Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

birkaç kelimeyle ruh halimiz... (2 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşler bir kaç kelimeyle ruh halimizin genel yapısından bahsedelim mi?
mesela ben, gülmesi için gerçekten çok komik bişey olması gereken,kararlı, azimli aşırı merhametli bir insanımdır...hmmm en sevmediğim huyumda asabi olmam...
ya siz nasılsınız?

selamün aleyküm...

açelya-f

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam bende çok çabuk gülemiyenlerdenim alıntı gibi olcak ama bende merhametli ve asabiyim yerine göre

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam. Sessiz, sakin görünen yapımın altında gelişmiş bir mizah duygumun olduğu, sanırım gülerken ve güldürürken biraz ısıran:D:( bir yapıya sahibim.
Yenmem gereken özelliğim de; sinirlendiğimde kendime hakim olmayı öğrenmem (Özellikle dillime)

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim bende çok çabuk gülemeyenlerdenim genelde tebessum ederim efendimiz(s.a.v)min huyunu örnek almaya çalıştığım ıçın bıde hayatta gercekçi olmamdan kaynalanıyo olabılır...selam sevgı dua ıle a.e.ol

*papatyasu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende güleryüzlüyümdür sürekli öyle olmaya çalışırım.bazen çenem düşer çok konuşurum bazende çok az konuşurum.bende sinirlenince pek dilimi tutamazdım ama şimdi tutuyorum sabretmeye çalışıyorum kalp kırmak hiç hoşuma gitmiyor,huzursuz oluyorum o zaman.bütün günümü burada eklenenleri okumakla ve Allahı daha çok anmakla geçiriyorum(sayenizde).aradada çalışıyorum işte ;-)

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Çok çabuk sinirlenen, ancak çabukta siniri geçen biriyim. Genellikle çoğu şeye kızarım. Ama kimseye bişey söylemem. Onun haricinde yalnız kalmayı severim. Kendi kendimi dinlemek hoşuma gider.

En sevmediğim huyum hiç bir haksızlığa dayanamam. İsterse haksızlık yapan başbakanda olsa ona yanlışını söylerim.
Çenem düşük yani. Çok fazla olmasa da mizahi çizgiyi yakalamaya çalışırım.

Pıtırcık

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de çok değişken bir ruh haline sahibim..
Hemen ruh halim renk değiştirir..
Birşeye sinirlenmişsem,sıkılmışsam o gün hep kötü gider..
Galiba bu dünya bizi böyle yapıyor çünkü..
Bende kolay mutlu olamam ama çok kolay mutsuz oluyorum..:A

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK BASİT ŞEYLERE GÜLERİM.ÇOK UFAK ŞEYLERDEN MUTLU OLMASINI DA BİLİRİM.KOLAY KOLAY SİNİRLENMEM SİNİRLENSEMDE ÇABUCAK GEÇER ZATEN.BİDE FAZLASIYLA İYİ NİYETLİYİM...KEŞKE KENDİNİ DÜŞÜŞNENLERDEN OLABİLSEM AMA ZATEN ALLAH BİLİYO YA...

TUBİX

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben çok güler yüzlüyüm ama birazda sinirliyim hayatı,yaşamayı çok seviyorum hemen mutlu olabilirim dışadönük sıcakkanlı 1 yapım olasına rağmen biraz da içime kapanığım önce rabbim ve onun inanmamı ve yapmamı söylediği şeyler sonra da ailem gelir bnm için yapılan en küçük iyiliği de kötülüğüde asla unutmam asla kimseye nefret besleyemem ama sevmediğim huyum inatçıyım çok fazla

nickyok

Kayıtlı Kullanıcı
melankolik biras asi coqta sinirli
:a43:

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
çok hareketslisin,çok pozitifsin,senin derdi yok mu derler bana genelde...Bi bilseler...:(

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Cok duygusal insanlara hemen güvenen inanan hep üzülen hep ağlayan..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum öğretmenim
ben cok sabırlıyım
tebessümüm eksık olmaz
azimlıyım,merhametı coktur
hayatta daım pozetif bakmaya çalışırım
kolay kolay yılmam şükür
bunun yanında ıse cok sulu gözluyum
allaha emanet ol

ilim yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
a.s genelde çok ciddiyimdir tebessüm etmek tercihimdir rasullullah e.f buyuruyor sadaka veremesen dahi tebessüm et çünkü tebessümde sadakadır çok güzel bilgilere vesile oluyor Allah razı olsun.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim bende cok cabuk gülenlerdenim ben genelde herseyı soylemem içime atarım öyle biriyim ama içimede atınca hep ben mutsuz olurum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt