Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (9 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan : ANIL91
Niyeti : hayirli rızk kapilarinin acilmasi ve ugradiklari haksizliklarin haklarinda hayirli sonuca erismesi .............
istiyorum.

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_UjLW8f2mGaphhxV9OyTLwtWEI3h2kARCJMuwemcUiF3WpUwDAIqrrb7GTYufiv1YvlF2GNwy4QdR_vrK9gPxrk

----------4444 Salat-ı Tefriciye----------
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_UjL%20W8f2mGaphhxV9OyTLwtWEI3h2kARCJMuwemcUiF3WpUwDAIqrrb7GTYufiv1YvlF2GNwy4QdR_vrK9gPxrk

tsunami....................................1.500(o ku ndu)
Kalbun_Kesir..........................200 okundu * 100
mavci......................................200
mir_erhan................................
meanihta................................100(okundu)
Nazlim..................................
Buket-zeynep.........................500
kardelele................................100
Hira06.....................................100
Hicranfarukyavuz..................
leyla...................................100
Anil91.................................344(okundu)+100
Ecmankel..........................100

Toplam...................................3.444
Kalan.....................................1.000

meanihta

Kayıtlı Kullanıcı
Aldığım 100 adet okunmuştur. Allah kabul eylesin inşaAllah

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
SALAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

BU DUAYI SIKINTISI OLAN KARDEŞLERIMIZIN NIYETİNE OKUYORUZ 4444 ADET OKUDUKTAN SONRA BASKA BİR KARDESİMİZ İÇİN YENİ BİR LİSTE OLUŞTURUYORUZ.ALIP OKUDUGUNU BURAYA TEKRAR YAZIYORSUN VE KARDESIMIZ HEPSİ OKUNUNCA DUASINI YAPIYOR BİR HAFTALIK BİR SUREDE OKUNMASI GEREKİR BURADAKİ SAYILAR SANA FAZLA GELEBİLİR BEN MESELA BU DUAYI EZBERE OLDUGUM İÇİN SAYI FAZLA OKUDUKÇA SENDE EZBERLER VE SAYIYI ARTIRIRSIN İNSALLAH..SELAMETLE DUA İLE...

gulfemm

Kayıtlı Kullanıcı
SALAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

BU DUAYI SIKINTISI OLAN KARDEŞLERIMIZIN NIYETİNE OKUYORUZ 4444 ADET OKUDUKTAN SONRA BASKA BİR KARDESİMİZ İÇİN YENİ BİR LİSTE OLUŞTURUYORUZ.ALIP OKUDUGUNU BURAYA TEKRAR YAZIYORSUN VE KARDESIMIZ HEPSİ OKUNUNCA DUASINI YAPIYOR BİR HAFTALIK BİR SUREDE OKUNMASI GEREKİR BURADAKİ SAYILAR SANA FAZLA GELEBİLİR BEN MESELA BU DUAYI EZBERE OLDUGUM İÇİN SAYI FAZLA OKUDUKÇA SENDE EZBERLER VE SAYIYI ARTIRIRSIN İNSALLAH..SELAMETLE DUA İLE...
bende ezbere biliyorum zor olmaz benim için inşş dualarımız kabul olur

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Niyeti : hayirli rızk kapilarinin acilmasi ve ugradiklari haksizliklarin haklarinda hayirli sonuca erismesi .............
istiyorum.

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_UjLW8f2mGaphhxV9OyTLwtWEI3h2kARCJMuwemcUiF3WpUwDAIqrrb7GTYufiv1YvlF2GNwy4QdR_vrK9gPxrk

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_UjL%20W8f2mGaphhxV9OyTLwtWEI3h2kARCJMuwemcUiF3WpUwDAIqrrb7GTYufiv1YvlF2GNwy4QdR_vrK9gPxrk

Kalbun_Kesir..........................300 okundu
mavci......................................200(okundu)
Buket-zeynep.........................500(okundu)
Gülfemm............................1.000(okundu)

Toplam...................................4.444
Kalan.....................................0
Tefriciyemis cok sukur bitmistir okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun.
Rabbim niyetine okunan kardesimizin esine tez zamanda hayirli rizk ve kazanc kapilari acar insallah ugradiklari haksizliklari haklarinda hayra cevirir insallah. Okuyan arkadaslar bildirirse duasi yapilacaktir..selametle dua ile...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan : hira06
Niyeti : 24 martta sinava girecek kayninin girecegi sinavda zihin acikligi ve sinavin hakkinda hayirli olmasi icin

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_UjL W8f2mGaphhxV9OyTLwtWEI3h2kARCJMuwemcUiF3WpUwDAIqrrb7GTYufiv1YvlF2GNwy4QdR_vrK9gPxrk

tsunami....................................444
Kalbun_Kesir..........................
mavci......................................
meanihta.................................
Buket-zeynep.........................
kardelele................................
Hira06.....................................
leyla.........................................
Anil91.................................

Toplam...................................444
Kalan...................................4.000

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Salati tefriciye duası her türlü ihtiyaçlar ve sıkıntılardan kurtulmak için okunabilir.
-hastalıktan
-üzüntüden (gam,keder)
-sıkıntıdan
-uğradığı haksızlıktan
-zulümden
-haksız yere hapse girmekten
-ağır borç yükünden kurtulmak isteyen kimse, salati tefriciye duasını çokca okursa, o salavâtın bereketiyle ve Allah'ın izniyle her türlü musibetten kurtulur. Bu duayı samimiyetle ve inanarak, neticesini Alla'tan bekliyerek okuyan pek çok kimse isteğine kavuşmuş, borç ve diğer sıkıntılarından kurtulmuştur. Özellikle borçlu kimseler bu duayı ve diğer duaları okumayı ihmal etmemelidir.

gulfemm

Kayıtlı Kullanıcı
Iyi geceler canım
sıraylamı okunuyor nasıl okuyorsunuz duaları herkes istediği kadar mı tefriciye alıyor

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Iyi geceler canım
sıraylamı okunuyor nasıl okuyorsunuz duaları herkes istediği kadar mı tefriciye alıyor

Hayirli geceler kardesim evet buraya okutmak isteyenler yaziyor niyetiyle birlikte bende sirayla onlara liste aciyorum herkes istedigi kadar okuyor bu arada sen dun aldigin 1000 okudunmu acaba?

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
istiyorum.

Kalbun_Kesir..........................200 okundu * 100
mavci......................................200
Buket-zeynep.........................500
Gülfemm............................1.000

Toplam...................................4.444
Kalan.....................................0
Tefriciyemis cok sukur bitmistir okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun.
Rabbim niyetine okunan kardesimizin esine tez zamanda hayirli rizk ve kazanc kapilari acar insallah ugradiklari haksizliklari haklarinda hayra cevirir insallah. Okuyan arkadaslar bildirirse duasi yapilacaktir..selametle dua ile...

çok özür dilerim ben aldığım 100 adeti okuyamadım yarın okuyacağım inşallah bilginiz olsun

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan : hira06
Niyeti : 24 martta sinava girecek kayninin girecegi sinavda zihin acikligi ve sinavin hakkinda hayirli olmasi icin

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_UjL W8f2mGaphhxV9OyTLwtWEI3h2kARCJMuwemcUiF3WpUwDAIqrrb7GTYufiv1YvlF2GNwy4QdR_vrK9gPxrk

tsunami....................................444
Kalbun_Kesir..........................
mavci......................................
meanihta.................................
Buket-zeynep.........................
kardelele................................
Hira06.....................................
leyla.........................................
Anil91.................................

Toplam...................................444
Kalan...................................4.000

bende 1000 tane alıyorum. arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum inşallah tamam daha zaman var ama benden sonra okunacak bir kardeşimiz daha var sanırım siteden okumuştum bir değişiklik olmadıysa.. şimdiden Allah razı olsun..
selam ve dua ile

gulfemm

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli geceler kardesim evet buraya okutmak isteyenler yaziyor niyetiyle birlikte bende sirayla onlara liste aciyorum herkes istedigi kadar okuyor bu arada sen dun aldigin 1000 okudunmu acaba?

anladım canım canım benim dileğim kpss ye girdim puanım 83 atanmak istiyorum inşş atanırım
canımm ben okuyorum annemler ev almak için bir yere baktılar olacak gibi onunla uğraştım o yüzden okuyamadım yarın bitirip haber versem olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt