bogulacak orada..az kaldı az
Kalkıp sana Ülker'i savunmam ama benim de müşterim olduğu için Ülker Grubunu iyi biliyorum..Hiçte bahsettiğin gibi İHL lileri almama gibi bir durum söz konusu değil.. Ayrıca namaz kılmayanları işten ayıran kişiler neden İHL mezunu almasın..Onda başka bir iş vardır..Bu konuda hassas davranıyorlar ve namaz kılmayan kişiler ÜLKER'den şikayet ederken, sen tam tersini söylüyorsun..
Konumuza Gelince; biz elimizden geleni yapalım ki ''Safımız Belli Olsun''..
Damlaya Damlaya Göl olur...
Selam ve dua ile..
sen hangi ülkerden bahsediyorsun anlamadım?...hangi şehirdesin ?dahası ölen bir kişinin adına iftiramı atıyorum sence?...yoo arkadaş bu vebale giremem ama ALLAH biliyor TEYZEOĞLUMUN şahidi o.....İHLAS holdingi hatırlıyormusun?nasıl da yerle bir oldu?...sen hiç ihlas holdıngten biriyle oturup konustunmu? anlattımı başlarına gelenleri?..yahudılerın gelip kapılarına ortaklık teklifinde bulunduklarını ve kabul etmedikleri içinde şirket hakkında hem medyayı hem kartel kurumları kullanarak yok edildiklerini anlattımı.Bizzat bana cococola plasiyeri demişti İSRAİL BUYUYEN BİR MARKANIN TEPESİNE MUTLAKA BİNER VE YA DEVRALIR YADA YOK EDEREK TİCARİ HAYATINI BİTTİR diye konuşmustu cococola plasiyeri'..haberin varmı bu durumlardan?...dahasıda var aynı plasiyer sabancı suikastınde de israilin TOYOTA marka otomobili türkiyeye ilk giriş tarihinde ortak edilmemesi üzere gelişen bir olay oldugunu anlattı ....elbette cevrrende ülker li namaz kılan kişiler olabilir !...ama hiç bir şirket yahudi ortagı olmadan ayakta duramaz belirli bir noktaya ulaşmışsa..buda aklında kalsın
Sana bunları kim anlatmışsa külliyen yalan.. İhlas Holdingte de durum farklı, nerden mi biliyorum o da müşterimiz ve sürekli irtibat halindeyiz
Zamanın Hükümetiydi İhlas'ın çöküşünü hazırlayan ama yine de pes etmediler ve şuan Türkiye'de ki en düzgün ödeme yapan en sistemli çalışan firmalardan biri..Keşke herkes İhlas ve Ülker gibi olsa daha ne isterim..
Kulaktan duyma bilgilerle insanları yanıltmayalım.. He bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum.. Ülkerin ve İhlas gibi bir çok büyük firmanın tedarikçisiyiz..Az çok fikrim oluyor görevim icabı
kendin itiraf ediyorsun ZAMANIN HÜKÜMETİ diye sen locaları mason birliklerini ne işlerle meşgul diye araştır bence..ayrıca yahudi gelipte yapmıyor bu işleri YAPTIRIYOR BİRİLERİNE ...bide herkes işin içini bilemezki,adamlar saman altından su yürütüyor ..açık açık bu işler olmaz kardeş...neyse elbette senın niyetin ortada oldugu için sana saygı duyuyorum tartışmam senınle ..herkesin doğrusu kendine