Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok duygusalım içine kapanık biriyim insanları kırmaktan korktuğum için bütün sorunları kendi içimde yaşarım her zaman kendime özelim vardır kendimle sırdaş olmayı severim burdan çok ciddi biri olduğum çıkmasın gülmeyide severim yeri ve zamanına göre ama herşeye değil aslında insanın kendini anlatması biraz zor oluyor ben kendimi başkasından dinlemek isterdim.
ben de öğretmenim çok yoruldum bir de sanıyorum hastayım bugün.aşırı bi baş dönmesi ve mide bulantısı vardı bugün bende.allah'tan hayırlsıı bakalım.inşallah hayır olur...
selamun alyküm ben çoooooooooooook sulu gözlüyümdür en küçük şeylerde ağlarım bu huyumu hiç sevmem bazen ağlaıyorum diye bişey demezler buda artısı galiba allah yüzünden tebessümü eksik etmesin allaha emnet olun