Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Biri Öldü Biri Kaldı, Kalanı Eller Aldı (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm abim RABBİM yar ve yardımcın olsun. " ALLAH'IN İPİNE SIMSIKI SARILIN, BIRAKMAYIN." Bu sözü belki duymuşsundur ama hatırlatmak istedim. Çok kötü bir durum. Gerçekten çok üzüldüm. Rabbim bir kapıyı kaparsa ötekini açar hiç merak etme. Sen Allah'a sığın başka önereceğim hiç bir şey yok ne yazık ki . Hangi duayı istiyorsan burada okuyalım senin için.
Allah hayırlısını nasip eylesin sana. AMİN.
Hayırlı akşamlar.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum muhterem din kardeşim Allah yardım etsin bir an önce faraha kavuşunuz Allah herşeyin hayırlısı bilendir bundada var bi hayır diyelim a.eolunuz hayırlı günler

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Allah Hepinizden tek tek Razı olsun inşallah. Mahşerde Rabb'imin o Nur cemalini görmeyi nasip etsin sizlere. Ben Artık Sildim o Zat-ı kafamdan zihnimde o yok ona yerde yok. Dün gece Sevgimin yerini Korku aldı nefretim yok şükürler olsun. Allah Habibini habibimiz eylesin. Allah herkeze hayırlı eş nasip etsin, . Selamun Aleykum

vealeyküm selam inanın sizin adınıza çok sevindım dün gördugumde forumu çok üzülmüştüm...yazdıklarımda belki sert cıkmış olabılırım ...hakkınızı helal edın ama şuan böyle düşünmeniz gerçekten güzel...değmicek bırı için kendınızı yıprattgınıza değdimi..değmedi dimi size sadece üzüntü verdi...Ama Rabbım onun yanına bırakmaz...Allah herkesı bıldıgı gıbı yapsın...Rabbımde gönlünüze göre sızı sevecek bir eş nasıp ersın inşaAllah.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Ölenin Adı Tuba idi :) Ama o cennette sanki yani onu nedense hiç özlemiyorum yani bir özlem doğmuyor içime çok dua ettim onun için tevbesini ettirdim emin ellere teslim ettim. Gözüm arkada kalmadı. Diğeride sizin dediğiniz gibi kötü niyetli bir insan değil mecburiyetler doğrultusunda öyle yapmak zorunda kaldı ona kızgınlığım felan yok ve çok salih bir hanım kaldıki peygamber efendimiz "Bir insan Namazını Kılıyorsa Ona Şehadet Edin, Diyinki o Ehli İmandır" buyuruyor. oda Abdestli Namazlı bir insan o yüzden ona ömür boyu saadet diliyorum Allah hakkında hayırlısını versin. Rabbim Mutlu etsin.
Selamun Aleykum

Buda hediyem olsun Sizlere

[FLASH]http://www.youtube.com/v/IP3KyJHtrAE[/FLASH]

Rabbım mekanını cennet etsın inşaAllah...demek adaşımdı...şimdi daha bır kötu oldum ...cokta duygulandım yazdıklarınıza ....ne güzel bir şeye vesıle olmuşsunuz:A Rabbım sızden razı olsun ...mübarek ınsan....2. sahıs ıcınde siz öyle dıyorsanız öyle olsun ama ne olursa olsun ben eger karsımdakını gercekten sevıyorsam ailemde buna ızn vermıyorsa ben sevdıgımle olurdum....eğer dogru ınsan olduguna ınanıyorsam... neyse bu konu benı aşar sanırım...kısmet değilmiş..olmayınca olmuyor işte. ne kadar ıstesende...Allah hayırlı kapılar açsın cümlemize...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu daha bi güzel

[FLASH]http://www.youtube.com/v/dlLLmctyyUA[/FLASH]

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
neden açılmıyorki? flash player yüklü değildir belki

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ne söyledikelrini anlamıyorum ama her halde çok mükemmel methiyeler yapıyorlardır...ama güzelmiş.zaten bazen anlamadığımız şeyleri dinlemek de güzel oluyor...teşekkürler eklediğiniz için hocam....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
neden açılmıyorki? flash player yüklü değildir belki

ondan değildi.. 1 haftadır yada daha fazla oturduğum semtte internette sorun var... gırılmıyor bazen sayfa göruntulenmıyor... bugün size yazarkenden gıttı bırden msn gırıyor cok rahatlıkla ama internet sayfalarında hata verıyor anlamadım gıttı...:(:(

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim anladigim kadariyla siz tevekkül sahibisiniz.Rabbim kalbinize insirah nasip eylesin.Kalpleri eviren çeviren Allah (c.c.) dir, Hepimizin bildigi gibi.Tabi disaridan böyle söylemek kolay diyebilirsiniz.Unutmayalim ki dünya imtihan yeridir.Rabbim imtihanimizi sag salim vermemizi nasip eylesin.Rabbim bizi dogru yoldan ayirmasin insaAllah.Selametle kalin insaAllah.Dua ile....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt