bende katılmak istiyorum
Selamun aleykum kardesim aramiza hosgeldiniz uyeliginiz hayirlara vesile ve daimi olur insallah .tabiki katilabilirsiniz...selametle dua ile...
bende ezbere biliyorum zor olmaz benim için inşş dualarımız kabul olurSALAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
BU DUAYI SIKINTISI OLAN KARDEŞLERIMIZIN NIYETİNE OKUYORUZ 4444 ADET OKUDUKTAN SONRA BASKA BİR KARDESİMİZ İÇİN YENİ BİR LİSTE OLUŞTURUYORUZ.ALIP OKUDUGUNU BURAYA TEKRAR YAZIYORSUN VE KARDESIMIZ HEPSİ OKUNUNCA DUASINI YAPIYOR BİR HAFTALIK BİR SUREDE OKUNMASI GEREKİR BURADAKİ SAYILAR SANA FAZLA GELEBİLİR BEN MESELA BU DUAYI EZBERE OLDUGUM İÇİN SAYI FAZLA OKUDUKÇA SENDE EZBERLER VE SAYIYI ARTIRIRSIN İNSALLAH..SELAMETLE DUA İLE...
bende ezbere biliyorum zor olmaz benim için inşş dualarımız kabul olur
tamam okuyorum hepsini yarın haber verririm :9tamam ozaman suanki listedeki kardesimizin niyetine okuyabilirsin 1000 tane kaldı ne kadar okumak istersin listeye ekleyeyim seni...
tamam okuyorum hepsini yarın haber verririm :9
Iyi geceler canım
sıraylamı okunuyor nasıl okuyorsunuz duaları herkes istediği kadar mı tefriciye alıyor
Okunan : ANIL91
Niyeti : hayirli rızk kapilarinin acilmasi ve ugradiklari haksizliklarin haklarinda hayirli sonuca erismesi .............
istiyorum.
![]()
----------4444 Salat-ı Tefriciye----------
![]()
tsunami....................................1.500(o ku ndu)
Kalbun_Kesir..........................200 okundu * 100
mavci......................................200
mir_erhan................................
meanihta................................100(okundu)
Nazlim..................................
Buket-zeynep.........................500
kardelele................................100
Hira06.....................................100
Hicranfarukyavuz..................
leyla...................................100
Anil91.................................344(okundu)+100
Ecmankel..........................100
Gülfemm............................1.000
Toplam...................................4.444
Kalan.....................................0
Tefriciyemis cok sukur bitmistir okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun.
Rabbim niyetine okunan kardesimizin esine tez zamanda hayirli rizk ve kazanc kapilari acar insallah ugradiklari haksizliklari haklarinda hayra cevirir insallah. Okuyan arkadaslar bildirirse duasi yapilacaktir..selametle dua ile...
Okunan : hira06
Niyeti : 24 martta sinava girecek kayninin girecegi sinavda zihin acikligi ve sinavin hakkinda hayirli olmasi icin
![]()
----------4444 Salat-ı Tefriciye----------
![]()
tsunami....................................444
Kalbun_Kesir..........................
mavci......................................
mir_erhan................................
meanihta.................................
Nazlim..................................
Buket-zeynep.........................
kardelele................................
Hira06.....................................
Hicranfarukyavuz..................
leyla.........................................
Anil91.................................
Toplam...................................444
Kalan...................................4.000
hayirli geceler kardesim evet buraya okutmak isteyenler yaziyor niyetiyle birlikte bende sirayla onlara liste aciyorum herkes istedigi kadar okuyor bu arada sen dun aldigin 1000 okudunmu acaba?
çok özür dilerim ben aldığım 100 adeti okuyamadım yarın okuyacağım inşallah bilginiz olsun